56

Анонимен

преди 1 година

Защо Русия все още не е спечелила тази война? Какво стана? Нали бяха много силна! Жалка работа. Руска работа. По времето на соца всичко руско се чупише за 2 дни. Сега виждаме, че и "непобедимата" руска армия се е счупила.

55

Данчо

преди 1 година

Никаква. Ако искаш да помагаш, взимай автомата и хайде при укрите.

54

Българка

преди 1 година

Никаква военна помощ за нацистка Украйна! Тагарев, пасито, киро и асан да слагат каските и да заминават! И христо бойкикевия с толупа си напред! Жадуват да ни набутат в мръсотията!

53

Анонимен

преди 1 година

Ами Словакия дадоха своите комплекси С 300 и познайте... Познахте, сега вече нямат!

52

Анонимен

преди 1 година

Ако ние бяхме във война, украйна щеше ли да ни праща помощ? Някой изобщо щеше ли да ни праща помощ? При Първата и Втората световни войни кой ни е помагал?

51

Анонимен

преди 1 година

"Русия вече е загубила тази война и без наша помощ. "Непобедимата" руска армия търпи НЕпобеда след НЕпобеда." - Значи няма смисъл да пращаме нищо и също да очакваме до 2-3 дни Зеленски да обяви, че Украйна е освободена, така ли? хахаха ... В Бг има много зевзеци. Вече съм сигурен... :) ... Като искам да прочета някой виц и започвам да чета коментарите под статиите свързани с войната. Какво стана с Путин? Жив ли е още? Нали преди половин година беше тежко болен и се очакваше всеки момент да умре?

50

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби войната още когато я започна. Не може да воюваш с целия свят и да си мислиш че ще излезнеш победител накрая. Дори и Германия през ВСВ не успя да издържи да има толкова много противници.

49

Анонимен

преди 1 година

Освен оръжие ние можем да изпратим на фронтовата линия такива "ястреби"като Тагарев,Паси , Плевнелиев,Александър Йорданов и страшилището за всички руснаци ,борците за евроатлантизъм по всички земни кълбета Къдравата Сю,Тома Биков ,Простото Киро и Кокорчо.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен1986-1988. Баща ми е завършил московския институт. А ти бил ли си там? Или само повтаряш акто папагал митовете за широкоскроените руснаци? Руснаците бягат от Русия от десетилетия.

47

Анонимен до 42

преди 1 година

Въобще не мога да си представя истински Българин да се бие срещу Русия. Единствения вариант Русия да ни нападне е заради такива като Тагарев и теб.

46

Истината

преди 1 година

Да започнем с РЕФЕРЕНДУМ

45

Анонимен

преди 1 година

37 ия лъжец да каже кога е живял в Русия, че и го гледали намръщено хаха! Руснаците са широкоскроени, при тях няма притворство като при западняците.

44

Анонимен

преди 1 година

При положение, че нашата военна мощ е на никакво ниво, то няма какво да се преценя - никаква военна помощ не трябва да пращаме. Ако НАТО толкова много настояват да пратим, тогава нека първо ни въоръжат БЕЗПЛАТНО с нова авиация, нов морски флот, бойни машини и т.н. и чак СЛЕД ТОВА ние ще си дадем старата техника на Украйна. Ако ще си плащаме, тогава всичко отиващо за Украйна ще се продава, а не подарява. Аз лично така съм съгласен.

43

Анонимен

преди 1 година

Русия вече е загубила тази война и без наша помощ. "Непобедимата" руска армия търпи НЕпобеда след НЕпобеда. Потопиха им крайцерите, свалиха им самолетите, избиха им пехотата.... А ние още не сме се ориентирали на къде духа вятъра. Само в България и Сърбия русофилството все още е на почит. Казахстан и Армения вече се преориентират.

42

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че ще помагаме на Украйна с каквото можем и с каквото имаме. Може да е само с каски, бронежилетки, патрони, гранати и картечници, но ще даваме. Това е наше морално задължение като хора. Няма да стоим безучастно и да гледаме как една страна се затрива от лицето на земята. Няма повече да търпим с примирение един народ да бъде систематично изтребван в своя стремеж към национална, културна, етническа, езикова и религиозна независимост.

41

Анонимен

преди 1 година

Преценихме. Никаква.

40

Анонимен

преди 1 година

Тагарев да заминава за Украйна - това ще е нашата помощ!

39

Анонимен

преди 1 година

Освен С-300 и БУК, незнам какво друго ще ни поискат украинците от съветското ни оръжие. Ще ни останат 2 дивизиона С-200, с което да се защитаваме, докато не трябва да ги бракуваме и тях, защото са супер-стари. Всъщност ние не можем да им помогнем с модерно оръжие, но дори и с малко да можем, пак е полза.

38

41-ви,

преди 1 година

Имаш много здраве ор баба ми! Много са си писали с русначета, ходили са на екскурзии, работули са там, и сега много българи работят в Москва и другаде. Руснацитв са топли и искрени хора.

37

АК-47

преди 1 година

Мили Боже, прибери си вересиите! Този военнолюбец и българомразец пак изпълзя. Що не си гледа годините, акъл взел да дава.