30

баба мара

преди 1 година

финансов одит на украина къде е оръжието и траншовете от ес бан-да-та от бункерае в основата на кражби-те за армията

29

Анонимен

преди 1 година

Това са смешки да се демонстрира борба с корупцията дето шляпват няколко дребни риби, да се постараят малко повече.

28

От 87 милиона

преди 1 година

за изборите 02.04 поне 8,7 милиона ще откраднат!

27

русофобоците по тази

преди 1 година

пак зацъкаха минусчета вместо да защитят урк $крадци$ (подобни на тукашните $чекмеджета$) публично от сорта ами случва се...

26

Анонимен

преди 1 година

Не може да бъде.

25

Гиб Мелсън

преди 1 година

Гледайте какво правят украинските военни с парите, и си мислете за нашите военни какво правят с бюджетните пари. Толкова много си приличаме с украинците по корупция, че няма накъде повече. Като близнаци сме. Хвани единия, удари другия.

24

Анонимен

преди 1 година

Не думай! То утре някой ще каже че продават жените си в сексуално робство и органите на мъртвите си войници!

23

Анонимен

преди 1 година

Американските балъци и евромарионетките им да продължават да прахосват парите си там.

22

Анонимен

преди 1 година

След разразилият се скандал в Обединеното кралство, за това че някой е оставил страната без артилерия и изпратил последното въоръжение на Киев, Британският министър на отбраната Бен Уолъс заяви днес за по-нататъшните доставки на оръжие за Украйна: Вече "Няма магическа пръчица, която да помогне на Украйна!"

21

Зе

преди 1 година

Украинските ни братя по корупция се справят добре. Слава украни, Героям слава.

20

Анонимен

преди 1 година

Вчера една зелена пациентка от наркологичното отделение беше посетена от леля гинеколог, която се правеше на главен европейски лекар. Обсъдихме бързото и страхотно възстановяване на икономиката на Малорусия в ЕС.

19

Анонимен

преди 1 година

Междувременно киевският режим, с подкрепата на своите западни куратори, се бори с Русия до победа, а икономиката на тази нещастна територия бързо се превръща във вонящ гнилоч. За това се говори открито дори в онези страни, които обещават на украинския режим възстановяване и вечна европейска любов.

18

Анонимен

преди 1 година

Прекратяването на живота или смъртта на бившата държава ще бъде съпроводено с безумен смях, неприлични лудории и подли клоунски изцепки на нацистката банда, напълно полудяла от изобилието на кръв и наркотици. И гробното мълчание на западните лекари, с хладно презрение гледащи на агонията на собствения си измъчен пациент.

17

Анонимен

преди 1 година

Все по-ясно се очертава перспективата за пълен фалит на украинската държавност и неизбежен край. Кой е виновен е риторичен въпрос. Както честно призна злата акушерка Урсула фон Нещо непонятно, украинското правителство плаща за членство в ЕС и НАТО с живота на своите граждани. Какво да кажем за някаква нещастна икономика. Разрухата на страната не притеснява киевската камарила.

16

Въпрос

преди 1 година

"За кокошка, няма прошка.." с такива ли кокошкарски изпълнения искат да замажат потъналите стотици милиарди и комисионните за щедрите дарители на световната Перачница. Уж няколко "изгорели бушончета" дето ще ги пратят на Бахамите и готово.

15

кражби във

преди 1 година

военно време за войската и оставки!? Или голяма схема!? А какво ще кажат русофобоците по тази тема? А запада и лае ннненза отклоняване на ес парици!? Мълчание естествено...

14

МНЕНИЕ

преди 1 година

По време на Война има Правила , които не се налагат в Мирно Време и са крайни .Ако се краде Храна от Армията Трибунал от Трима Офицери - подписва се от Тримата и .... . Това е разписано и България като Закон и е Вечно .

13

Анонимен

преди 1 година

Всички без Зеленски и Лаен са корумпирани обирджии.

12

Анонимен

преди 1 година

Дано не хванат Зеленчука, че кого ще гледаме по цял ден.

11

ААА

преди 1 година

Наливайте,още наливайте там,скоро и милиарди ще започнат да изчезват. Дрогираните в ЕС още не могат да разберат какви са целите на САЩ в Европа.