66

Анонимен

преди 1 година

След ракетите Резников от в. Украинска правда остави руснаците и без танкове и артилерия, значи укрите ще победят с лекота.

65

Анонимен

преди 1 година

До 78 - Забрави ли, че анексираха 20% от Украйна преди 4 месеца? Разбирам, че никой не иска Русия да завладее и унищожи Украйна, но нека не се правим на ударени - положението е много тежко за Украйна.

64

Анонимен

преди 1 година

В момента Украйна с какво оръжие се бие? НАТОвско или съветско?

63

Анонимен

преди 1 година

"Украйна ще се издигне като феникс от пепелищата и то за много кратко време, защото целият цивилизован свят ще й помогне. " - Вярвай си ... Никой няма да мръдне пръст за Украйна, ако Русия бъде пасифицирана.

62

Анонимен

преди 1 година

Те русофилите обясняваха как за 2-3 месеца Украйна ще бъде превзета. Вече се мина почти цяла година и руснаците не напредват. Иначе много велики. Хиляди самолети,танкове,воиници,ракети и накрая даже се изтеглят. Много сме впечатлени няма що.

61

Анонимен

преди 1 година

И това за военните музеи британското разузнаване или някоя друга селска клюкарка ти го каза. Не усещаш ли колко си принизяваш интелекта. Русия е една от двете военни суперсили в света които определят как ще стават нещата. Това не ти е България или Испания примерно. Много добре са си преценили ходовете, а вече ти откъде черпиш информация е друг въпрос. Със сигурност няма как да знаеш как стоят нещата защото информация от Кремъл няма как да излезе.

60

Анонимен

преди 1 година

Само дето този съсед на Русия е подкрепян военно от целия Запад плюс САЩ. Милиарди се изливат всеки ден в подкрепа на украинската армия и пак тя не може да направи нищо съществено на фронта. Руските обединени сили всеки ден ликвидират по няколкостотин украински войници, наемници и редови нацисти. Вече раздават повиквателни по улиците и вербуват ученици от горните класове в училищата на Украйна.

59

Анонимен

преди 1 година

До 71 - Не точно ...

58

До 69

преди 1 година

Затова ли изпеазниха военните музеи?

57

Анонимен

преди 1 година

До 69 Е кой печели войни с танкове в 21 век. Те са отживелица. Важни са вече самолетите.

56

Анонимен

преди 1 година

Русия има над 20 000 танка и това е повече от цялото измислено НАТО събрано заедно. И половината да им останат пак ще са достатъчни.

55

Анонимен

преди 1 година

До Христов- Ти ЕС не го мисли. И 100% инфлация да има пак заплатите там ще са поне 2 пъти по-високи от руските. А утре Путин като обяви нова мобилизация съвсем ще настане паника сред младите руснаци. Още милиони ще избягат. Войната не е само пари и оръжия. Човешкият фактор също оказва влияние. Когато труповете станат много тогава недоволството рязко ще нарастне

54

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще се издигне като феникс от пепелищата и то за много кратко време, защото целият цивилизован свят ще й помогне. Та една смазана Германия - и виновна при това, стана водещата европейска икономика за толкова кратко време и се нареди сред топ 4 в света, та какво остава за Украйна, която е жертва на един комплексиран малоу_мник. Мор_дорстан обаче ще бъде разпарчетосан първо от народите, които подтиска от векове, а останките ще хапне китайският дракон. И ние ще си отдъхнем най-после.

53

Христо Христов

преди 1 година

Те и ракетите им бяха свършили няколко пъти вече. Хубавото е, че руснаците се адаптираха към новите реалности, разчистиха некадърните генерали и разбраха, че грябва да отворят затворените по време на търсенето на партньорство с ес и нато военни училища. Русия има ресурси да се възстанови... а ес тепърва ще печата яко инфлационни еврохартийки да плаща на сащ за ново оръжие.

52

Путин

преди 1 година

Безплатна заря за Кинев пардон *** атлантически

51

Анонимен

преди 1 година

Че тия и министър на отбраната ли имат... Вече една година война, а за първи път го чувам..

50

Никола Стефанов

преди 1 година

Това, което плещи укрото си е чиста пропаганда - приписва пролвмите на украинската армия на руснаците.

49

Анонимен

преди 1 година

20 години да правиш армия и да се готвиш за война и накрая да те размаже по-малки я ти съсед, ей това се казва провал. Русия никога няма да си възстанови армията, защото я чака разпад. Путин върна заден за газта, защото денги нет, а войната скъпа, свършат ли парите, свършва и Русия.

48

Антинатовец

преди 1 година

Русия е в топ ниво и скоро ще приключи войната в своя полза.Само няколко ракети Самарт трябват и от Киев няма да има следа за стотици години на пред .Всички дадени на Фашагите оръжия са със заеми които никога Украйна не може да върне.

47

Анонимен

преди 1 година

Когато се говори за възстановяване трябва да се знае, че цялата Русия трябва да се оправя след 105 годишно грабене, терор и съсипване. Бай Тошо беше казал, че социализмът е едно недоносче. Недоносче на 45 години. А недоносче на 70 години?Болшевиките избиха и съсипаха всичко до което се допряха. То не е само армията цялата държава е за вторични суровини.