137

БДЖ

преди 1 година

Мдаа.., а после нашите "политолози и социолози" анализират ниската избирателна активност в продължение на семици... Е, за кого да гласуваш, бе??? Как да гласуваш за д.б.л.и и п.има.ти!? За предатели и агенти на чуждо влияне или НПО-та?

136

Анонимен

преди 1 година

Ако мислите,че в София положението е по-различно,или пък във Варна,значи сте много наивни или с широко затворени очи?Гербавите кметове каквото построиха,половината откраднаха,а после ремонт на ремонтите.

135

Самоцелна Власт

преди 1 година

Борисов обикаля като някакъв сив кардинал около всички важни държавни постове. Никой не го пита какво работи и какво прави последните 2 години. Нема ли си друга работа?

134

Кюлчан Бей

преди 1 година

Борисов как точно се издържа, след като от 2 години и повече е безработен. До кога смята да седи и да си клати краката и да не работи нищо. Или излизай пенсия, или ставай депутат или отивай в частния сектор.

133

селянин

преди 1 година

Само Поли от Симитли!

132

Всички са в кюпа

преди 1 година

Борисов в качеството си на какво поиска оставката на кмета

131

Анонимен

преди 1 година

Срам за нацията е,че 12 години си избира толкова елементарно същество.А той е лицето ни пред света.Срам!Срам!Срам!Толкова ли ниско сме паднали?

130

Най-хубавите

преди 1 година

...гардове в България са на кметове на ГЕРБ! София отдавна е една европейска столица , въпреки лъжите на Щатните плювалници! Кривне ли някой встрани, и се действа веднага, както с Пловдив! За далаверите на другите кметове няма и да чуете!

129

Ле-ле ,

преди 1 година

...как се лее троЛлска помия в промишлени количества! Явно исканата оставка не е заради стадион, а заради Гергов! По-скоро обяснете, с какви снимки и компромати пловдивската масонска ложа "Слънце"/Гергов, Узунов/ държат Радев за топките, че е пее каквото му кажат!

128

Анонимен

преди 1 година

Да излезе малко на софийска централна улица да види каква мръсотия е. Всички кметове на ГЕРБ направиха градовете си поносими единствено за роми и бежанци. Нормалните български граждани са нещо като тежест за ГЕРБ. Проф Константинов им намери умрели да гласуват за тях и живи хора не им трябват на герберасите.

127

Анонимен

преди 1 година

Всички,които защитават по медиите тази тиква са бъркали в кацата с мед заедно с него.Лошото е,че между тях има интелектуалци,професори,съдии и прокурори,които са се продали за 30 сребърника,или за много повече,но за наша сметка.

126

вън!

преди 1 година

ГЕРБ е партията на прoстите и мързеливите...

125

Мутрите 92-ра година

преди 1 година

Грабежи на Евросредства Рекет и Бой - ГЕРБ

124

Анонимен

преди 1 година

Я кажи с какви пари купи апартамент на дъщеря си на ул."Шипка",като декларираш некакви мижави доходи и от две години не си ходил на работа?

123

vencislav

преди 1 година

zashto tozi produljava da e pod mediinoto vnimanie? Zashto veche ne e v zatvora. Nikoga nqma da se vurna v taq dupka - bulgariq.

122

Анонимен

преди 1 година

До като има в ГЕРБ само нагаждачи и крадци, така ще е. Иначе още преди година Борисов щеше да бъде изгонен от ГЕРБ. Бъчварова софтуерът и Младен Маринов трябва да отговарят за противоконституционна дейност заличавайки дейностите на МВР

121

Анонимен

преди 1 година

Идола на простите пак ръси акъл.А вие колкото повече ни го показвате,по-противен ни става.

120

Анонимен

преди 1 година

Този Борисов за някакъв дерибей ли се има да иска оставки на кметове? Ми той кмета може да напусне гербаджиите.

119

До 139

преди 1 година

То па щото Борисов не знаеше за всичко това,така ли?Е сега разбирам защо си избирате такива ту..пи.

118

Анонимен

преди 1 година

Ами да кажат хората. Не човекът от "народа"