30

Анонимен

преди 1 година

Да печатат щото трябва да се купува . Да печата и направо да ги раздават доларите .

29

Анонимен

преди 1 година

Страните от ЕС нямаха работа да си врат гагиге в играта между Русия е САЩ. Когато атовете се ритат... нататък всеки средно интелигентен знае поговорката.

28

Анонимен

преди 1 година

До Беновска пипа дотук позна да добявя сащ и русия са в съюз и са партньори ес са бал ъците

27

Анонимен

преди 1 година

А не може да бъде!, заради грешните зе-лен-и политики на ЕС да е оправдание войната! Че то в толкова страни има войни! Е как само една война ги вълнува и само тя влияе на ЕС, та чак в рецесия изпадна, в другите страни не живеят ли хора! Е ако са против не само тази война, а войните в цял свят е друго нещо и ако налагат санкции за всички военолюбци!

26

Беновска пипа

преди 1 година

САЩ се справи с основните си конкуренти ЕС и Русия чрез тази война. САЩ са големият печеливш от войната, затова тя ще продължава дълго...

25

Нане

преди 1 година

Родена с име сталинка, се явява пръв проводник на краварски интереси в колонията... За 30 сребърника продаде Род и Родина, да и е комфортно на нея... ==))))

24

вуте

преди 1 година

До Пак повтарямНа прав път сиАз им писах тук каква е цялата игра, но дообитъка да може да вдяне затова повече си трая

23

Анонимен

преди 1 година

До SS - бягай към Русия, ЕС ще става ад! Няма да има какво да ядем! Бягай да се спасяваш!

22

Анонимен

преди 1 година

До Пак повтарям - това е вярно. Путин го викаха многократно в Давос и там му спуснаха инструкциите. Всичко е пазарлък. За това и той не се плаши, а и никой не се плаши от него. Когато си от двете страни на една война, няма значение кой ще я спечели. Това е като да си играеш Monopoly сам - като лапе, много обичах. Винаги печелех.

21

Анонимен

преди 1 година

A какво направихте това дане стане. Какво направихте и за инфлацията. Какво направи ЕС??седат си там и една и съща мантра по цял ден, инфлация, покачване на цените, нямяло газ, нефт, трябвало да се вдигат.............

20

Стоев

преди 1 година

Питайте слугите на ГЕРБ.Те ще ви кажат че са виновни Киро и Асен

19

Якоб Ротшилд

преди 1 година

Кристалинке, обаждам ти се специално да ти кажа, че тая вечер на Мека.. Пухена възлгавничка ще спинкаш!

18

Пак повтарям

преди 1 година

Целта на тази война е да унищожи икономиката и начина на живот на сравнително свободния Запад. Войната ще продължи толкова дълго, колкото е необходимо да се постигне целта. И това не е план на Путин, а на кукловодите, които управляват политическите марионетки в ЕС, Великобритания и САЩ.

17

Заради войната?

преди 1 година

Не е ли заради подклаждането на войната? На забравят ли от ЕС - "Който гроб копае другиму - сам пада в него!"

16

Българин

преди 1 година

Значи Европа се освобождавала от руската зависимост, а всъщност попада в американска. Ще купуваме всичко по-скъпо от там. И затова ще има и рецесия. Но едва ли не ние трябва да се радваме от това? На върха на ЕС вярно избират само слабоумни васали.

15

Име

преди 1 година

Ако България излезе от ЕС ще е едно добро начало!

14

Ученика

преди 1 година

На "другия свят" пари няма - кредита е това, което си предизвикал другите да чувстват...

13

джон

преди 1 година

*** лъжа ,Георгиева рецесията е заради безумната политика на политиците от Европейския съюз ,да се откажеш от евтиното и да гониш дивото или по скъпото ,но няма връщане на зад само влизане на още по-голяма рецесия ще бъде и ще доведе до разпадането на идеята на обединяването на европейските държави.Тук не трябва да си икономист за да не виждаш на къде духа вятърът

12

А на нас

преди 1 година

Ни трябва още по голяма инфлация. Единствения пазарен начин да се подреди страната. Може да ви напомням за Мандуров, жестоко е но друг начин няма. И ще стане. Не пита политиците и това му е хубавото.

11

БЛАГОДАРНОСТ !

преди 1 година

Джонсън убеден: Путин ще загуби войната в Украйна