100

?

преди 1 година

Допустимо ли е един компрометиран човек, да бъде допускан обратно във властта? Държат компромати срещу него. И го заплашват, че ще ги покажат, ако не изпълнява техните нареждания. Гаранция имат чутовни неща за него. Това с кюлчетата може да ни се стори детска песничка. Но нищо не вадят. Защото съдейства. И изпълнява. Козирува. Не ни трябва този компрометиран корумпиран комундрел.

99

хе хе

преди 1 година

Подлеете ли вода на враговете си Борисов, не чакайте да ви тръгне по-вода.

98

Анонимен

преди 1 година

с излишъка построи на путин газопровод, по който не тече нищо за България!

97

Анонимен

преди 1 година

ББ на *** ли се прави или е такъв?... при него въпреки излишъка се строяха нискокачествени пътища, пенсиите бяха под реалния екзистенс минимум, никакво развитие, ама никакво, не беше направена съдебна реформа, здравната с-*** просто креташе и най-важното - НЯМАШЕ ВОЙНА, ГАЗОВА КРИЗА, САНКЦИИ И ТН

96

Боко дърт мошеник

преди 1 година

3 млрд за самолети, 3 млрд за Турски поток. Боко си купува индулгенция от САЩ и СССР с народни пари от нашите данъци. За това трябва да го намерим и да му направим граждански арест.

95

преди 1 година

На Ердоган ханъмата.

94

Предложение в 21 век

преди 1 година

Драги хора издигнете ме да бъда екипен играч или цар на България ! За добро ще бъде ! Обещавам ви райски и чудесен живот !

93

Анонимен

преди 1 година

А къде са самолетите, а? 3 милиарда малко ли са, на това ли му викаш излишък? А комисионната колко е и колко човека си я разделихте?

92

Съвет

преди 1 година

На дърти ергени вяра да нямате.

91

опетков

преди 1 година

Най-успешният министър председател на България за 21 век. Останалото са лъжи и пропаганда, предизвикани от завист на некадърни нереализирани дребни душици, политически еднодневки.

90

Ахаах

преди 1 година

При последната криза 2009 бвп беше на минус 5 процента... но нека се хвали боко. Той неговия електорат не усеща кризи

89

Педичовек лакет лъжа

преди 1 година

ПЪРВИ КУПЛЕТ: "Аз съм малка ГЕРБ-еруга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата Глок патлак! ПРИПЕВ х2: Тра-лала хи-хихи, Тра-лала хи-хи! ВТОРИ КУПЛЕТ: Зная хитрости казашки, що съм учил по света! Манипулации, па смешки, те помагат ми в беда! ПРИПЕВ Х2: ... (същия)"

88

ГЕРБ работят

преди 1 година

Видяхме в последно време колко проекти вкараха ГЕРБ, които се приеха и от ПП, и от БСП, и от ДБ. Просто колкото и да са против ГЕРБ няма как да не приемат нещо толкова очевидно добро за България. Та ПП гласуват за внесените от ГЕРБ проекти, тогава ПП мафия ли са? Питам защото това е тяхната логика. Крадеца вика дръжте крадеца. Цялата кампания на ПП се основаваше на това, че има солидна Мафия, и почнаха да я виждат и в ИТН. Тогава вече нещата се сринаха за тях.

87

Анонимен

преди 1 година

Имало излишък в бюджета и гербаджии го гепеха излишъка.Това е истината

86

Реалист

преди 1 година

Хората които са настройвали други хора против мен, те всъщност искат за мен да няма живот ! Те са антихристи дяволи, както и хора, които не са голяма работа !България се нуждае от владетел , който може да измисля велики полезни интересни и реалистични идеи за бъдещето на България ! Няма значение женско или мъжко момче е , важно е да има оправия в райски вариант !

85

Играч а не играчка

преди 1 година

Х0рата които са настройвали други хора против мен, те всъщност искат за мен да няма живот ! Те са антихристи дяволи, както и хора, които не са голяма работа !България се нуждае от владетел , който може да измисля велии полезни интересни и реалистични идеи за бъдещет на България ! Няма значение женско или мъжко момче е , важно е да има оправия в райски вариант !

84

Анонимен

преди 1 година

Немчугите са виновни.Винаги от тях си патим,да им го....

83

Анонимен

преди 1 година

Преди пенсията на майка ми беше 300 лева за да можеш да се хвалиш от джипката колко трилиона магистрали си построил.Едвам си купуваше лекарствата... През тва време ти обясняваше как пенсионери не ти трябват- демек като направи някой възраста за пенсиониране директно да скача в гроба. Ех ех хубави времена бяха. Добре че никога няма да се върнат.

82

Анонимен

преди 1 година

Хераковският чобанин отишъл в Мюнхен и се тупа по гърдите колко е велик?!!!

81

мошеник

преди 1 година

Мале нема отърване от тоя мошеник. Га си не седна на газа бе, кво е тва лакомене за крадене не мога да разбера. Все едно ще векува. Дай му само крадене на този. Разсипа държавата 12 години, ама още иска бе! Алчен до дупка. Този ако чукне в ада на вратата, дявола ще избега.