168

Анонимен

преди 1 година

До 223...Имаш ли на идея че....Пред Плевен , руските част водят 7 неуспешни атаки на Осман паша.Русия губи една десета от армията си само пред Плевен.Каква Русия ни е освобождавала.С каква армия...Само Шипка спира частите на армията на Сулейман паша да премине Стара планина.И Русия , с нейната освободителна армия щеше да бъде изхвърлена извън Дунава.Кслпаеи войници са те и калпави генерали.Кичат се с чужди успехи.Лъжлива история писана за баЛъци като тебе.

167

Дервиша

преди 1 година

По-голяма глупост не бях чувал. Защо не направят обратното - армията да напусне Украйна за няколко месеца, а цивилните граждани да останат?

166

Анонимен

преди 1 година

До 223....Коя история не познавам..?....Нима не зная какво се е случило преди 70 години.Това не е ли история Или за тебе историята приключва с освобождението от Турско робство....Историята е и Октомврийската революция.Историята е и девето септемврийския преврат на комунистите Историята е и Сталиновия режим.Който се настани и погуби целия ни елит.Изби и онищожи цял един народ И настани свои лакеи и слуги които командват и до днес.Това не е ли история.За тебе може би не..

165

Анонимен

преди 1 година

До 218....Русия не ни е освобождавала от турското робство .Това е най голямата лъжа на 20 век .Има вече множество доказателства , че на Русия и е платено да води война с Турция.Русия води нескопосана война която за малко не загуби.Защото тактически бе победена от турската армия .Единствено връх Шипка спаси Русия от тоз позор.Тсм я бранеха украински и български части.

164

Анонимен

преди 1 година

До 212....Къде си чул , и къде са ти говорили , че НАТО иска да унищожи Русия Пълнят ви главите с комунистически пропаганди от миналото ....Какво да и унищожават на Русия?Народа ли? Културата ли и?.Или са ти напълнили главата със съветски военни филми от миналото ...Русия я е изстрах да не си загуби народа.Който бяга на Запад Защото в Русия цари олигархията Същата като в България От това я е страх Русия на Путин.

163

Анонимен

преди 1 година

Нямам нищо против да напускат , но лошото е , че пак ще дойдат тук да правят врътки с хотелиерите и да крадът държавни пари .

162

Анонимен

преди 1 година

До 210...Това че ненавиждаш украинците се вижда .Но защо ги мразиш.Аз , признавам нямам добро мнение за Русия днес.Защото познавам Русия от миналото на собствен гръб.Колко злини причини на моя български народ с нейния комунизъм.Това още подсилва моята неприязън към Русия.Поради факта , че дори не се извини за това .Напротив.Смяъа , че не е грешка.Тя не счита че е виновна.Поради тия страхове , аз предпочитам да помагам на Украйна Да съм на нея страна.Русия не заслужава уважение.

161

муспи

преди 1 година

когато Съветския Съюз закара ядерни ракети на Куба, се зададе Трета Световна Война, но Хрушчов се усети и ги върна обратно. Какво да направи Русия, когато НАТО и САЩ въоръжават и правят член на НАТО Украйна, с цел унищожаването на Русия?!

160

!!!!!!

преди 1 година

Хайде бе Путин ! Дай малко зор на твойте бойци и смачкайте зеленясалите , че и българите са хора и държавата България тях трябва да гледа , а не навлеци от Украйна .

159

Неутрален

преди 1 година

Аха,много повече от теб .....Анонимен.Псевдонимът напълно отговара на твоята анонимна личност.Но имаш шанс да се покажеш и докажеш там.Може пак Зеления да ти даде украински орден.

158

Анонимен

преди 1 година

До Неутрален. Пич ква е тая злоба към Украйна бе. Не се напъвай че ще хванеш хемероиди. Хората си бранят страната. Жените и децата бягат където могат.

157

Анонимен

преди 1 година

До 206....България мисли...Ама ти мислиш ли???...бухахахаха

156

Неутрален

преди 1 година

По-добре е,повече да мислите за България,отколкото за Украйна.Повече българин,по-малко чуждопоклоник.Те са си сметкаджии,но лоши са им излязли сметките.Надявали са се че ,не само че американците и европейците ще ги финансират мощно,но и ще изпратят пушечно месо там,за да се бият за тях.Сега просто за няко там,войната е просто доходоносен бизнес.Каузата за свободата в димка,борбата е за много пари.

155

Анонимен

преди 1 година

До 202...Ти не му мисли....Твоята спасителна страна е Северна Корея Там има влизане Ама нема излизане ...бухахахахаха...

154

Анонимен

преди 1 година

Вместо да приобщим бежанците, бели хубави хора да се заселят в нашата cuганска държава, ние ги държим гладни и в cuгански условия! Много от тях вече се спасиха в други страни!

153

Анонимен

преди 1 година

До 201...България е също като Украйна Със армия , която може да се защитава само няколко месеца.И ако ние не се поставим сега на мястото на Украйна, утре и на нас ще се присмиват.Християнството учи така.....,,прави на други това , което искаш и на тебе да правят"...Само нехристияни може да стоят на страна .Само нехристияни могат да говорят така.Само не християни стоят безчувствено.

152

Анонимен

преди 1 година

Къде точно ще отиде стредностатистическата укра с 3 евра в джоба и кой точно би й дал виза? За 3те евра ли? бухахаха

151

Неутрален

преди 1 година

Няма никакво АКО! България не е на мястото на укрите и няма какво да се спекулира повече с това.Изкуствен плач и сълзи все едно сме в Народен театър на представление.На укрите беше ясно казано,че трябва да бъдат неутрална зона ,между НАТО (Америка) и Русия..... те се направиха на луди и неразбрали.Отгоре пък и не са членове ни на НАТО,ни на ЕС,а се третират като такива и се наливат милиарди долари в корумпираната им държава.България нищо не им дължи.

150

Анонимен

преди 1 година

До 197....От кого си чул , че украинците искали война с Русия.Украинците искаха не война с Русия , а да се откъснат от нейната орбита като бивша членка в СССР .Ние го направихме и други като нас още преди 32 години.Но за Украйна този процес е труден и мъчителен.И сега какво?..Украйна ли иска война или Русия.

149

Анонимен

преди 1 година

До 193.... Украйна се защитава храбро.Украйна е държава като България.Ако утре ние бъдем нападнати , и ние ще търсим помощ от други държави Защото нямаме армия дори като украинците.Но украинците се държат мъжки.И заслужават похвала.А не присмех.Ако утре твоята държава загива.Приятно ли ще тие.Други народи да ти се присмиват.Не , нали ?