19

"Никой, с изклю

преди 1 година

на господата от Козяк." - Това е правилното твърдение.

18

Анонимен

преди 1 година

Няма случайни неща.Вече и ние мишоците разбрахме чалъмите на статуквото Слагат сирене в капана за мишки и се удрят в гърдите колко са щедри и състрадателни.Още малко търпение от страна на ПП.Скоро и "слепите "ще прогледнат. ПП сте нашата надежда.Не се предавайте.

17

з

преди 1 година

За да повярваш или подкрепяш Баце и неговите марионетки трябва да си или много късопаметен, или много т.ъп или зависим от него и обръчите от фирми около него. Стана и той като Доганя - сив кардинал управляващ от диванчето.

16

17

преди 1 година

Кое точно от това, което е казал, е "хленчене". Казва си позицията, казва, че няма да подкрепят (не са и длъжни), аргументира се защо. Може би не сте свикнали на нормални хора, които просто комуникират и предпочитате бацко да ви се кара от телевизора.

15

Анонимен

преди 1 година

Габровски е от шоуто на Баце. Няма намерение да става министър-председател.

14

да да

преди 1 година

Всички разумни хора знаем и виждаме, че проф. Габровски е поредната кукла на конци на Бойко и реално той ще управлявам, а всичко, което казва по медиите е поредната негова лъжа.

13

Случаен минувач

преди 1 година

Ясно е, че ако ще и извънземен да предложат Герб за премиер, Лаурел и Харди няма да го одобрят. Дано хората да се опомнят и да не гласуват повече за тях. Животът не е кинокомедия. И двамата са за съд и затвор.

12

абе

преди 1 година

кирчо , нали разбра че и умните и красивите не те харесват вече , на кого говориш тогава ?

11

перко

преди 1 година

Киро ти одавна си за Карлуково! Жалкото е че на много българи очите им са затворени или не виждат по далеч от носа си! Дано сега се творят и прогледнат след като и баща ви прогледна и ви нанарече "ШАРЛАТАНИ"!

10

Боклук

преди 1 година

Е няма що - много ни подобрихте живота. Виждаме в магазините всеки ден, виждаме инфраструктурата всеки ден. Иначе вашия живот гаранция сте го подобрили. Айде нови избори и тръгвайте бързо по пътя на Славчо.

9

Анонимен

преди 1 година

Оф на този не му ли омръзна да хленчи. Все някой му е виновен, крив, пречи. Мрънкач.

8

ГАБРОВСКИ Е МЪЖ НА М

преди 1 година

ГАБРОВСКИ Е МЪЖ НА МЯСТО. МНОГО СЕРИОЗЕН И ЧЕСТЕН ЧОВЕК. ПЕТКОВ ДА .....

7

Отречените

преди 1 година

Цяла България си загуби времето с теб Киро, лъжецо! Кое от обещаното направи? ТРИ (че все по три обещаваше) Моста, ТРИ магистрали, ТРИ тунела? Доказа касапите и крадци на органи в болница Лозенец? Опази границата? Вкара мутри в затвора (особенно визираме Божков)? От теб се отрече америакнското консулство, европейския прокурор, твоя създател президента, чак дядо еконтий и Гугалена Люински! Кадри като Руди Гела, ицо газарта, всяват респект и знания. Гъзс си голям кире, обърка влизането ни в шенген

6

Анонимен

преди 1 година

Вие изгубихте на държавата 2 години. Върнахте ни назад не знам колко. Петков, къде са Линда и Лена? А моралът? И той ли замина за Канада?

5

12

преди 1 година

Кико за Коледа ШЪ ти купим памперси от скъпите, ЩОТ много замириса

4

баба мара

преди 1 година

парапетът и асен да напуснат политиката аморални хора нямат място в управлениена държавата вие не сте партия а икон групировка махаите се от сцената и да не смеви видели повече връщаите веднага мандата да не се губи повече време

3

Анонимен

преди 1 година

Шайката на " промяната" си отива. Съвсем скоро простото Киро и опулената Асенка ще станат клиенти на правосъдието.

2

Анонимен

преди 1 година

Повече от година във властта. Свършена работа = 0. И дава съвети за конструктивно използване на времето.

1

Анонимен

преди 1 година

Единствено изгонването на руските шпиони в България, беше полезен ход на Кирето. Във всичко друго се провали.