118

Стига бе

преди 1 година

Е как сме оставили да ни минат !!?

117

Тежка пропаганда

преди 1 година

Гьобелс пасти да яде, в сравнение със сегашната вашингтонска пропаганда в губерниите.

116

парламент

преди 1 година

Само в България има две партий в НС с руски шпиони

115

Хер Вернер

преди 1 година

3000 долара? Къде е офиса и аз да се запиша за шпионин :)

114

Абсолютна глупост

преди 1 година

Русия ако имаше интерес от нас до сега да ни е затрила.Но есес и фащ да имат американски шпионски тук и те са много.ДА НЕ ГОВОРИМ,ЧЕ МИ ТРИЯТ ВЕЧЕ 5ТИ ПРОФИЛ ЩОТО ПИША ПРОТИВ ИЗВРАТЕНАТА ИМ ПОЛИТИКА НА ДЕГРАДИРАЛИЯ ЗАПАД!!! ЧИЯ ПРОПАГАНДА ВЪРВИ ТУК??? НЕОФАШИСТКАТА!

113

Анонимен

преди 1 година

Май ще я харесвам още повече. Мръсникът заслужава само едно.

112

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 1 година

НА ПЪРВО МЯСТО СМЕ ПО ПРОДАЖНОСТ НА ПОЛИТИКАНСТВАЩИ ТЕЛЕСНИ МАСИ ИМАТ СИ И ПАРТИЯ ПП/ПРОДАЖНИ ПРЕДАТЕЛИ/ ЗА РАЗЛИКА ОТ РУСНАЦИТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ НЕ ПЛАЩАТ СПОРЕД УЧЕБНИЦИТЕ ИМ ЗА ВЕРБОВКА (ИЗДАНИЕ НА ДЪРЖАВНИЯ ДЕПАРТАМЕНТ) ВСЕКИ ВЕРБУВАН ТРЯБВА ДА ИМА СОЛИДНО КОЛИЧЕСТВО КОМПРОМАТИ СЪБРАНИ И ДОКАЗАНИ ЗА ДА СТОИ В ПОДЧИНЕНИЕ - МНОГО ЗАБАВНО ЧЕТИВО АЗ ЛИЧНО ГО НАМЕРИХ КАТО КНИГА НО ГО ИМА И В НЕТА.

111

Анонимен

преди 1 година

kak на второ бе? На второ, но Полша активно работи срещу шпионажа, а туук ДАНС го прикрива и тия резултати с а за замазване на очите! Ако с е хванат в работа..

110

Анонимен

преди 1 година

Моля, покажете ми поне 1 разобличен руски агент, с доказателство, че получава 3000$.

109

Сандо

преди 1 година

е и кво шпионират в България? то има едно голямо нищо! всичко окрадоха нашите апаши

108

Анонимен

преди 1 година

Кака Лена уморена каза 4 000 лева, сега вие 3 000 долара... А уточнете се.

107

Анонимен

преди 1 година

и язе бех руски шпионин. Срещна ме един руснак и ми вика - - гледам те, че си селски пийч, значи си наш, а аз съм кога петров, кога баширов, я да ти възложим една шпионска задача - каква бе - викам му аз - да събереш данни колко километра тоалеттна хартия се употребява годишно в България - я му викам: беден човек като нема какво да яде, какво ще зере, нищо! - Той вика - бе ти си бил гениален, как не се сетихме сами - и ми брои три иляди долара човека, още си ги харча

106

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Стево Пендаровски оня ден даже ни ги заяви кои са!

105

Изостават

преди 1 година

Западните шпиони получават по 20 хиляди

104

ОФчу

преди 1 година

Само едно не могъ разбра - Кво има да съ "шпиони" у Бг???? Магистрала "Хемус", шпек саламъ "Бургас", "Мустакъ" на Ленчиту или "Шкафчету" на Винету??? То, ний армия немаме пък за нову свръх секретну оръжие дори не мечтаем! Прекратихме всички Енергийни Проекти и с уверенъ крачкъ съ превръщаме в Тъмно Банан Републик! Та пак да питам -Кво имъ да съ шпиони у Резерватъ???

103

до 119

преди 1 година

Взехте свободата и парите на хората, взехте ни езика какво още искате????

102

Анонимен

преди 1 година

СЕРИОЗНО КАЗАНО НАЙ-НЕЗНАЧИТЕЛНАТА СТРАНА С НАЙ-НЕЗНАЧИТЕЛНИ ИКОНОМИКА,НАСЕЛЕНИЕ,ВОЕНЕН ПОТЕНЦИАЛ,ВЛИЯНИЕ,ДОВЕРИЕ В ЕС И НАТО Е ЕКВИВАЛНЕТНА НА НАЙ-ГОЛЕМИ УСИЛИЯ НА РУСКИЯТ ШПИОНАЖ!!! ДА НЕ ТЪРСЯТ КОРЕНИТЕ НА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА ?!!!...

101

баба мара

преди 1 година

защо само руски шпиони няма ли американски турски евреиски като ще се разчиствада е радикално а не избирателно

100

тъжна БГ реалност

преди 1 година

В България с проруски президент и голям брой русофилски партии като и некадърно управление на комунистически отрочета от вида на Киро-пр`ocт, какво да се очаква !!!

99

мдамм

преди 1 година

Помнете, че тази война се води от 2014г насам, вече над 8 години, ще продължи още 10! Просто от 1 година стана официална, нито санкциите ще спрат русия, нито нещо друго. Всъщност санкциите са само по новините, всичко си вкарват през съседите си, нито ще умрат от глад, нито от война. Инфлацийката ще си галопира, Европата ще кърши ръце, ще праща оръжие. Бизнесът с оръжия тепърва ще разцъфтява, за урайната никой не му дреме, нито на САЩ, нито ЕЦ, нито Русията. Просто бизнес.