98

Анонимен

преди 1 година

Тежко е заради теб.. бягай на фронта недей чака запада щом ти е тежко..

97

Анонимен

преди 1 година

До Ами сега. Разбира се че трябва да носят отговорност за това което си описал. Така е.

96

Анонимен

преди 1 година

До Русофоби вие ни въвличсте във войната защото бъркате желаното от вашите работодатели с възможното но те се разминават. Предположенията не са заключения но понеже сте горделивци не разбирате разликата и ни набутвате във война и евентуално в трета национална катастрофа. Вървете вие на фронта негодяи.

95

Анонимен

преди 1 година

До мда ти колко си годишен че помниш виетнамската война тя беше доста отдавна.

94

Русороби

преди 1 година

Русоробите нямаха нищо против САЩ през ВСВ. Сега имат много против щом е за Украйна. А утре руския мир,като дойде по нашите земи какво ще викате? Русия няма как да спечели тази война. Дори да се присвой източна Украйна,какво? Целият свят е против тях вече. Толкова ли не им стига огромната Русия,че искат още? Е получиха си го. Мразени за поне 30 години напред.

93

Анонимен

преди 1 година

За втори път прочетох статията и мисля че Зеленски иска хора от съюзниците но те се правят на умрели лисици за сега не им се воюва но и това може да стане. Тогава ще играе атома. Те казаха всичко ще ти дадем само не искай хора а той всъщност точно това иска.

92

Анонимен

преди 1 година

Ванга е рекла на Нешка още през 1969 година: Малина ке биде президент, а Копейка - премиер на България. Видяхме как Путин стои мирно на русофила Малинов. Той ще да е избраника.

91

Анонимен

преди 1 година

Трябва да отговорим твърдо на агресията на Путин и да мобилизираме всеки деклариран евроатлантик и враг на Русия, на излизане от телевизиите, и да помагаме.

90

мда

преди 1 година

някак си почна да ми става досадно всеки ден по няколко пъти да се пише и говори за тази война . по времето на комунизма когато лошата Америка беше във Виетнам не се пишеше и говореше толко за войната им .

89

Анонимен

преди 1 година

Ами сега? Българските евроатлантици се похвалиха, че са пратили оръжие на Украйна, приеха закон за даване на оръжие на Украйна. Кой ще е виновен за това престъпно действие? Всички, които се хвалиха на целия свят и не пазеха военната тайна, ще бъдат съдени за предателство на родината. Казаха им да не се хвалят и да не се нареждат до Големите. Пак направиха като техните прадядовци през декември 1941 година.

88

Анонимен

преди 1 година

Спешно е, другари евроатлантици от партии от всички страни. Съединявайте се срещу врага. Украйна защитава цяла Европа, а вие чакате и тайно подкрепяте Путин. Ако не защитите западните си ценности, 33 години пак ще стигат и Времето ще е на Путин.

87

Анонимен

преди 1 година

Затова ли зеленски напоследък е черен?

86

Анонимен

преди 1 година

Скоро ситуацията около Киев ще е много трудна!

85

Анонимен

преди 1 година

Нашите евроатлантици от партиите са готови да отидат на фронта да защитят телевизионните си идеи и евроатлантизма си. За изборите ще лъжат, че подкрепят Украйна. Как подкрепят, като не са готови да заминат за чуждестранния легион при другарите си.

84

Евгений Пригожин

преди 1 година

Зельо - аз идвам! Изми ли се?!

83

Анонимен

преди 1 година

Нееднократно са сравнявани руския ПТРК" Корнет " и американския Javelin. Далечината на ефективната стрелба на" Корнет " по движеща се бронетехника е 5500 м, а при Javelin. е-не повече от 3000 м. Бронепробиваемостта на ПТРК" Корнет " е 1200 мм хомогенна броня срещу 800 мм при американския аналог. Точността на стрелбата на" Корнет" е 0,9 срещу 0,3 при Javelin. Тоест девет от десет руски ракети попадат в целта, а от десет американски само три. В същото време един комплекс "Джавелин" струва 600 хиляди долара, а цената на "Корнет " е 80 хиляди долара.

82

Анонимен

преди 1 година

Турската армия се намесва в Сирия от 24 август 2016 г., операция Щитът на Ефрат. Сухопътните части са подкрепени от танкове М60А3, М60 Sabra, а през декември и от 43 танка, Леопард 2А4. Бойците от Ислямска държава публикуват през декември 2016 г. видео и фото като доказателство, че са улучили с ПТУР (вероятно руски 9M111 Фагот, 9M113 Конкурс или 9M133 Корнет) 3 танка Леопард 2, а на 22 декември фотоси с два пленени Леопард 2. общо до февруари 2017 г. турските въоръжени сили са загубили 10 танка.

81

Анонимен

преди 1 година

Не съм ни за Зеленски, ни за Путин, ни за Боко, ни за Кирчо, Аман от всички.

80

Анонимен

преди 1 година

Всичко е дрън, дрън, дрън.

79

Анонимен

преди 1 година

Споко, като дойдат танковете ще освободите Севастопол от руснаците.