42

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

41

ненаситни хиени

преди 1 година

А сега си представете за момент какво ще настъпи при евентуално приемане на еврото!

40

Спекулант

преди 1 година

Да ама аз понеже съм Спекулант Амбулант искам да печеля яко !!! Яжте яийа по 60- стотинки ,аз ще ям черен хайвер !!! Спекула мекула !!!!

39

Чоко

преди 1 година

Погледнете цените в магазините. Килограм сирене " Бри" е 18 лева. Килограм козе сирине "Горгонзола" и то 18 лева. Българското саламурено с незнайно количество вода вътре и направено най-вероятно със сухо мляко - 20 лева. Кашкавал с незнаен произход и състав - 25-30 лева. Ето така т.н. родни производители ще си унищожат бизнеса и после ще плачат. И това е при положение, че има таван на цените на ел.енергията, бензина поевтиня с 1 лев. СПЕКУЛА . Ето защо беше голямата идея да се разтури държавата

38

Анонимен

преди 1 година

Абе друго си е като кажеш "Аномалия" а не направо СПЕКУЛА :))))))

37

777

преди 1 година

То е ясно че е спекула, обаче къде са така наречените държавни агенции - по храните, защита на потребителя, за конкуренцията и т.н.т.???

36

До 43

преди 1 година

Върнахте Борисов и цените скочиха .

35

Пенсионер

преди 1 година

Поне 50% от цените са спекулативни.Производители и търговци правят безнаказано каквото си искат.Как е възможно в Кауфланд да има пушено сланина за 25 лева ? Сланината е продукт с по ниска цена от месото и всичко е внос Как тогава месото е по евтино от сланината ? Пет лева за сланината и 20 лева за пушенето. Ами св. уши и крака ?Ами бахура..Защо Кауфланд допуска тези спекуланти в магазините си ?Страшно е .

34

до 32 Чоко

преди 1 година

Бензина струва толкова, защото държавата продължава да го субсидира. Ерго, пак ти го плащаш индиректно. На запад вече се усетиха какви ги вършат Шел, Арал и прочие и ги погнаха за умопомрачителните им печалби последните месеци.

33

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Селена Гомес има една страхотна песен "КАЖИМИ НЕЩО НОВО, КОЕТО НЕ ГО ЗНАМ". Това трябва да стане закон и да започне да се спазва. Кой наивник изобщо си е въобразявал, че цената в магазина ще поевтинее? Такива вече няма.

32

Анонимен

преди 1 година

хахаха "Спекулата" ама НЕ Е!!! Липсва производство и гавра на мантрите. БДС не твое произвоство , защото се НАЛАГА ВНОС НА МЛЯКО. За това цените хвърчат като си елеминираш българския производител и да му плащаш 0.25 ст за литър мляко. Храната ти е само вснос

31

още нещо

преди 1 година

Полезно е да купуваме по-евтини и наистина качествени храни от Турция. Така българските търгаши супата д....

30

Баба Радка

преди 1 година

Който не скача е "Червен".Наскачахте ле се оФце.

29

Ферди Тайфур

преди 1 година

То в България само IT- та останаха за това!

28

Анонимен

преди 1 година

за офцете може и още, беее беее ще вдигнат и още само чакайте, беее беее

27

Чоко

преди 1 година

Бензина миналото лято струваше 3.50 лв, сега струва 2.60 лева. С един рлев по-малко. Обясненията за скъпи горива просто издишат. Не виждам обаче цените основно на млечните продукти да са намалели. Това е една огромна спекула но тук в България всички по веригата гепят и ето защо няма и контрол.

26

Павел

преди 1 година

Спекула, спекула, спекула, нищо повече :)

25

Май - май...

преди 1 година

Не е аномалия, а България...

24

Км

преди 1 година

Кажете ,,български търгаш,,и това обяснява всичко.

23

София

преди 1 година

Това не аномалия, а долна, жалка спекула. Там където трябва да се установи контрол, такъв липсва, защото държавата не съществува от известно време насам и няма кой да го упражни. Всъщност, държава има, но само за да угажда на прищевките на купчина жълтопаветни либерастки крякащи за щяло и нещяло павиана, ЕС, САЩ и Украйна. Народа като народ, за тази държава не съществува. Съществува само когато трябва да си плаща данъците, таксите и прочее за да пълни хазната.