199

Анонимен

преди 1 година

"Предзнаменованията за свършека на света започнаха още в средата на 80-те години на 20-ти век." Бе те от първи век така вилат...

198

А бе,

преди 1 година

ние не умряхме ли още на 12.12 2012?!Даже си мисля, че още 2000 г. пукясахме. Аман от специалисти с купени дипломи. Хванете се в работа за да спрат извънземните ви видения. Например, купете си козички и си ги водете на паша. Здравословно е. Когато болните ви мозъчета бъдат заети с работа, тогава и по малко при видения ще ви се явяват и по малко бисери ще ръсите. Хайде сбогом и успех със скотовъдството!!!

197

Анонимен

преди 1 година

М гат е близу да фатам патлакаи да прая кот ми кефни уе!

196

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, краят на Русия е съвсем близък. Предсказанието е правино.

195

Кармен Златарева

преди 1 година

Населението на Земята е най голямата заплаха. Така че нека продължават да секат горите да строят пътища и градове и да замърсяват Природата...цялата и всичко! И не е нужно компютър да прави предсказания....От много години се вижда и е ясно накъде върви човечеството....

194

хммм

преди 1 година

Поредните простотии поднесени без грам логика. Компютъра вече имал няколко точни прогнози кои минерали и ресурси започнвали да привършат и затова ще му вярваме кога ще приключи света. Хора не се опитвайте са пишете научни статии не ви се получава, хвърлете си усилията в хороскопа там ви е силата, не се мъчете.

193

БДЖ

преди 1 година

ТСВ е неизбежна... рано или късно, в желанието си да съхрънят глобалното си господство на всяка цена ккраварите ще подпалят света!

192

анонимна

преди 1 година

И отговорът е... 42.

191

Анонимен

преди 1 година

Дай боже, че ми писна от тая инфлация.

190

До FAKT

преди 1 година

ако искаш се нагъзи на джуджето, но не говори от името на всички.

189

Анонимен

преди 1 година

По принцип всеки който съченява статии за края на живота посъзнателно визира неговия собствен живот.И в повечето случаи излиза прав. Така ,че *** христова си направи прогнозата !

188

Анонимен

преди 1 година

Единственото, което няма да съществува през 2040 е дефектната машина, която плещи глупости.

187

FAKT

преди 1 година

И без ''супер компа'' края наближава, Зелето и главния Краварин ще докарат края на света, а не замърсяването и климата...треа си голем баламезовец да си мислиш , че климата и въздуха имат неква роля тука.

186

Бай 100ян

преди 1 година

Е нали края на света настъпи 2000г и 2012г пак.

185

АНГЕЛ

преди 1 година

Само ние хората можем да определим съдбата си. Ако решим може да приключим планетата за месец. Или за 10 години да я възстановим до степен от преди технологичната ера. След някой друг век ще можем да контролираме природата,.Ще може да правим толкова много неща ,че никой няма толкова богато въображене ,че да ги предвиди сега. Включително ще може да си сменим и планетата, стига да искаме. Едно е сигурно. Отцеляването ни зависи от това да захвърлим старите Богове и се превърнем ние самите в БОГ!

184

Един

преди 1 година

До ПроСоТо 198.Има един филм за Нютон, където по негови изчисления Второто пришествие ще е през 2060 година. Мисля, че се казваше "Dark Heretic". Той е твърдял, че ще е от светците, които идват с Христос.

183

до 201

преди 1 година

ти професионален овчар ли си?

182

зЛАТИНА

преди 1 година

До АнонименЯвно живееш в измислен свят :D

181

до208

преди 1 година

То вас все някой ви облъчва... поне да имаше какво да ви облъчва. Все много знаете бе как пък няма една тема по която да не сте факири?

180

Анонимен

преди 1 година

До НЕ Прочете ли статията въобще?