481

Рамбоо

преди 1 година

Каквото нареди ЦРУ, европейския парламент го приема и убива търсенето на истината за това: Що е това Русия? Кой са руснаците? Каква кулура и ценносна систеюс са те ? и др....

480

Слава на Русия

преди 1 година

Слава на Русия, която защитава 10 млн. човешки същества в бившите части на югоизточна Украйна от издевателствата на неонацисткия киевски режим, който бе създаден и който е насърчаван от англосаксонските сатанисти

479

Наглост

преди 1 година

Бяха, ама видяха какво може да им се случи и предпочетоха да са българофили.

478

Анонимен

преди 1 година

До Не знам какво е да-545----Още ли вярваш в тези клишета или не си пораснал достатъчно??

477

Делата

преди 1 година

Господ е казал: Обичай ближния си! и когато го попитали кой е наш ближен отговорил с притчата за пребития човек от разбойниците и помощта към него от чуждия за него човек. Огледайте се българи върнете времето назад и преценете в случая ако ние сме бития кой е бил нашият ближен ???

476

Не знам какво е да

преди 1 година

Си русофил или русофоб . В това няма никакъв изтински смисъл . Но да си тиранофоб има логическо и морално обяснение а Путин и Кремъл са тирани в свят в който вярваме в свобода и демокрация

475

На изборите пак ще

преди 1 година

Се види че над 90 % сме българофили - евровили, и под 10 са русофилите .Митрофанова е в основата на руската пропаганда в България. Тя и след изборите пак ще се прави на ударена с мокър ***

474

Анонимен

преди 1 година

ФАКТ е че българите са русофили, но не и Путинофили! Русия е по-близо до човешката ни същност, отколкото Фащ! Западните "ценности" взеха да втръсват на нормалния българин! Благата които носи Запада са като безплатното сиренце в капана за мишки! Само умните мишки го разбират- неопитните и природно глупави си хапват сиренце и са щастливи в капанчето!

473

Анонимен

преди 1 година

Само като видиш в коментарите какво пишат от укро пропагандата можеш да станеш "русофил".Нарочно ли се държите като все едно сте излезнали от лудницата?!Или си ви има нещо?!

472

До Фак т

преди 1 година

А ти си Д. е. Бил

471

Тенденцията е

преди 1 година

Да се осъзнаем и все по малко да харесваме Путин, другарко мутрофанова.

470

Факт

преди 1 година

Не всички българи са русофили, но всички русофили са о ли го фре ни. Факт.

469

Анонимен

преди 1 година

Гледайте филма Второто освобождение. Ще ви е и тересно.

468

Не зная защо

преди 1 година

Сляпо следвам заветите на моята столетна икона Джордж Сорос. А именно да мразя (защото той така искал) Русия. И да се навеждам с гръб (за да ми правят нещо) към САЩ. И всичко това незнайно защо ? И какво всъщност печели България ? Освен че прави кеф на онези далеч отвъд океана, разпалили поредната война в Европа, докато на тяхна територия не се водят бойни действия разбира се като през Първата и Втората световни войни! Първо Ковид после санкции срещу Русия, накрая война. И Европа е на колене !

467

Млад Сорос фен

преди 1 година

Сляпо следвам указанията на дъ. ртия старец Джордж Сорос и неговата говорителка м. а. ло. умно красивата Хера Мустафова. За цялата история на България, САЩ са направили толкова много за (себе си) нашия народ ?! Ако не бяха комбойците какво нямаше да я има България. А Русия нищо съществено не е направила за България !

466

Сссссс

преди 1 година

Какво значи,да обичаме или мразим? Трябва да си гледаме интереса, нашия,не на САЩ, Германия или на Русия. Ако може да изнасяна нещо за Русия и генерираме печалби,защо не,или ако вкарваме суровини на добра цена,защо не? Какво лошо има,да произвеждаме електроенергия с евтино руско гориво и да я продаваме в Европа? Или да купуваме суровини от Европа и след преработка да се продават в Русия. Но кой зачита нашето мнение?

465

Считам, че

преди 1 година

Тук митрофунче има един тънък момент. Докато лилипутин и режимът в кремлин са на власт, руша просто я изтрийте от сметките на Цивилизования Свят. Ние сме част от този Свят, докато блатная само го гледа отдалеч!!

464

Сссссс

преди 1 година

Виждам,че има хора които се съгласяват и такива,които са на обратното мнение. Ами да направим един референдум,дали България подкрепя санкциите срещу Русия. Ама нали не е демократично да се питат хората....

463

До Меките китки

преди 1 година

То понеже Хера Мустафова е мноо..убава ! Погледнете първо себе си !

462

Анонимен

преди 1 година

Винаги с Европа, никога срещу РусияКазал го е нашият цар Бирис III. Нищо не се е променило. Който не го е разбрал е празноглавец или дупедавец.