22

преди 15 години

ЗАЩО СЕ ДОПУСКАТ КОМЕНТАРИ, СЪДЪРЖАЩИ НЕЦЕНЗУРНИ КВАЛИФИКАЦИИ, ОБИДИ НА РАСОВА, ЕТНИЧЕСКА ИЛИ ВЕРСКА ОСНОВА?Защото може да останете с по 2-3 коментара на тема ли?Или имате за цел максимално да толерирате и да способствувате за една етническа и верска вражда?

21

admin

преди 15 години

Хич не му е леко. Много яко се беше препотил завалията. Не му е гот да гледа, че точно хората от неговите избирателни райони най-много протестират.

20

българка

преди 15 години

Доган не е никакъв политик,а тарикат,който си плете кошницата.Хвана гребена на вълната в смутните времена и сега се върти като фурнаджийска лопата както му изнася.Той няма грам принципи,само алчност и властолюбие.А неграмотният му електорат мизерува и пак гласува за него,защото не е научен да разсъждава.

19

Тунджай

преди 15 години

Никъде няма да ходим, защото тук сме си на място. Тук е било турска територия и пак ще бъде. То всъщност почти сме си я върнали. А на турски и да ви пиша...малко сте го позабравили, затова. Ама пак ще си го припомните. Допреди 120 год. го знаехте перфект. Пак ще го научите, къде ще ходите, *** прости. Трябва да знаете езика на господарите.

18

преди 15 години

Ole ujas! Kak moje takova izkazvane. Vie li ste tolerntni, vie, koito 1985 ubihte tolkova turci za edno ni6to. Samo 6te kaja, 4e turcite sa bili blagorodni kam vas, za6toto ako za tezi 5 veka vseki den ubivaha po edin balgarin sega nqma6e da ima nikakva Balgariq! Da ti e qsno!

17

Javor

преди 15 години

Доган е един от най-ПРОСТИТЕ политици управлявали някога и той го знае!!! Но дори и той може да сметне 2+2 и знае, че неговият етнос е още по-*** и винаги ще гласува за него, както и да управлява. Просто математически нито една партия не може да спечели мнозинство, когато всички ресаци са твърд електорат, пък дори и пристигнали в автобуса от Турция за изборите, неграмотни, не осъзнаващи какво правят.

16

капитан петко

преди 15 години

само чакаме някакъв етнически катаклизъм и ще избием всички турци !!!

15

Grigor

преди 15 години

ТунджаЕ, айде мойто момче, вземай си феса и Анадола, като не ти харесва сред нас! Да не кажа нещо по-сериозно. Нали знаеш баретите как действат с малцинствата когато се цепят от мнозинството...И защо не пишеш на турски, а на български? И защо пишеш в българска интернет страница? Пиши си в турските!

14

преди 15 години

"Лидерът на ДПС призова журналистите да си намерят мястото, защото то, по думите му, е много важно."Много странен изказ. Професионалнална еманация ли е, що ли?Компилация ,ли, между благ съвет и патриархално вето, с лек привкус на ДС недомлъвки... Доган кога най-сетне ще порасне и ще се осъзнае класово, че неговото място не е вече в българското управление.

13

tosunbey

преди 15 години

doganov,may,may 6te ti svalyat fesa,a?

12

do timurcho

преди 15 години

Тимурчо, не знам дали си с командата на Тимур или без нея, затова само в единствено число се обръщам. Елементарното ниво на култура подсказва, че един народ единствено сам може да решава проблемите си и да ги обсъжда по онзи директно критичен начин. Не знам дали си българин или не, но ако си монголец, по-добре замълчи и остави българите сами да се оправят. И без това насила хубост не става. Аз съм безкрайно критичен към много български недостатъци, но точно това, че съм българин ми дава правото да го правя.

11

въй, недей

преди 15 години

Тунджайчо, слагам ти българска наставка в обръщението, защото сигурно ти си толкова чист турчин, колкото аз исландец. Не бъркай моля те българската незаинтересованост и пасивност с безкрайно търпение и цивилизована толерантност, защото ще заложиш на губеща карта. Не взимай приказките за "балканския модел на толерантност" за даденост, моля те. Слоят цивилизация по тези земи е толкова тънък, че е като първа ръка латекс на нова стена без грунд. Не би ми се искало да се озовеш в неприятната най-вече за теб ситуация да се окажеш наритан в *** и прокуден от набързо освирепелите "търпеливи ***". Бъди благодарен, че са те оставили да си пиеш ракията и не си дискриминиран и не дърпай дявола за опашката. Не за друго, а да не се изненадаш неприятно. Ако си забравил, онези, които се клаха като шилета в Югославия, минаваха за 3 пъти по-големи европейци от нас, българите. Не предизвиквай съдбата и не дразни. Не забравяй, че си на гости и бъди смирено благодарен.

10

timur

преди 15 години

Нещастници!Как не го разбирате този политик от европейски калибър?Но вие българите сте едно комплексирано и завистливо племе.Даже не сте и народ,а ***!Кой ще ме опровергае?

9

Mause

преди 15 години

Мале почнаха и журналистите да заплашват че и публично."Лидерът на ДПС призова журналистите да си намерят мястото, защото то, по думите му, е много важно."Хич нямат срама тез говедари.

8

хайдут

преди 15 години

Този *** къде ще се крие като вземем властта, не знам... сигурно на часа ще мине границата и ще отпраши за Анадола...

7

преди 15 години

тунжай рязана нещастна.ходи си в анадала викай алах акбар гледай си кокошките и не се занимавай с нас.

6

fd

преди 15 години

Да кажеш, че успешността на едно управление се измерва единствено чрез размера на усвоените пари си е чиста доза падение.

5

Тунджай

преди 15 години

Вие Доган ага не го мислете. Още малко ви остава ***.

4

Izgrev

преди 15 години

Прозорлив си Доган ага! Дори и като теб усеща вече жегата..

3

нашенес

преди 15 години

Москва не вярва на сълзи.Крокодилски сълзи . Тоя направо ме разрева.Ай завала.Направо да го съжали човек