256

Шефа

преди 1 година

Браво на Радев !Така се защитава национален интерес , а не като европодмазвачите Борисов , Кире и Кокорко , Ице от ДБ и остатъците на СДС!Браво и на Нинова и на Костадин от възродените!

255

Анонимен

преди 1 година

Ушат,какво правим с горивата,България е една от малкото страни в ЕС която все още може да ги внася и да се преработват в Лукойл-нефтохим,от пети февруари рафинерията няма право да ги изнася извън страната,от нова година цената на петрола който се преработва там сорт Урал е на цена между 50-55 долара за барел,защо тогава ни се предлагат горива на тия цени?

254

Анонимен

преди 1 година

Този ядрен физик ли е или п.рост военен че да дава акъл какво може и не може .

253

Чорапо

преди 1 година

Радев ще се разреве още малко насред срещата в ЕС....какъв срам...дори неукия Бойко не ни е излагал така...

252

Хелоу

преди 1 година

Вярваме във вас г-н Президент! Излизане от ЕС и НАТО и връщане при нашите братя! Очакваме да ни поведете!

251

Анонимен

преди 1 година

А българите колко години вече чакат и 6лижат западняшки *** за да ги пуснат свободно да пътуват в ЕС и без визи в САЩ?

250

Историята

преди 1 година

8.03.2022 г. "Ако искаме да унищожим икономиката си, да подкрепим санкциите за газ и петрол срещу Русия", заяви държавният глава.Година по късно санкциите са си в ход, икономиката ни е на все същото дередже.

249

до 269

преди 1 година

Да, оповестиха някакви намерения, но до решение зная да ли се стигна. Освен това, не съм убеден, че е в правомощията на временно правителство да взема подобни решения.

248

Анонимен

преди 1 година

Украйна осъди Роджър Уотърс .

247

Анонимен

преди 1 година

България все пак ще влезе в Шенген а русия най много да влезе в Тиян Шян

246

Анонимен

преди 1 година

Днес Радев извърши поредното си предателство спрямо България, ЕС и НАТО.

245

Договор

преди 1 година

Е нали служебното правителство подписа вече договор с Уестингхаус за доставка на ядрено гориво миналата година по Коледа, и то за 10 години! Навсякъде го има като информация,експерти правиха анализи във връзка с лицензирането на това гориво и последиците за енергетиката ни!

244

Анонимен

преди 1 година

7 години до отчуждаването - ЕС приема закон за отчуждаване от собствениците на имоти които не отговарят на зелените енергийни ЕС стандарти.

243

Анонимен

преди 1 година

В Торино, Италия, започнаха да пекат хляб от щурци. Брашното от щурци се добавя към обикновеното брашно. Цената на хляба е 35 евро за кг.

242

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига моля ви се, знаем ги опорките на путинофилите, то и Киев щяха да го превземата за 2 дни, но истината е, че към днешна дата Русия загуби 300 000 в Украйна, финансовата и система е на командно дишане, икономиката и е рухнала под санкциите, военните свалят чипове от съдомиялни машини да ги слагат на ракетите да воюват в Украйна, но Путин и руснаците живеят в някакъв паралелен свят и си въобразяват, че Русия може да победи модерната украинска армия и продължават неистово да се гърчат и да симулират някаква пародия на военна дейност в Украйна.

241

Анонимен

преди 1 година

Да русия е уникална с примитивните си хора Хора които карат и паркират по тротоарите и когато активистите ги снимат те казват '' Я никому не мешаю '' Хора които не се досещат че даже и '' никому да не мешаеш '' законът пак забранява паркиренето по тротоарите ....

240

Анонимен

преди 1 година

Няма да забравим че чорапът, чрез служебното правителство на янев, въведе фашистките зелени сертификати. Чака ги трибунал.

239

Анонимен

преди 1 година

МВФ прогнозира ръст на икономиката на Русия през следващите две години. Това е всичко, което трябва да знаете за санкциите

238

Анонимен

преди 1 година

Леопард 2

237

Анонимен

преди 1 година

Русия е уникална страна, няма такава друга страна която разполага с всичко необходимо - земи, води, гори, природа, продоволствия, ресурси, енергии. Дори целият свят да се закрие и да бъде унищожен, Русия ще продължи да съществува и дори ще подобри развитието си.