54

Вихър

преди 1 година

Лелеее тези от ПП във всички съвременни измами и далавери участват!!!Интересно ми е колко овце пак ще гласуват за тях, въпреки че всеки ден излизат някакви разкрития!?

53

Коментатор

преди 1 година

Като видях снимката и понеже Лиса Мари Пресли току-що почина, си помислих, че и Славун е хвърлил топа

52

д

преди 1 година

айде пак мумията излезе от ковчега да каже цър цър и да си легне

51

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак ли дрънка глупости?Ей земи си отивай в Учин дол не се обаждай където не ти е работа бееее.Кой къде ходи и по какъв повод не си ти който да казваш беееее!Суверена те прати на село да си стоиш и да си траеш!И може да пратиш един македонец в космоса!

50

Анонимен

преди 1 година

Слави, на основата на клюки и злобни компромати срещу неудобните си "опоненти" като ПП ли смята да гради полит. имидж, за да влезе отново в парламента? Два пъти разтури работещо правителство - и може би така стана по-добре, за да се види ясно кой с кого е и кого подкрепя. Само че ПП са 2ра полит. сила, а ИТН ги няма в парламента... Каквото повикало, такова се обадило. Пък и децата знаят, че Слави и Бойко са 2 страни на една и съща монета!

49

Киро

преди 1 година

Всеки it в София има познати в nexo и му е ясно за какво става въпрос.Има хора с по 20-30к заплати.На най ниско ниво бачкат за по 3-4кДават им огромни бонуси в nexo coin-a на стари служители и на всички им е ясно че до 1-2 години всичко ще изгърми , а вече може и по рано

48

_-Medelin-_

преди 1 година

До Гадателка. Ами ...не, не позна. Съдейки по умозаключителната ти логика имаш констипация (запек). Познах ли? И да не съм ми е все тая, аз не съм от Перу и не съм гадател.

47

До 56

преди 1 година

Среда спретната от герб с главни герои дб-та и пп-та. Ако някой си мисли, че политик ще оправи държавата е голям наивник!

46

Анонимен

преди 1 година

Аре аре. Еднокнижника бил създал среда. Тия ги разправяй на американските прокурори като те подгонят. Даже можеш да викаш божеее и да се кълнеш в библията като бил клинтън. Аман ве. За затвора си.

45

Анонимен

преди 1 година

Асьо няма как да търси подкрепа от Гешев. Остава му БХК и Йонко Грозев ама там ще падне голям смях

44

Анонимен

преди 1 година

Всички от Нексо на съд. Нагледахме се на пирамиди. То не беше златен век то не беше ктб . То не е и Прокопиев с грантаджиите, то не е и киро и асен с измамите

43

Соня

преди 1 година

Че вие сте едни от най- дейните ,заедно с Румен Радев които ги довлекохте тия измамници.Какво се правите на света вода не напита.Вие с нищо не сте по- различни от тях.Още помним кандидатката ви за Мин. председател която представихте( протеже на Божков ) без един министър.Толкова сте гнусни всичките променкаджии, че освен ненавист,човек друго не може да изпитва

42

Божееее

преди 1 година

До Анонимени ако това ти е "пропагандата"...очаквай скоро рашите да те гръмнат...

41

Божееее

преди 1 година

До Анонименаз те каних няколко пъти на срещи да видиш как си вадя хляба,ама те е страх...елате с камерите и калинките си!!!знаете всичко за мен...знам го,и пак изразявам какво и как мисля...ела да видиш как живеем..."***"...къщи пълни с деца...с живот...със смях...въпреки вас,каняте бре...няма да ме уплашите...Бог ми е дал живота като Свободен...със обиди и заплахи...с администрации...сте роби...Един е Бог!!!..само ПП и ДБ...ако обичате България!!!

40

Анонимен

преди 1 година

хубавото е че сега нашите измамници ги преследват американски прокурори и то не един, така че този път няма да се измъкнете умно красивите измамници. нито бтв ще ви спаси нито сайтовете на сорос.

39

коко

преди 1 година

Слушайте Слави. Той се срещаше преди всеки ден с Васил Илиев и ги разбира тези работи.

38

гг

преди 1 година

Дъртия *** пак ли изпълзя от дупката? Ся на журналист ли се прави на какъв не мога да разбера?

37

gg

преди 1 година

Дъртия *** пак ли изпълзя от дупката?

36

Божееее

преди 1 година

та питам какво пройзвежда и къде е на световните борси слаВка?от къда им са парите,кой им плаща масрафите...а с рубли...през доган-борисов...и слепите го виждат...в губернията на путин...няма друг начин,предател си...евтин и елементарен...слаФке!!!

35

Божееее

преди 1 година

е бива падане ама твоето копае дъното,жалък си,голи твърдения на руски агентури,доказан зависим страхливец и лицемер си...и ми дреме на...минусите от "балерините" и руските служби,убеждавате ни да заменим Апостолите си...Левски...Ботев...с дОган-сАва и бОрисов-бУда...объркал си Народа...