59

Джо Байдън

преди 1 година

"Ще подкрепяма Украйна докато тя съществува". Правилно, много точно казано.

58

Анонимен

преди 1 година

Дайте как клона се прегръща и цалива с Нанси Пелоси в конгреса на САЩ.

57

Да, Чалгария

преди 1 година

Със задоволство забелязвам, че привържениците на руските агресори в този форум са доста неграмотни.

56

Анонимен

преди 1 година

При 80% русофили в България,защо няма един нормален руски канал за инфо??? При толкова русофили,защо по цял ден слушаме ЗЕЛЕ и неговият говорител Бойко Борисов?

55

Анонимен

преди 1 година

Какво общо има измислената революция с имперските интереси на САЩ и Русия ? Питам просто, гледам, че сте големи мозъци тука :)))

54

Е?

преди 1 година

На всеки трезво мислещ е ясно ,че ако Русия поиска може да изтрие Бахмут , Махмут и което си поиска село от картата! Защо не го прави ,това никой не знае...

53

Бай Дън

преди 1 година

Русия ще победи

52

АнонимеН

преди 1 година

ПИРОВА ПОБЕДА Е ЦЯЛОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА КОМУНДЕЛИСТИЧЕСКАТА В МОМЕНТА! :D

51

След Бахмут

преди 1 година

Стамбул....

50

Кобур за Цветя

преди 1 година

Ахмат,Авакум......дааааа.......разпознаваема марка на и от СССР..........Но да се върнем към сътворението когато комуниста и писател Христо Смирненски твърди че цялата революция в бившата Руска Империя е организирана от юдеистка Полша и Полската компартия и твърдо стои зад полския вождизъм над руснаци,украинци и прочие.........Още от онея българския народ е немил-недраг като рицарския клуб на Николай Фол,Яна Язова,Петър Мутафчиев,Вера Фол а вероятно и други

49

Мехмед

преди 1 година

Шорош медия: Евентуална победа в Бахмут ще е пирова за Русия.Реалност: В рамките на няколко дена руснаците ще превземат напълно Бахмут.

48

Анонимен

преди 1 година

Вече 11 месеца руснаците се мъчат с тази "голяма цел". Без превземането на Бахмут няма как да стигнат до Киев за 3 дена, пардон, за 300003 дена!

47

Русия ке бъде

преди 1 година

Леля Ванга казва,Русия ще пребъде! Българи,руснаците а не американците са ви братя! Само Русия ще ни помогне! Клипа с предсказанието на пророчицата го има в нета! Гледайте го българи!

46

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха руснаците използват Артьомск като черна дупка която постоянно засмуква Tъnu укропитеци там има една 53 бригада за 4 ти път я изтеглят за попълване поради загуби сигурно 10 к за два месеца укропитеците са 200 там нямам думи.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 45Ще свърши когато САЩ се оттегли, тогава вече са свършени урките :))) Все некой требва да отстъпи, иначе вовеки военни действия :))) Поне малко не се ли убидиха урките, че ги нарекаха иранци, или те са свикнали да ги обиждат, просто питам :)))

44

Анонимен

преди 1 година

Бахмут ще си остане украински до края на войната... Ще погребе хиляди руски роби в покрайнините си.

43

Анонимен

преди 1 година

Путин сам си призна, че там, където руснаците са окупирали украинска територия положението на хората е много, много трудно. Войната все някога ще свърши и след нея ще се разбере коя страна ще спечели от мира - загубилата или победителката. Като най-близък исторически паралел си спомням Германия и Япония, техните пенсионери в сравнение с руските.

42

Путин

преди 1 година

с половината от пръснатите за войната пари, можеше да купи половин Украйна!

41

Анонимен

преди 1 година

Те са неспособни да водят война, нещо като макетата са и сърбетата :))) Надуват латерната некой да ги чуе и се ослушват като зайци :))) Да видим янките докога (ако изобщо им пука за иранците),ще наливат от пусто в празно :))))

40

НЕРАЗБРАЛ

преди 1 година

След като Бахмут не е важен, защо нацистите са се укрепили и умират на поразия??? Статията омаловажава руската стратегия, но не казва ЗАЩО умират украинците (+ук-там янки, поляци, англи). Ето това е смешното.