147

Четиримата танкисти

преди 1 година

До Боби 187 --- Във фатална грешка си. Електронната система на "Джавелин" търси не топлина, а голямо количество метал и бие по купола. Ако има оцелели в танка, то това е някакво чудо за ГИНЕС. Фронтови факти, с лопата да ги ринеш. :)

146

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Та да ви кажа, има такива ***, които си вярват, че живеят в колония, защото са *** и роби по душа.Утре такива *** няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не упраляват мутри и крадци.Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пише "Тук почива един русофил".Други пък дори ще пратят детето си в САЩ, за да го направят колонист.Като Корнелия примерно.А познавам много такива хора, вярвайте ми.Те са сред нас и те опред

145

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

МНОГО ЛАКОНИЧНА НОВИНА.ВЪЗРАЖДАНЕ Е ЕДИНСТВЕНАТА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ.ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА ПРОЕКТ НА С.А.Щ.

144

до Футоролог

преди 1 година

Ще видиш другаса седмица какво ще направят братовчедите на Възраждане в САЩ. Байдън ще им иска разрешение да отиде до тоалетната !Само гледай. Изборите са на Осми!

143

ДС информатор

преди 1 година

До Боби -- Да, но на тях руският им е бил наложен като първи език със сила и яко трепане, по подобие на българското покръстване.

142

Футуролог

преди 1 година

До АНГЕЛ *** са една шепа безмозъчни терористи, които ще изчезнат от политическата сцета, като цигарен дим на силен НАТОвски вятър. Вече беше казано какво се случи с техните братчеди из Англия, Франция и САЩ. Пригответе си успокоителните. Ще ги скапем за рекордно кратък срок.

141

Бай 100ян

преди 1 година

Възраждане трупа точки след всяка една глупости сътворена от Евроатлантическите партии в парламента !

140

АНГЕЛ

преди 1 година

Англосаксонските партии подкрепени от техните медии ще направят така ,че Възраждане да управляват и то самостоятелно!

139

123

преди 1 година

До Боби. Незнам руските танкове какви задачи са имали, но единственото което направиха беше да взривяват лошите Дживелини

138

Анонимен

преди 1 година

Вика ми Костадинов , че сме били колония на САЩ.Питам го ти в коя американска фирма слугуваш?!Колко американски коли те накараха да си купиш насила?По времето на соца за американски коли ли чакаше ред?!На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?!Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?!А имаш ли избор?!На кого плати 1 милиард за два реактора?!Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?!Като си плащаш мобилния на БТК - руска с

137

До Другаре

преди 1 година

Яневци вече са ,,за" предоставянето на военна помощ за Украина.Остава само да се гласува.

136

ДС информатор

преди 1 година

До Боби 157 -- Да, но ГДР няма друг език, освен немски и стената беше разрушена не от военни операции, а от гражданите на "двете Германии". Чехия и Словакия говорят на различни езици и е нормално да са отделни държави, както и държавите от бивша Югославия - те също нямаха и нямат общ език, с който да общуват. Подобни унии се разпадат.

135

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ТЕЗИ ЛИХУЗИ РАБОТА НЯМАТ ЛИ?

134

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ВЪЗРАЖДАНЕ 167 - давай "смело" друже! Защо спря до Ковида? Я кажи и за Кем-трейлс! Давай, колкото по близо до Русия, толкова по далеч от мисловната дейност!

133

Другаре,

преди 1 година

Ираждане и техните криейтъри от БКП-БСП са нужни и необходими като слънцето и въздуха за всяко живо същество. Още наверемето Маркс е доказал, че без противоречия няма развитие. Имаше и гъзетник Морнинг Стар в Англия, Юманите Диманш - във Франция и дори комунистическа партия в САЩ, водена от другаря Гъс Хол, чието първо име компартийните переводчици изписваха Гюс Хол, за по-прилично благозвучие. Всички от гореизборените дадоха фира. Явно Яневци, Израждания и сие са предсмърти гърчове.

132

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Боби 156 - изкушавах се да те пусна по пързалката, като всяка друга червена г.нида, обаче? Разбирач, а? Откъде бе - от руските сайтове ли? "Великия" Т-72 завършва в 99% от случайте земния си път с купол излетял във въздуха. Що? Заради тъпата "барабанна" система за зареждане, недомислена като всяко друго руско "изделие". Нов купол ли ще му "сложиш"? Слаб е и срещу ПТУРС-ве. Не мъгляви, това с Т-34 ясно показа "експертизата" ти. Ти си просто червен Zадник. Не си експерт.

131

А СЯ ДЕ

преди 1 година

ЗАЩО НЕ НОСИХА ТЕЗИ ПЛАКАТИ НА 24 ФЕВРУАРИ?

130

Анонимен

преди 1 година

Опаковали паметника с руско знаме. Митрофанова е дала някое евро, ако не за друго - за знаме.

129

Анонимен

преди 1 година

Много му е намалял електората.На паметника имаше няколко човека.С хрантутняците- депутати от *** станаха около 20:)В Гърция забраниха една подобна секта.Но тук като се има предвид кой я създаде, ще трябва сами да ги изхвърлим.

128

Анонимен

преди 1 година

Въобще не коментирам този ***.И той ще изтече в канала, при Сидеров и другите лъжепатриоти..