156

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама Соледар вече приключи. А за Бахмут положението е ясно - гаубиците ще дойдат на улиците. Така де, музикантите, а също и бойците на ДНР, нямат време за стрелби с леки оръжия. На снарядите и термобарите отдавна е написано "за Макеевка!"

155

Анонимен

преди 1 година

Трупове на нашественици? Сигурно има предвид американци, англичани, французи, немци и поляци. Те верно са големи нашественици. Пробват да нахлуят за кой ли път.

154

Анонимен

преди 1 година

за последните 2 години разбрах каква е модната тенденция - да си бустеризиран ,да си от ЛГБТ ,да си гласувал за ДБ,да си с жълто синьо парцалче във фейсбук ,да подкрепяш Украйна ,да си антипутинист,да следваш Тео Ушев и Соломон Паси,да плюеш по Възраждане . Ако не спазваш тези точки те обвиняват за о..р...к. ,комунист, варварин и така нататък.Да ви кажа горд съм че не се вписвам в първото изречение .

153

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД ПОРЕДНОТО ИНТЕРВЮ НА ТРЕТОРАЗРЕДНИЯ УКРАИНСКИ АКТЬОР ЗА ПРОМИВКА НА МОЗЪКА ВЕДНАГА СЕ ОТЛИЧИХА И ПОДРЪЖАЩИТЕ ГО КЛАВИШНИ НИНДЖИ СЪС ЗНАМЕНЦАТА.....

152

Телеграм Канал

преди 1 година

Преди малко Телеграм канала Пуля съобщи, че Соледар е взет очаквам потвърждение и от други източници. А този надрусания от снимката не спря да говори глупости.Да трупове има много но на Укроински войници.

151

Червен е Зеленски

преди 1 година

Протестите срещу Лукашенко съюзник на Путин бяха да се махне Зеленият цвят от знамето на Беларус и да се възстанови Полското изцяло Червено знаме на Беларус само че за тази червена цел Полша трябва да подари всичките си морски крайбрежни територии на Германия както си е било винаги и Полша изобщо да няма излаз на море................................................Беларус е Нова държава и само 40% знаят беларуски език а едва 10% го използват всеки ден и Полша,Литва,Латвия,Естония искат да я ....

150

Зе

преди 1 година

Ще има втори Мариупол явно.

149

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама интересно каква бова песен ще подхванат нарко-нацисткият клоун и Ганна, след като прехвалените защитници на Соледар скоропостижно се предадат, както направи бившият полк Азов в Мариупол...

148

Анонимен

преди 1 година

Тя че земята е покрита с трупове, покрита е ама с трупове на нещастни украински войничета за да не трошат хатъра на актьора мегаломан.

147

Слепок

преди 1 година

Да, всичко е покрито с трупове. Даже ги тъпчат в избите и по стълбите към избите на сградите но труповете са на нещастни окраинци. Хиляди окраинци хвърлени в мясорубката която им устроиха руснаците. Чувалът около Соледар вече е затворен и започва масовото и методично елиминиране на остатъците от окраинците. Тези дето са имали нещастието да се наврат в солните мини нищо добро не ги очаква.

146

Говедо

преди 1 година

Зеле пак е хапвал гъбки,халюциногенни,любимите Му!

145

Сандо

преди 1 година

Соледар е паднал и украинците се оттеглят от Бахмут вече. Там филма приключи за украинците. Сложат ли руснаците артиелрият там, в радиус от 50км всичко е леш

144

Ще мре ПУТИН

преди 1 година

....ако ли не --ЩЕ МУ ПОМОГНЕМ НА ТОЯ ГАД!

143

Анонимен

преди 1 година

Тоя ще го гърмят скоро и то украинците помнете ми думата и жилетката няма, да, го спаси

142

Анонимен

преди 1 година

До Света не обича---Ти не си света господинчо. Узрей малко и тогава се пиши " Барабар Петко с мъжете"

141

Света не обича

преди 1 година

РУСИЯ--защотоСА АГРЕСОРИ И УБИЙЦИ НА ДЕЦА, ЖЕНИ И СТАРЦИ В НЕЗАВИСИМА И СВОБОДНА УКРАЙНА !ЩЕ ОТМЪСТИМ ЗА ВСИЧКИ ЖЕРТВИ!

140

Анонимен

преди 1 година

Какви трупове на нашественици като те ви хвърлят ракети бе хаха тоя изперкал

139

Анонимен

преди 1 година

Че е истина, истина е. Полетата пред Соледар са покрити с Вагнеровци, но улиците на самия град са покрити с ВСУшници. Хиляди измряха там и от двете страни. Вчера вечерта Руснаците отрязаха пътя за доставки там и Украинските войници се оказаха в капан вътре.

138

М

преди 1 година

Абе на този да му дават най-сетне " Оскар" че да миряса с театралните си изпълнения. Какъв е този свят че не вижда как шепа кукли на конци и кукловодите им съсипват икономиката и стабилността на целия свят. Как унищожават собствения си народ за чужди интереси и блага. Как цяла Европа пусна питомното за да гони дивото в името на измислени антиприродни и античовешки ценности наложени от една държава сбирщина на богоборци и дяволски изчадия.

137

Еврейн (Да де, ама..

преди 1 година

да де, ама интересно пък защо руските воини показват видеа с купища укро-нацисти и SS-наемници (изтребени или пленени)... Нарко-нацисткият клоун бръщолеви басни на баба си...