40

Петров

преди 1 година

Москва многократно е призовавала България да си извади главата от за дн и ка на САЩ и да се отърве от американски лакеи като този *** Коджабашев, който уж говори от името на българите

39

Анонимен

преди 1 година

Айде този ухльо първо да опази нашата граница па после да оправи и Укропитекия.

38

до русофобите

преди 1 година

Много ще се изненадате, когато научите истината. Все един и нашите медии ще се принудят да я кажат. Ама ченетата така ще ви увиснат, че никога повече няма да можете да ги затворите.

37

Анонимен

преди 1 година

Кравофилите, ако бяха загрижени за страните нападнати от САЩ щях да им повярвам, че са загрижени и за Укропитекия, но не те просто испълнявт заповедите на краварите.

36

Kokorcho

преди 1 година

Не може да бъде. Как така служебното правителство приема такава твърда позиция срещу мадър раша.

35

asd

преди 1 година

Европа има опит с кървави диктатори, затова помага на защитаващата се страна.

34

Анонимен

преди 1 година

Е, може ли да е някой друг! Нема се излагаме, сега. А да е чувал, че в един конфликт има поне 2 страни? Украинците са наште ангелчета. Разпознавам кой е украинец по крилата, които размахва.

33

Анонимен

преди 1 година

Може би наистина само на София, но никой нявма право да говори и да рави изводи от името на всички българи!Този да си види муцуната в огледалото!

32

От хората

преди 1 година

Стига вече.Ако бяха оставили двете страни да се бият ,проблема отдавна щеше да е решен.Някой може ли да каже колко са милиардите,които бяха дадени на Украйна като помощ.Задавате ли си въпроса защо Русия изтегля войски от окупираните райони и какво ще последва.Страшното предстои,но не си даваме сметка за това.Хора,молете се на БОГ да ни пази.

31

Анонимен

преди 1 година

Тези, ако бранеха българите както укропитеците ехеее сигурно верно щяхме да сме Швейцария на балканите.

30

Анонимен

преди 1 година

Запада използва бедна заспала България, след като няма интерес ще е остави в пълна разруха, с население от 4-5 млн и в дългове които няма да може да изплати. Нещо като Сомалия ще сме но на Черно море.

29

Анонимен

преди 1 година

От много години Българския народ не е Българското правителство. Правителството от 30г води геноцид срещу народа и това явно продължава. Не ни върви на управници и това е, гледат само себе си. БГ политици са най-големите мафиоти и бизнесмени, всичко с откраднати от народа пари. Факт!

28

Тошо

преди 1 година

Браво, кратък , точен и ясен!

27

Анонимен

преди 1 година

Абе ей Коч ли си Кожух ли си каже верно ли е българското небе ще се пази от турци ?Ако верно върви наши знаеш къде българин ти казва

26

Анонимен

преди 1 година

Нашите евроатлантици винаги говорят в бъдеще време ще станем като Швейцария, ако приемем евроо, ще получим 50 годишни самолети някога, ще отида да се бия за Укропитекия и т.н. и нищо от това не става. :-)

25

ГОСТ

преди 1 година

ЕЕЕ ЧАКАТ СИГУРНО ПУТИН ДА ГО БАЛСАМИРАТ И ТОГАВА ЩЕ ИЗХВЪРЛЯТ ЛЕНИН....

24

Анонимен

преди 1 година

Войната си върви в закономерното русло- американците побеждават , втората армия е в отстъпление, мене ме притеснява само това нелогично " бягство" на Zките от Херсон, защото намирисва на натиск от Хегемона върху Украйна и Русия за скорошен мир. А такъв " мир" е нож с две остриета и привидното " добро" може да се окаже поредната отсрочка за по голямо зло!

23

Анонимен

преди 1 година

За да ръси подобни небивалици, явно и този е открил Украйна в края на февруари тази година. Освен това за каква война говори, кой на кого е обявил война? За войните в Ирак, Сирия, Афганистан, Либия, Югославия пак ли Русия е виновна?

22

Анонимен

преди 1 година

Нашите ухльовци не могат да ни опазят от камилари и то при наличето на великата бокова ограда ще чакаме да ни пазят от руснаците муахахах.

21

Анонимен

преди 1 година

Русия може да има бъдеще само като изхвърлят мумията Ленин от Кремъл, както беше изхвърлена мумията Георги Димитров... Това скъсва връзки с порочното минало.