27

Байдън

преди 1 година

До Точен"сега ще са над 8 000." - няма значение. Тука в САЩ имаме нужда от някаква победа преди изборите за Конгрес след 3 седмици. Все пак трябва да оправдаем инвестициите в оръжие и кокаин.

26

Анонимен

преди 1 година

Путин ще хвърли на фронта в Украйна още около 1 млн. души. Така се говори в Русия, че мобилизацията всъщност реално ще е за 1 млн. души, но въпреки това няма да може да направи нищо в Украйна. Просто 1 млн. руснаци ще бъдат убити от калпавите си военни командири... Като в мобилизацията реално нямало никакви ограничения, взимат се и дядовци и психично болни и всякакви... А заплахите за ядрено оръжие не са сериозни. Защо тогава въобще воюват щом ще използват ядрено оръжие? Направо да го използват.

25

До А-ха

преди 1 година

И какво е твоето решение ???? Да си дадат държавата на Путин и да станат Беларус 2.0 ? Не на всеки народ му се живее в руската мизерия и всички богатства на страната им да отиват в 2 града.

24

Елка

преди 1 година

Предвид евакуацията която се предприели руснаците е района на очакваното настъпление на украйнците, сериозно ми намирисва, че ще има файнъл каунтдаун за едната от страните в конфликта.

23

Христо Христов

преди 1 година

Стискам палци на руснаците да размажат продажните натовски мюрета!

22

сириец

преди 1 година

Ердоган е насраннн отвсякъде, в неговата насрана държава ме ограбиха преди 9 години - взеха ми всички пари около 9 000 долара турски държавни служители, подадох сигнал - нищо не направиха в тази диктатура, аз съм от Сирия, ако бях турчин щеше да ме е срам, че уж във великото по приказките на Ердоган Тюркие пенсиите масово са по 160 долара, а заплатите по 250-280 долара, смях при тази инфлация, в Бг даже средната заплата гони 1 900 лв или около 970 долара

21

Анонимен

преди 1 година

ВСУ може и да заблуждават, а истинското нападение да е на друго място. Например в Луганск или в Запорожие.

20

Сър Пичук

преди 1 година

А 0рките се избиват сами със самолети в жилищни блокове

19

Кори

преди 1 година

До Pen, важно е кой какви позиции ще заеме преди зимата.

18

Анонимен

преди 1 година

От Крим са започнали евакуация на музеите. Първо се местят най-ценните екземпляри. Ударът по Кримският мост се оказа в крайна сметка успешен, защото до юли месец догодина, когато мостът ще е окончателно възстановен (според думи на руски представители) няма да може по мостът да се превозва тежка военна техника. Влаковите композиции ще са само пътнически, а по моста няма да могат да минават тежки камиони. Всъщност може би точно сега е времето на руснаците в Крим да се махнат, защото после вече...

17

А-ха

преди 1 година

Колкото повече се съпротивляват украинците, подкокоросвани от Запада, толкова по-вероятна става ядрената им анихилация.

16

Анонимен

преди 1 година

Изходът от войната е само един - Победа за Украйна!

15

А-ха

преди 1 година

До Да бе да: ... Чакат да се струпат повече, че да не хабят напразно тактическата ядрена бойна глава.

14

до евреин

преди 1 година

то затова в Тирция стандартът вече е доста по-нисък даже от Бг и последните 3 години по официални данни нов милион гастербайтери в Европа, като сложим и бягащите от режима на ердоган и другите може скоро и 50 милиона да станат вЕвропа, аз пътувам много в Европа по работа и мога да ви кажа всеки втори бараба, чистачки, строителни общаци са турци в Австрия, германия, белгия, Холандия., Швеция и така нататък. Всички тези хора са там заради "добрия" стандарт на живот в Турция

13

Анонимен

преди 1 година

Усещате ли как такъв събор на войски просто моли за една тактическа гъбка? Още повече, че сърбите и китайците се евакуираха много спешно. Ще гледаме сеир!

12

Бай дън

преди 1 година

Ще ги 'подкрепяме' до последния украинец.

11

Да бе да

преди 1 година

Като са струпали техника, рашистите защо не я унищожат? Това са глупости. Рашистите си връзват гащите, защото пак ще бъдат изтласкани от по-малки, но мобилни сили.

10

Точен

преди 1 година

При предната атака към Херсон укрите изгубиха 4 000 млади мъже, сега ще са над 8 000.

9

Анонимен

преди 1 година

ХАХахХа-аХАха-ХАаахах-ХААААААА!!!!!!! Офанзива щели да правят бате :D :D :D

8

Германец

преди 1 година

Успех!!! Цивилизованият свят е с вас!!!