20

Един

преди 1 година

Да напомня ли на другаря Путин кой беше съюзник на немците във ВСВ до юни 1941? Кой организира съвместен парад с Вермахта есента на 1939г. и си подели Полша? Кой снабдяваше Райха с храни, метали и горива? Кой предоставяше полигони и фабрики за разработка на немските оръжейни системи до средата на 30-те? Отговорът е СССР. Комунизмът и нацизмът са двете страни на една ръждясала и кървава монета.

19

С Русия в сърцето!

преди 1 година

Русия и отново ще освободи Европа от нацизма, който се завърна и бавно настъпва от запад!

18

факт също

преди 1 година

че източна европа беше подарена на сталин от рузвелт и чърчил. Сега видите ли биле врагове вече

17

Анонимен

преди 1 година

Ами правилно си го е казал човекът. Въобще, като слушаш руснаците, в изказванията им има мисъл, логика, житейски истини. Нещо, което не може да се каже за нашите "лидери" на запад. И не говоря за Байдън, той едва ли може вече да формулира собствена мисъл. Но и всички останали са така - само гледат налудно и крякат някакви лозунги, нямащи общо с реалността.

16

Анонимен

преди 1 година

Типично евтина кремълска пропаганда струваща 2 копейки, а родните анти-българи ръкопляскат сляпо. Няма кой да обясни на руския болшевик (най-големите фашисти в света), че няма как украинец, нито българин, нито исландец да е нацист при положение, че централния елемент в идеологията на национал-социализма е расовата принадлежност към германските племена. А украинците, българите и всичко в Изтока не са такива. Същата евтина пропаганда ползват в Македония срещу нас. Не случайно и там милеят за СССР.

15

факт

преди 1 година

съветската армия не е освобождавала , тя е окупирала , така се роди източния блок .

14

Натовеца

преди 1 година

не се съмнявай :)

13

ка мяса

преди 1 година

на "македонската" реторика. И колко трябва да си нагъл да наричаш еврей -неонацист , тва е чиста гавра на психпатичен индивид

12

Анонимен

преди 1 година

Забравянето на поуките от историята води до повторение на страшни трагедии. Свидетелство за това са съвременните престъпления срещу мирни граждани, етническите чистки, наказателните акции, организирани от неонацистите в Украйна.

11

Анонимен

преди 1 година

3 дни преди cмъртта си Адолф Хитлер дава интервю пред швейцарски журналист, в което прогнозира че през 21 век нацизма ще дойде на власт в Русия! Оказва се изумително прав!

10

Пламен Иванов

преди 1 година

Дядката е полудял напълно! Не съм сигурен дали останаха хора в България, които още да му вярват!

9

Анонимен

преди 1 година

Натовеца съмняваме че си руски *** много нередности

8

Анонимен

преди 1 година

Нацистите оцеляха след ВСВ, сега трябва наново да се чистят.

7

Германец

преди 1 година

"бяхме 9 милиона тогава по времето на гадния камунизъм" -- а колко щяхте да сте ако границите бяха отворени?

6

браво

преди 1 година

Русия начело с чичко Вова отново ще натика нацистите там където им е мястото - 2 метра под земята!

5

ф

преди 1 година

Добре че Коньо не е бил там да бръщолеви глупости на тоя ден.

4

Натовеца

преди 1 година

С Русия смело напред тя е нашат надежда за освобождаване от краварско робство !За 500 години турско робство никой не е трепал и прокуждал българи толкова даже !ФАКТ ! милиона българи мъртви или избягали от 89-та насам !Смятайте сами бяхме 9 милиона тогава по времето на гадния камунизъм !'Демокрацията" ни редуцира до по -малко от 6 !

3

Чичо Ади

преди 1 година

"Освободи Аушвитц" и го напълни с труповете на германци, които представи за евреи и след това построиха комините и "газовите" камери. Гледайте филма на Denis Wise (еврейн) за хоЛОЛкост.

2

Анонимен

преди 1 година

И поради тази причина бомбардира цивилна инфраструктура. Логика!

1

1:1

преди 1 година

ДНЕС В МАКЕДОНИЯ СТРОЯТ БЛОКАДИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ НЕОФАШИСТИ! ЧАТАКТЕ ЛИ АНАЛОГИЯТА?