8

Добре, че навремето

преди 1 година

моят дядо Вълчо, който беше партиец и дългогодишен директор на Основното ни училище в нашето село до София, ни даде парите, които му бяха пуснали от Просветата през 60-те, за да направи ремонт на училището, та с тия пари си построихме голяма триетажна къща в кв. Хаджи Димитър, та сега си се ширим. Имаме си голям двор, градина.

7

Чефо

преди 1 година

Напълно нормално е да поскъпват цените на имотите в София. Това е модерна, чиста и красива европейска столица. Има страхотен градоустройствен план, развита инфраструктура и невероятни възможности за образование и кариера.

6

Анонимен

преди 1 година

тая пък какви ги говори. Трябва хората да са доволни че изобщо имат жилища тяхна собственост, което явно все по - трудно и по - трудно ще става за масата народ. В стремежа си да осъществяват свои цели в това отношение някои наистина се самозабравят.А що се отнася до цените не се учудвам.В тази финансова нестабилност и хората искат да продадат имотите си най - изгодно защото всъщност се лишават от актив който вече няма да могат да си върнат. А какво ще купят и дали ще могат не се знае.

5

От хората

преди 1 година

При 7 милиона търсенето е едно,а при 5 милиона било повече.Тези брокери искат с трици маймуни да ловят.Да ,има търсене,но в големите градове но това е временно.При връзките с магистралите ще е добре да живееш в Пловдив й да работиш в София. Хора мислете.

4

Анонимен

преди 1 година

Слабо ме интересува София...

3

Анонимен

преди 1 година

Като има балами да плащат и 13 000 евро ще стане квадратът. *** няма никаква финансова и инвестиционна култура, което е добре за всички пиявици по веригата /строители, банки брокери и пр./. Чрез надути цени на НИ е най-лесно да се оберат спестяванията на плебса и да се заробят с непосилни дългове.

2

Анонимен

преди 1 година

Не бих инвестирал в имоти към момента. Има по-смислени инвестиции с доходност 5-12% годишно- фондове, акции, криптовалути. От друга страна 15 години слушам за балона с имотите. Докато някои плащат наем, с жена ми изплатихме първо малък апартамент в Лозенец, след това разкошен имот с гледка на цял последен етаж в полите на Витоша, дадохме ги под наем на заможни млади хора и в момента сме на финала да изплатим луксозна голяма семейна къща с 1.2дка двор. Но имот с цел инвестиция- не. Фондове.

1

Христо Христов

преди 1 година

Пали сме в клуба на богатите? Не ревете!