29

Същото ще е

преди 1 година

И след следващите избори ще е същото защото на българина просто не му пука той е умрял но просто още не го знае!! Бъдещето на България е предначертано и обречено на нищо ние сме буферна зона и така ще бъде!!!

28

2023

преди 1 година

Приятелче ми е, като се надявам през лятото да ми каже как се казва. Аз също ще му кажа. Левентите си се уважаваме. Може и да сме на години, но пък има една приказка, че хората остаряват като катедрали или като ***. Аз съм като катедралите. Ще ги направя 59 през настоящата. ВИЖДАЛ СЪМ И ИСТИНСКИ КАТЕДРАЛИ. ЧЕСТИТА ДА НИ Е!

27

Милиардер, шейен

преди 1 година

Специални поздрави за малкото момченце, на което не му знаех името, поради което го нарекох Левента. Честита да му е Новата 2023 г. На него, както и на неговите родители и на кака му. България си е нашата родина. както и страната, която си я обичаме. БЕЛИТЕ МАНАСТИРИТЕ. В БУРГАС ЩЕ СА НАДПЯВАНИЯТА ПРЕЗ ТАЗИ 2023 Г. МЛАДОТО ЕВРЕЙЧЕ Е.

26

Анонимен

преди 1 година

Роско Банов много хитро вметна, че Германия планира да употребява въглища, обаче забрави да спомене, че германските ТЕЦ ове не бълват отрови като нашите.

25

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига сте се правили вече на големи избиратели . Не виждате ли, че избирате само абсурдни клоуни и Чалгари да ви управляват? Закрийте президентството и парламента и се управлявайте децентрализирано, като Швейцария, по кметства, общини и площади.

24

Анонимен

преди 1 година

Плюнката президент е дъното .

23

Милиардер

преди 1 година

Може и да е прав. Това е последният шанс за такива като него и мутрата от Банкя. Поздрави за СТЕЛА ОТ ТЪРНОВО. Седерната българия си е северна. Дори и Глория е от там. Но пък не е от ВМРО-то на дебелия Каракачанов, който дири и иметоси не може да каже. Както и на приятелката си Бойко Борисонв от Банкя. ЧЕСТИТА ДА НИ . НА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ. Въпреки, че аз обичам да си пея и да им БАЯ. Но пък, нищо БЕЗПЛАТНО НЯМА НА ТОЗИ СВЯТ. За онзи, другият, просто не знам дали ила безплатни неща.

22

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно вярно. Президентската република е много лош вариант за България. Но и това което имаме в момента не може да продължава повече. 30 години стигат! Система за България има и всички знаем коя е тая система. Но се правим че не знаем. Че не виждаме и не чуваме. Когато се повдигне въпроса всички си заравят главите с пясъка като щрауси. Това е положението. Този път затварянето на очите няма няма. Вече ще боли!

21

Невероятни тъпаци

преди 1 година

Защо от всички бивши президенти се дава трибуна на най-некадърния от всички тях? За мен, тези всичките статии са платени.

20

Караджата

преди 1 година

Ето ви го лицето на евроатлантиците- Росен Плюнката, а къде ли е Цецо молитвената закуска

19

Анонимен

преди 1 година

Да се организира референдум за премахване привилегийте на бившите президенти,доста скъпо ни струва издържането им.Заплата 2/3 от тази на действащият Президент. Секлецарка, шофьор, автомобил, охрана, офис, апартамент, и това до живот!

18

Анонимен

преди 1 година

Да не се бъркам в Божиите работи, ама Господ май сбърка и вместо теб, прибра детето ти! Недоразу..мение ни..едно!

17

Анонимен

преди 1 година

Глупости. Полша е със злоти и процъфтява. Евро само след Шенген и след като политиците в парламента започнат да си гледат работата.

16

Сандо

преди 1 година

кво, ще спре да ни има ли ако пак няма правителство? писна ло ние от разни дето говорят едно, но правят друго и подменят по този начи вота на избирателите си за техни лични облаги или служене на някой си интереси. Ако се провалят още вденъж може и Народен Съд да има отново!

15

Плевнелиев

преди 1 година

Не съм ли добър в соломонщината? Докарах го витиевато арогантно, баш кат Соломон Паси: "Въглищните ни централи не копаят въглища, а кал". Тва е нещо като "Майната му на православието";)))

14

Анонимен

преди 1 година

Усложливите джурналистки не го запитаха, защо Полша, Чехия, Унгария не искат евро? Какви са им доводите за да отказват да го ваведат?

13

Стамат

преди 1 година

Политиците намекват, че хората са виновни за това, че не могат да си разделят баницата. Май е време за извозване на *** от парламента...

12

Анонимен

преди 1 година

Абе от къде пак изпълзя тази хле...рка???

11

Анонимен

преди 1 година

Женчо едно към едно подкрепя тезите на ГРОБ за политическият живот в България.Какви батерии, какъв,, Дженкорп" го гони като всичко това е доказано, че е една димка която трябва да отклони вниманието от кражбите на ГРОБ.

10

Анонимен

преди 1 година

Какъв замислен поглед ... да не смята някакви милиони евро на ум?