97

Анонимен

преди 1 година

България може да се оправи само с диктатура Само при бай Тошо тая държава беше ок компютри правехме Балкантон Балканкар роботика Рено Алпин и тн.

96

Анонимен

преди 1 година

До ЧертожникЧе те и бившите английски колонии , като Австралия и т.н., участват в БРИКС

95

Анонимен

преди 1 година

Тези двамката като какви се изявяват? Народът за никакви не ги е избирал. Някой ги е назначил за циркаджии, след разпада и излагацията с пландемиците ли?

94

Газибарев

преди 1 година

Имах си хас плевнята да подкрепя идеята, нали чекмеджян паша няма да му позволи такива волности. Виж зеления чорап пък сигурно с удоволствие ще иска да управлява цялата държава въпреки че и той е про3д кат цаpвул.

93

Турист:

преди 1 година

Тези двамата ................................., разбират ли колко са мразени и колко безгранично гнусни са?

92

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

КАКВО ДОЖИВЯХМЕ,ЕДНО НИЩОЖЕСТВО ,НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ И СЛУГА НА С.А.Щ. ВМЕСТО ДА Е В ЗАТВОРА НИ ДАВА АКЪЛ И НИ ПОУЧАВА?

91

Чертожник

преди 1 година

Тези ли ще борят БРИКС , бе американци , как я смятате тази работа , пораждате присмех със слугите си, думи без покритие и авторитет, народа на изборите ви показа сред.ен, а може и да ви го вкар.а вече официално като искате

90

Анонимен

преди 1 година

Абе питам много пъти, но никой не казва, какво е туй "евроатлантическо" и в какво конкретно се изразява, дайте конкретика, яде ли се, пие ли се, пари ли дава, какво точно?

89

Мда

преди 1 година

Предполагам с толкова пари и имоти роско се доближава леко до шиши и баце по богатство

88

Арменец от русия

преди 1 година

ГЕРБ И ДЕПЕСЕту управляват цял месец вече , айде няма ли да падат цените ! Убихте ни от инфлация. Вкарахте държавата в канавката !

87

москва

преди 1 година

радефф умишлено направи всичко това, за да може с чалгаря да си правят каквото поискат. За държава като България президентска република е равносилно на диктатура

86

Български Саракт

преди 1 година

"но ние считаме, че когато ни е тежко, само ценостите ще ни помогнат";))) Надел са Плевел на ценности;))) Със сегашната форма на управление на държавата е свършено. Тя ще поражда перманентни кризи, но ще трябва да изчакаме да свърши на Мунь мандатя, за да се започне движение в посока Българския Саракт, в който Мааамуунье Паси и Плевелот немат место!

85

Не сте в позиция

преди 1 година

да осъждате каквото и да било, палячовци такива!

84

Пфу

преди 1 година

Плевнелиев направи пари покрай - герб и бацо , вили , яхти , бизнес центрове а народа прави като вятара - никога повече герб

83

Коментар

преди 1 година

Евроатлантическите ценности са нещо като комунизъма и социализъма!Химера,двмагогия и празни приказкиРазни задоволени" капацитети "приказват за тях но никой не ги е виждал!

82

ПроСоТо

преди 1 година

До Неисторик...е,аз съм убеден,че знаеш отговора на въпроса си,уважаеми !..А той /отговора/ е..-СЛУГИНАЖ ..

81

Анонимен

преди 1 година

Росене,не си в позиция да осъждаш каквото и да било.Дори когато беше в такава позиция,никой не ти обръщаше внимание,камо ли пък сега.Затова не се напиняй толкова.

80

Иво

преди 1 година

Леле колко са смешни тия двамата

79

Ха ха

преди 1 година

Остава сега да изплува и - искра фидосова отнякаде и ще тичам кьм урната да дам глас за - пп с кученцето дето папкаше за - 50 лв на ден

78

Анонимен

преди 1 година

Пресечни точки намерихме много. ............ Това заяви Росен Плевнелиев след срещата с ДПС в търсене на формула за съставяне на правителството в рамките на 48-ото НС..====== Този такива щети нанася на ББ, че не е истина... направо закопава Герб