280

Анонимен

преди 1 година

До Сценарий .И кой казва,че сценария н Русия е да окупира цяла Украйна.За какво и е.Взима само територията с рускоговорящи.

279

Анонимен

преди 1 година

хахаха аман от простотии, колко *** трябва да си за да се връзваш на тия драскания

278

Сценарий

преди 1 година

Ако Русия използва ядрено оръжие - защото вече е ясно, че не може да вземе Украйна с конвенционално, тогава САЩ ще ударят с пълна сила по Русия, а Китай ще се възползва и ще вземе Сибир.

277

Анонимен

преди 1 година

САЩ не могат да победят Пусия на руска рулетка..Това си и чисто ( само) убийство на Европа!

276

САЩ

преди 1 година

Си играе на руска рулетка с Русия, но пистолета е опрян до главата на Европа! Не на САЩ!

275

Верешчагин

преди 1 година

На Бахмут всичко е спокойно!

274

До 295

преди 1 година

Е ми никой не протестира за мирни споразумения! Тука даже се кефят -дай дай дай още оръжия на Украйна! Още по унищожетелни, това бил единствения път за Мир! А ми да след Ядрената трета световна после такъв мир ще настъпи ;)

273

И

преди 1 година

как се готвиш

272

Гответе се

преди 1 година

Трета световна с използване на ядрено оръжие ще има непременно. Въпросът не е дали, а кога точно. Но може да се прогнозира, че ще е в близката 1 година, максимум 2.

271

До Въпрос

преди 1 година

Колко още месеци мислиш, че САЩ може да ескалира войната преди тя да стигне ЕС и България??

270

Агент ли е?

преди 1 година

Сега, нали украинските граждани са етнически руснаци и говорят руски (повечето са такива). Тогава защо се избиват? Няма логика, освен ако Путин не е агент на Вашингтон и не изпълнява техните заповеди.

269

Анонимен

преди 1 година

Два близки народа се бият,за кеф на запада. На сащ и нато който са най големите терористични организации и държава в света, не им пука за хората. Те създадоха фашистка Украйна, факт неоспорим..азов...искат единствено богатствата на Русия. Меркел и другите признаха, ме са излъгали Русия,с тези мински споразумения. Русия е велика страна и много мощна, сама срещу 50,фашистки държави. След като помагат, запада на фашисти, са такива и те.Преди бе фашистка Германия, сега фашистка Украйна. Слава Русия

268

Въпрос до 288

преди 1 година

Ако за една година война загиват 200 000 украинци, а 16 милиона избягаха или са в завладени от Русия тириториш, още колко години преди Украйна напълно се обезлюди, а?

267

Анонимен

преди 1 година

Искат си битката руснаци и украинци защо не получават танкове 700-900 от западните жени и Русия ще извади толкова и може тоя път западните госпожи да пробият през православието със нацистите към Москва или комунистите пак ще си ги е**т на "жената е подчинена и заобикалят. Само тогава и вие българчета където много говорите в инфлация проценти и растеж в скъпа ламарина ще ви обичат братушките по народно..Нали знаете когато е по-висока любовта е въртене отпред не отзаде и царете обича да са бедни.

266

Байдън

преди 1 година

Ще си поиграя малко на покер с Европа и Украйна! Сигурен съм, че ако продължавам да ескалирам, Русия няма да реагира! А дори и да пусне бомба върху Украйна нищо не губя! Тапите Европейци ще платят за бежанците и помощите за Възстановяване :))

265

Въпрос

преди 1 година

Щом град като Бахмут (до 10 хил жители) се взема за 8 месеца, тогава каква е целта на тая война?

264

пияница мистик

преди 1 година

До Щирлиц(таен агент) === Ама *** като си много отворен и събери дълга на САЩ :))) Явно не си научил житейската истина, че най-силния нищо не дължи на никой и никой не иска нищо от него. Ти си мечтай за дългове и фалити ама погледни първо към Просията :)))

263

До нормални ли сте

преди 1 година

Не е още, но ще падне. В Украйна има 8 000 градчета с такава големина като Бахмут или по-малки. Ако един такъв град се взема за 8 месеца, начи за колко ще вземат цяла Украйна?

262

Руши

преди 1 година

Мноо ме става от писодон

261

Анонимен

преди 1 година

Мене ме е страх че Киро Про стото и Байдън Алцхаймера, пак ще дойдат на власт в България и ще ни вкарат във войната дирекгно! С български войски!