28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27, ти не си със всичкия си! Какви шумкари, какви Ловеч и Скравена намесваш в обсъждане за доказан военно-престъпник в Украйна бе? Сигурно си някой пострадал от комунистите изкуфял старец, зациклил в онова време, защото страдаш от стаческо слабоумие и за нищо друго не можеш да мислиш? Ако е така, те съжалявам, но опитай да се занимаваш и с нещо друго освен с Комунисти/Шумкари/Скравена и каквото там си наредил.

27

Кифладжията

преди 1 година

И защо ДНР са я пуснали тая Фрау Доктор Менгеле? Нали щяха да ги съдят и разстрелват.

26

Анонимен

преди 1 година

Тази е чудовище наивнико!!! Доказано с разследване и чрез съд. Рано или късно ще има съдене на най-кървавите военно-престъпници в Украйна и тогава си дай зор да прочетеш какви са и "подвизите"...Доказано е че българските потомствени шумкарчета са с акъла на амебата, даже в твоя случай амебата притежава повече мисловни функции!:))))))))))))

25

Анонимен

преди 1 година

До Ле-ле , Тази е чудовище наивнико!!! Доказано с разследване и чрез съд. Рано или късно ще има съдене на най-кървавите военно-престъпници в Украйна и тогава си дай зор да прочетеш какви са и "подвизите".

24

Анонимен

преди 1 година

И д и от такъв, проучи нещата, после пиши идиотските си коментари. И се моли да не паннеш на пътя на любимата ти Тайра. Подвизите и са документирани, защото има томове документи от разследването на делата на тази садистка.Съдисти бяха Янко Шумкарите! Лагерите в Ловеч и Скравена бяха създадени от тях! С шумкарските ти доказващи документи можеш да си ги държиш във вътрешния джоб на ватенката за нуждите на природата!:())))))))))

23

Анонимен

преди 1 година

Изгледайте филма Сонцепьок и съм сигурен, че ще си промените мнението за фашистка Украйна. Тези 8 години са били ад за рускоговорящите. Освен, че са били обстрелвани от ВСУ но и нацистки банди са ги нападали. Много тежък филм показващ същноста на украинския нацизъм.

22

БДЖ

преди 1 година

Яко промиват мозъци!!!! Снимала но малко преди да я "пленят" дала записа на журналист от АП??? И де го тоз запис??? "Кадрите" с ужаса казваш, а кой устрои ужаса в Мариопол???, щото населението там разказваше друго, а не това което разказваш ти, а имено, за "подвизите" на Азов и ВСУ над мирното население. Един ден цялата Истина за бандеро фашизма ще стане достояние за всички и онези, които ги подкрепяха ще се срамуват от себе си ако им е останала съвест!

21

Анонимен

преди 1 година

Да не се бяха правили на нацисти - нямаше да ядат сега рускияЦелият свят видя как съветската армия яде украински лабут само българските потомствени шумкарчета мижат в землянките и чакат дядо Ваня да им го натири!:))))))))))))))))

20

do 19

преди 1 година

Е сега ра6истите ядът световния. Станаха презряния парий.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 18....Аз не плюя...това е твой специалитет...за това и нямам тарифа...амеба...

18

Анонимен

преди 1 година

А леле до къде я докараха биолезбоид минал на курешкньо отсмукателнъе творчество предрешеН в тарсбулбовска фризьортна слама. Слама Украина Говньоюмум слава, медкурва и нищо друго. Затваря си очите за ужасите когато УКР армията дънеше ДНЛРите с авияция и текокалибрени оръдия.медолезбатическаякурвазасрана, майнъ филибето

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 15...ти от къде ги научи...от Пушилин ли...

16

Анонимен

преди 1 година

Да не се бяха правили на нацисти - нямаше да ядат сега руския. Сега хем ядат руския, хем без рок, хем без вида, хем без топло. А ако преживеят - ще има 100 години да плащат дългове на ЕС, бяло робство. И те се гордеят с това? Хахахах. По-изфирясали са отколкото мислех.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 13 а твоята тарифа каква е отворко???

14

Анонимен

преди 1 година

Явно в БГ толкова силно са си повярвали на масовата пропаганда и тоталната цензура,.Явно е че България няма да е съветска, свиквайте с идеята че ще бъдете малцинство или за да не бъдете цензурирани по дефолт можете да се заселите в проспериращия щат на вашето съветско джудже!:))))))))

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 Никой не казва само за войната...говори се от анексията на Крим....задръстен..

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 И д и от такъв, проучи нещата, после пиши идиотските си коментари. И се моли да не паннеш на пътя на любимата ти Тайра. Подвизите и са документирани, защото има томове документи от разследването на делата на тази садистка.

11

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10...Каква ти е тарифата.....

10

Анонимен

преди 1 година

Тази Тайра я представят за медик, но на практика е била изтезаващ лекар, при изтезанията на невинни граждани и руски военно пленници. Изтезава те теб плиткоумието шумкарско, нищо друго!:))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 1 година

Явно в БГ толкова силно са си повярвали на масовата пропаганда и тоталната цензура, че извадиха това фашстко чудовище да ни го славославят така нагло и брутално....