93

Данчо

преди 1 година

До Анонимен 20 - Стотици хиляди българи има в Щатите! Само в Чикаго са над 100,000!

92

Урко

преди 1 година

Мечти,сънища,а може би спиме на течение.

91

Анонимен

преди 1 година

Като чета има доста мъже у нас дето силно им се иска да излязат от гардероба, но нямат смелост...

90

педерас

преди 1 година

Не знам за Владимир Владимирович, но пeдepaщината e навсякъде в ЕС, официално и в политиката, и в училищата и в култирата, ако това изобщо може да се нарече култура, и на улицата и в медиите - навсякъде доминира педepaщината.

89

мдаа

преди 1 година

Поляците вместо да си пият бушмилс, тръгнали да се бият с Русия. Е, руснаците ги бяха направили на салата в австрийски Бушмастер.

88

Анонимен

преди 1 година

Хиената на Евростан ще има да чаааааака...

87

насраха се с Херсон

преди 1 година

Русия се изтегли от един град, а пропагандата на джендъpастите и укронацистите величае това събитие като едва ли не победа на Украйна над Русия, и показва жалки снимки от празния Херсон където няколко артисти се увиват в украински знамена и празнувата "победата" над Русия.

86

Коста

преди 1 година

До думата джeндъp - Нека да не забравяме кой е най-големият - Льони (Владимир Илич)!

85

ШИЗОФРЕНИЯ

преди 1 година

Ние също победихме Османската империя 14ти век. 5 века бяха по нашите територии за да ни работят като роби.Освободиха се преди има няма 150 години като успяха да ни избягат .

84

Анонимен

преди 1 година

Европейският полуостров на Евразия има бъдеще само като зоологическа градина. Хора от цял свят ще идват да гледат пенявещите се евроатлантици как се хранят с новонапечатана амбалажна хартия с шарени надписи на всички европостански езици.

83

мдаа

преди 1 година

Как я беше нарекъл Чърил Полша?

82

Анонимен

преди 1 година

Според изчисленията след връщането на Херсон и прочистването на десния бряг на Днепър в Южна Украйна, са освободени общо 52,5% от териториите, окупирани от Русия от началото на инвазията.

81

987

преди 1 година

Загубата на Херсон докара руските роби то тотална шизофрения. От отчаяние вече ръсят глупости които не могат да хрумнат дори в болния мозък на Митрофанова. Май не ги е боляло толкаво и при "прегрупирането" на руската армия при Киев. Спокойно копейки, още много мъка ви чака.

80

думата педерас

преди 1 година

защо се цензурира? Нали ЕС е пeдepacки съюз! Нали в ЕС пeдepacкoтo се брои за нормално!

79

Анонимен

преди 1 година

И преди съм казвал и пак казвам . Много е рано да се правят сметките кой ще спечели войната . И през първата световна беше същото . Всички смятаха че за няколко месеца Германия ще победи . Е войните продължават с години и лагера на Германия винаги губи ;) Това си е традиция в Европа .

78

Адмирации

преди 1 година

Русия се готви за зимата, прегрупира се, изчакват ракети, оборудване, машини. Путин каза, че Запада трябва да си плати за двете тръби в Балтийско море, както и за Кримския мост, както и за десетките хиляди млади войници, които се избиха от западното включително и наше оръжие! Русия може да унищожи Европа, за часове! Няколко кинджала по военни бази и столиците на Европа и край!

77

Тон

преди 1 година

ЕС е за наивници!

76

Анонимен

преди 1 година

Навсякъде има, но в Москва не парадират по улици и не се държат нагло както в ЕС където педеpaщината е официална политика на Европейския съюз.

75

Анонимен

преди 1 година

Унищожени поляци в Украйна телеграм/readovkanews/46837

74

Анонимен

преди 1 година

До думата джeндъp -Само в Москва и Питера има над 400 гей клуба . Провери , не се стеснявай .