107

Познаваш

преди 1 година

Колкото Витанов

106

до 120

преди 1 година

Индия е мнооого напред в това, което наричате технологии (Всъщност технология е последователността на извършваните операции, Производството на всичко следва определена нехнология.) Не се самозаблуждавайте. Подозирам , че знанята ви за страната се базират на туристическо-кулинарни тв предавания.

105

Поручик Ржевски

преди 1 година

Ето и моята прогноза - разпад на обединеното кралство, срив на германската индустрия основана на евтин руски газ.Следва фалит на Италия, Гърция и излизане на Унгария от ЕС. Военен съд за Зеления следван от смъртната му присъда за унищожение на Украйна.

104

Златото и еврозоната

преди 1 година

Какво ще се случи със златният резерв на България ако въведем еврото? Вярно ли е че евроатлантиците имат същата анатомия като прасетата?

103

ГулюГулю

преди 1 година

До Василев - не брат златото, за златото е борбата. В еврозоната но мълчат какво ще се случи с златното покритие на лева, това са огромни количества злато съхранени от Тодор Живков. Челопеч защо е тая охрана там мислиш, борбата е да изнесат златото на България. Евроатлантиците са животни които заслужават да влезем в къщата им и да видим дали наистина анатомията им е като на свинете

102

Анонимен

преди 1 година

Между другото, изчисленията покават,че най-новият самолетоносач на Великобритания поради непрекъснатите си дефекти,е бил досега повече време в работилниците за поправка, отколкото в морето. статистиката полазва също,че Великобритания,още преди военната операция в Украйна се смъкна в класацията по "развитост",по-точно казано, по обем на валутата,която минава през нея, Индия вече е преди Великобритания, въпреки че брит. държат огромни части от финансовия и застрахователен бизнес, НЕ от производств

101

Анонимен

преди 1 година

Джонсън е абсолютно прав. Кремълският пcиxoпат направи най-голямата грешка в жалкия си животец с тази безсмислена война...

100

Поручик Ржевски

преди 1 година

Война нямаше да има, ако на запад искаха мир с Русия. Те искат тази война и са щастливи от нея.Джонсън забрани на Зеления да преговаря с Русия в директен текст.

99

Анонимен

преди 1 година

До 99 Реалист: Когато казах цял свят имах в предвид свят,способен да измисли и произведе интелигентни оръжия.Цяла западна европа,САШ, Канада, Япония,Австралия.Какво от това,че Еритрея подкрепя нашествениците.Китай е по скоро неутрален,а Индия макар и най-многолюдна е на светлинни години от технологиите.

98

Сатир

преди 1 година

В своеобразно кратко новогодишно обръщение Борис Джонсън каза, че е убеден, че нещата ще се развият по-добре през новата 2023 година." Прав си Борис, даже не подозираш колко си прав!!!

97

Анонимен

преди 1 година

Путин ще пусне в действие новия дрон Спирибидон, българските шумкар-русофили ще почнат да се унождът и ще народят много путинчета за съветската армия.:)))))))))

96

Анонимен

преди 1 година

По време на среща с майките на мобилизираните, путин сказал дека по добре да nykяcaш в бой за родину, отколкото да се натряскаш с водка до cмь'pт! Колко благородно! И това го казва nuянuцaтa путин! И тая гениална реч е предварително обмислена и му е записана на лист, след което другарят путин е тренирал с текста! Само да има търпеливи майки да го слушат ckлepuтy!

95

Анонимен

преди 1 година

ТОВА Е НАИСТИНА ВЕЛИКА ОТЕЧЕСТВЕНА ОТБРАНИТЕЛНА ВОЙНА НА ГЕРОИЧНИЯ УКРАИНСКИ НАРОД СРЕЩУ МНОГОБРОЙНИЯ, КОВАРЕН, АЛЧЕН, ЖЕСТОК, CTPAXЛИВ, КРАДЛИВ, НЕЩАСТЕН, ПP'OC, ГЛY'ПAB НАШЕСТВЕНИК! СЛАВА УКРАИНЕ!

94

Анонимен

преди 1 година

Путин бункера си е в бункера и пак се е подсигурил с 14 хиляди бодигарда! Ще вземе 10 хиляди долара от Гинес да си купи масквич!

93

Анонимен

преди 1 година

А кво стана с безаналоговите руски оръжия използвани от безаналоговата руска армия? Дори талавизията им е безаналогова, а цифрова! А цифровата им армия намаля с голяма цифра от 100 хиляди парчета и вече определено е аналогова! А?

92

Поручик Ржевски

преди 1 година

Украйна е срината от високоточни крилати ракети, управлявани от софтуер, такива каквито очевидно в Украйна нямат. Не знам запада няма ли такива ракети да им даде? Или не смее?Излагате се Борис, потъвате като Титаник.

91

Някой

преди 1 година

Има едно безспорно нещо. И за двете страни се отнася. И да паднем и да бием пак ще се напием. Важи за много страни и "глави".....кой колкото си може.....

90

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е в зелени дрехи защото е съпричастен на бойчетата защитаващи род и родина и ги посещава за подкрепа при битките! А путин е костюмар, оти нече довадя на фронте и га страх! А може и да си лекьоса кастюма!

89

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА НА УКРАЙНА И РУСИЯ! На Украйна за храбростта, на Русия за жертвоготовността! СЛАВА!

88

Народеее????

преди 1 година

Путин ще спечели войната ,защото войната която води е за добро! Слава на Русия!