66

Калеко Алеко

преди 1 година

Нито е първия, нито ще е последния, в путинова раша е така и то не от денс и не от вчера, в Империята на злото и световния тероризъм кремълската-КаГеБейска шейка е готова на всичко в името на Мафиотската си власт ... !!!

65

Анонимен

преди 1 година

Новина от вчера е, че главнокомандващият на украинските войски е казал, че ще започнат да пращат олигарсите си на фронта. Факт.

64

Анонимен

преди 1 година

До 69Дон Строй си е. Мн се напъваш, а си невежа

63

хахаха

преди 1 година

До Анонимен 67 Абселютно съм съгласен с тебе.Ако беше в Рассия нямаше да падне по стълбите а съвсем случайно некое РПГ щеше да се удари в него.

62

Анонимен

преди 1 година

Don-Stroy ли е или Don-Story, че са две различни думи с различно значение? Този сайт няма ли да си наеме редактор, който да проверява статиите преди да бъдат оуснати, че стават смешни вече.

61

Накрая трябва да

преди 1 година

остане само едни! - това е пътят на шотландския боец! Вижте, няма смисъл да се ронят сълзи за тия хора, всички знаем, че са на тия позиции благодарение на измами и корупционни схеми. Всяка подобна случка е от полза за човечеството.

60

Анонимен

преди 1 година

Франсетата са виновни. Ако беше в Русия това нямаше да се случи.

59

ЦРУ чисти свидетели

преди 1 година

Освен отстраняване на извършителите се покрива поръчителя. И така парите на крадците-олигарси се открадват от най-големия крадец - запада.

58

Анонимен

преди 1 година

Мъск е публикувал колко стотици милиони са давали МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО на САЩ, за да се блокират всички постове и материали по повод извращениятттта на сина на Байдън.

57

Анонимен

преди 1 година

Мистерия няма, паднал е защото така е пожелал фюрера Путин.

56

Анонимен

преди 1 година

Е,уж руски олигарх,пък на френската ривиера? Нещо не се връзва, нали са врагове?

55

Анонимен

преди 1 година

Колко души проляха сълза, когато б;окораха Пеевски или Божков? Партийбите съратбници на ДПС си го поддържат, което им прави чест, защото блокажът беше напълно извън всякакви умопостижими закони. Но е от "приятелски огън" и са кротки. От наекението и партиите кой? Единици, които намериха келепир. Колкото и да афишират колко е гот да си богат и да печелиш на гърба на "липсата на досетливост и ум на преостолюдието" , всички знаят, че истината е друга и ненавиждат системата.

54

Позитивен

преди 1 година

Явно лошо ги правят тия стълби по разните частни имения и дворци. Трябва да ги заменят с асансьори :)

53

Анонимен

преди 1 година

Ами американските олигарси -тези който организират войните, тероризма и мизерията по света ,измислените епидемии ...

52

Габдулла

преди 1 година

До ...Ако прочетеш творчеството на Марков, то накрая съвсем не е в ущърб на социалистическата система. Напротив! Яростно критикува запада. Това, че Калужин "призна", че нашите са убили Марков не означава нищо. Това му беше билетът за САЩ. Мисли малко!

51

Georgiev

преди 1 година

Симпатично е как русофилите гледат наивно на Русия, като някакво приказно място, там никога не са виновни за нищо, за всичко Запада им виновен. А то дупка. ***.

50

Анонимен

преди 1 година

Трябва да скърбим за олигарха ли !?!? Това е чудесна новина

49

Истукан

преди 1 година

Малко по малко руската мафия на Путин измира. Виждаме и чести атентати в Русия. Това е отговор на тяхната агресия в Украйна. Накрая Путин ще е жертва. Първо ще си отидат генералите.

48

Анонимен

преди 1 година

По една или друга причина, квото повикало такова се обадило. Няма случайни неща драги друзя.. щом си настъпал котито се случва това което трябва.

47

Анонимен

преди 1 година

Осъден политик немаме, въпреки че карат пияни, убиват хора по пътя и т.н.....какво очаквате за нашите олигарсчета не мога да разбера :))) Мутрите навремето се избиваха взаимно или службите ни ги чистеха, сега вече всеки е с костюмче и вратовръзка, нема ги борческите анцузи :))))