164

Анонимен

преди 1 година

Русия не губи война само на хартия, но всяко приближаване бреговете на Варна е последвано от як пердах по руските каскети муахахахаххаха.

163

Анонимен

преди 1 година

Русия никога не губи война, а бягството на Путин са само мокри сънища.

162

Анонимен

преди 1 година

До 209А бе? Американците ходят ли на интервюта в българското посолство да кандидатстват за българска виза,))))))))Не, не ходят, защото те не са се засилили да се заселят в България.А, обратното е факт.

161

Анонимен

преди 1 година

Бункерния плъх го е страх да излече на въздух муахахахахах. За всяко излизане навън са нужни поне 2 хил. от спецчастите, но на ФСБ и ГРУ може скоро да им писне да го охраняват муахахаххах. Муахахахахххха.

160

Анонимен

преди 1 година

Нали разправяха , че имал 200 млрд доларакис . Може да си позволи да отиде , където си поиска , когато си поиска

159

Анонимен

преди 1 година

До 208, ако беше поне минимално интелигентен, щеше да знаеш че Хитлер е преследвал жестоко хомосексуалните, така че хем гейове, хем нацисти, няма как да ги изкараш, ако щеш да се насереш

158

Анонимен

преди 1 година

Путин е пленник на Кремъл и Москва, единственото място където може да избяга е в отвъдното муахахахаха!

157

Анонимен

преди 1 година

Хахах, Джуджа го е страх даже на дипломатически форум да отиде, понеже се притеснява че ще му видят сметката! Такава е съдбата на кървавите диктатори - крият се като плъхове в бункера, докато другите спокойно обикалят целия свят

156

а бе?

преди 1 година

А бе? Американците ходят ли на интервюта в българското посолство да кандидатстват за българска виза, или си влизат в България като че ли им е бащиния?

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 200 само тъпппаци като тебе вярват в това което си написал

154

Рамзан Кадиров

преди 1 година

Пу-тя като бяга, да вземе със себе си и наш Рундьо!

153

Анонимен

преди 1 година

2 метра под земята може да се скрие, в хоризонтално положение

152

До 200

преди 1 година

До Анонимен200 На каква дрога си. Спирай я че халюцинираш много тежко. Хахахахаха. Цяла Украйна засвети като дискотека от ракетни удари днес, той гледай каква див0тия написал. И кой ще и забрани бе п.и.4. НАТО, САЩ, ЕС или ООНето. Ххеххехехехе!

151

ОПОМНЯНЕ ???!?!???

преди 1 година

В момента над Украйна летят и удрят ракети, но важното е къде Путин ще избяга. Индустрията и икономиката на Украйна са разрушени, държавата е "на системи", пълна зависимост от въшно финансиране, ама нали Путин ще бяга.. Най-плодородната земя в Европа пустее в окопи, ама нали Путин ще бяга.. От над 50 милиона украинцио през 1991, сега вероятно ще са около 35 млн, ама нали Путин ще бяга.. Украйна реално може да изгуби огромни територии. Стотици украинци са убити всеки ден, ама нали Путин ще бяга..

150

Нострадамус младши

преди 1 година

Кой имбе*цил му ги ражда кратуната и пише тези глупости ??? Не стана с това , че Путин умира , ;е има вътрешен преврат , е ....си е е*ало майката и т.н. Еди умен американски политически наблюдател го каза преди 10-ина дни : не бъркайте добронамереността на Путин със слабост !!!!!!

149

Анонимен

преди 1 година

Русия и забраниха да унищожава жизнено важната инфраструктура на Украйна, в противен случай Украйна ще получи ракети с обсег 1000 километра които ще поразят важни инфраструктурни обекти в Москва а също и сградите на МО и ФСБ. Вече трета седмица няма поразени ел. централи и подстанции в Украйна. Путин е в пълна безизходица, единственият му останал вариант е да избяга незабавно от Русия.

148

лизане на гъзове

преди 1 година

Какво става с визите за САЩ за българи, отмениха ли ги, след 30 години 6лизане на американски ***?

147

Анонимен

преди 1 година

Украйна съществува само и единствено благодарение на благородството и милостта на Русия. Киев и Лвов могат всеки един миг да бъдат изравнени със земята за часове, и тогава с Украйна е свършено.

146

Сводката

преди 1 година

Ударени са десетки обекти. Отдавна не е имало толкова силен удар. И което е интересно да се отбележи, това се случи веднага след речта на Зеленски на Г-20, след което Русия вдигна ръце и каза, че няма какво да се говори с Киев на такива позиции.

145

Сводката

преди 1 година

Вече има три вълни. Освен това, това не са Герани, а Калибър и Х-101 ″.Има потвърждения за попадения в Киев, по-нататък по региони, Киев, Харков, Запорожие, Николаев, Одеса, Черкаси, Лвов, Ровно, Тернопол, Кировоград, Полтава, Житомир.Удря се по ел.енерг. с-***.Безсмислено е да се изброяват градове, които са без ток и които вече не спазват графика.