80

Анонимен

преди 1 година

Нямаше ли да превземе Украйна за 2 дни??? хахахаха

79

САЩ

преди 1 година

НИЕ ПОДКРЕПЯМЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, НО НЕ Я ПРАКТИКУВАМЕ!!

78

Анонимен

преди 1 година

Да наистина! Погледайте руска ТВ, набързо ще разберете, че България е много по-развита от Русия в духовен и цивилизационен аспект. Освен това, ще видите откъде русофилията черпи тъпите си опорки. Гледат и пишат!

77

Анонимен

преди 1 година

Как всичко знаете,какво е казал Путин ?Егати промивка та на мозъци!Кажете нещо за Хънтър Байдън,за баща му.Все Вова ви е в устата.

76

да

преди 1 година

на путин му трябва донбаския басеин и крим, и ще си ги вземе с цената на всичко - руско население имат и богати на суровини. а пък киев, лвов - за какво са му.

75

Така е ..

преди 1 година

През 41-ва година Сталин не преговаря с Хитлер каква час от Русия да му даде , а избива нашествениците. 2022 г . Русия вече е в ролята на нашественик. Зеленски не преговаря с Путин каква част от Украйна да му отстъпи , а избива нашествениците. Логично нали ?За това бой по нашествениците, докато бъдат изгонени от Украйна.Украинците защитават държавата си. Ами ако стигнат до Москва ?

74

Анонимен

преди 1 година

Три години налягане наставане ни облъчваха с ковид сега ще е със войната.

73

Полковник Путин

преди 1 година

Впериод и каквото стане пехотата пред танковете да я гърмят мините ,че танковете са скъпи ! Мислите ,че не е истина ама Е ! Това е армията във която се гони резултат без да се отчитат убитите ! Това е армията зад която ако няма други зад теб да те гръмнат никой не може да я изкара от окопа и са си прави ако нямаш акъл ходи *** за на Путин имперските мераци !

72

Анонимен

преди 1 година

Той си мисли че украйнците след като отстъпиха от Соледат --- Каак така отстъпили, до вчера Зе казваше че се бият... и че това са руски лъжи.

71

Анонимен

преди 1 година

Много добра снимка. Рашките, наясно ли сте че антуража зад джуджето са платени актьори? За справка можете да ги видите същите палячовци , веднъж са миньори , веднъж са моряци и тн. Пълен цирк като цялата им държава.

70

Полковник Путин

преди 1 година

Нищо не разбира ! Той си мисли че украйнците след като отстъпиха от Соледат са застанали на пътя и се чудят на къде да бягат ! Акъла му е толкова ,първо си мислеше че със цветя ще го посрещнат ! Само че Украйнците отстъпват към предварително-подготвена ешалонирана отбрана за която руската пехота просто няма хора за да я превземе , още една мобилизация да направи пак нищо не е гарантирано освен огеромен брой жертви -- кой ще го търпи тоя да трепе децата на русия след като и затворниците свършиха

69

Пян_Гъ

преди 1 година

Русия може да превземе Украйна с ТОТАЛНА война за 1-2 дена. Не е това целта, защото Украйна сама по себе си не е толкова важна. Тя е само терен за прокси сблъсък с цел регулиране на други, невоенни сфери и цялостно преформатиране на световния геополитически ландшафт. Алооу, анонимния, разбра ли? Няма да обяснявам повече... Сложно е за неподготвени...

68

Байдън

преди 1 година

Нареждам след 1 месец да сме в москва .Генералите ми казват че така малко ги подценявам ,но както и да е .

67

ОПАСНО!

преди 1 година

Ако родните тро ли консумират пропагандни укро-полуфабрикати ще мутират в нацисти!

66

Анонимен

преди 1 година

Dnes публикува непроверени данни? Докато моето твърдение е истина всичките заглавия на Днес са фейкови ....

65

Фактите говорят

преди 1 година

Фашистът Путин е пътник, заедно с жалката му фашистка държавичка.

64

гост

преди 1 година

До Пян_ГъЗащо не гледаш руската ТВ, за да добиеш истинска предствава???? Не са забранени в българия, гледай ги!

63

Анонимен

преди 1 година

Буданов, Шефът на този пореден измамник, Преди заяви, че Русия ще обяви мобилизация на 05.01.23. Когато наближи датата, отложи за 15.01. Обаче, не е погледнал в календара, че е неделя. Толкова за украинското "разузнаване".

62

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Украйна , ке падне . Слугите на НАТО ще избягат с милиони в България

61

Анонимен

преди 1 година

До 75 - е, не е честно пък, да си толкова неграмотен....... ))