133

До Сиднето

преди 1 година

Това не важи за слугуващи медии.

132

ха ха

преди 1 година

Тоя от КОВИДА ГО е страх ядрен бутон ще натиска

131

oтСиднейаАвстралия

преди 1 година

Отговора е НЕ. Има неписано правило ако заглавието е въпрос отговора е НЕ. Без значение темата. Това правило е навсякъде в Интернет. От мен да го знаете

130

Анонимен

преди 1 година

Какво друго му остава на Путлepa? Всеки ден армията му прави "планирани прегрупирания" на 5км назад от фронтовата линия.

129

Анонимен

преди 1 година

Бърнс каза, че американското разузнаване не разполага с "реални сведения", че Президентът Путин се готви непосредствено да използва тактически ядрени оръжия. Разбира се, че е прав относно използването на тактически ядрени оръжия в Украйна. Но нека Уилям Бърнс не се прави на недоразбрал. Президентът Путин няма предвид тактически ядрени оръжия, а стратегически ядрени оръжия, насочени директно срещу центъра за взимане на хегемонски решения.

128

Анонимен

преди 1 година

Оъдавна трябваше да спре приема на руски пияници и да бъдат оставени да се изпотрепат с китайците

127

пуйката

преди 1 година

Ами това е реалността и Запада само ще гледа как ще лапне цяла Украйна,ако Мечката има такива намерения и тогава ще погледне сериозно и на войната там,а не да оставя срещу милион мобилизирани 90 хиляди с остаряло оръжие,а има над 13 хиляди танка след 2010 на склад,а там няма нито един след 90. Че те ако сменят Путин заради хода на войната с какъв ще го сменят.Имат кисмет,че е гълъбче,а не ястреб и ние също.Да сключват мир овреме,че и военните им успехи ще са до време.

126

Анонимен

преди 1 година

САЩ ще вкарат България във войната. Ще мобилизират децата ни. Ние сме овце. Никой не го интересува. Ще си скубите косите когато мобилизират децата и мъжете ви, но ще е късно.

125

Шляхта

преди 1 година

Германците нищо не могат да създадат та те ядрени централи нямат още бухат кюмюра при това полски

124

Анонимен

преди 1 година

Няма да прибегне до ядрено оръжие , защото Путин е страхливец, независимо какви заплахи отправя! И знае, че това ще е краят на Русия....ако въобще му пука и за Русия!

123

Бай Дрън

преди 1 година

На времето са ни учили, че по-умния отстъпва. Не виждам това да са учили в Европа и САЩ, ако наистина се смятат за по-умни. По глупости изобщо не отстъпват на Путин. Напротив, смея да твърдя, че го изпревариха десетократно.

122

Кори

преди 1 година

До да ви светна! Да те светна : атомчето влиза от едната страна на планетата и излиза от другата. Не можеш да го спреш, но и не можеш да го скриеш. Там където има термоядрена реакция има радиоактивно изтичане. Засича се отвсякъде! Атомът не можеш да го скриеш. Тук куриозът, че старите като технология дизелови подводници са по-скриваеми.

121

Кори

преди 1 година

Заглушаваш им комуникациите, блокираш електрониката, спираш тока. И с конвенционални средства им удряш ядрените арсенали. Там ще гърмят ли на място, няма ли да гърмят, не те интересува, на теб ръцете ти са чисти - не си изпратил атомна бомба. Точно така ще се процедира и руснаците са обречени без дори да им изстрелват ядрени заряди.

120

Жьоро

преди 1 година

До Хуйливуд // Абе аз от кога разправям, че сме станали по-глупав народ дори от американците. Всичките тия конспиративни теории бяха при тях преди 15-20 години и се изхабиха тотално там зада дойдат тука с пълна сила. Нали знаеш, че над 20 човека са стъпвали на Луната от Аполо мисиите. Аполо правят 6 успешни курса до Луната с астронавти. Всъшност не е била голяма философия как да се отиде и стъпи на Луната, а средствата са били проблем. Я провери с какъв огромен бюджет са били НАСА тогава

119

Анонимен

преди 1 година

E, какъв да е, - имало джудже, няма джудже.

118

АНГЕЛ

преди 1 година

Вероятността Русия да използва ядрено оръжие срущу Украйна е кръгла 0 . Русия би използвала Ядрено оръжие само и единствено срещу САЩ.Путин от години говори ,че би атакувал само и единствено центъра на влияние .

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 179: Според мен след 24-ти спада :) Може и да се спихне :)))))))))))))

116

Анонимен

преди 1 година

До Бай да уей 184: О бай дъ вей ти разбра ли ,че ленд/лийз започна от 1-ви октомври :) Украйна може да избира почти всичко :) О бай дъ вей ти дали помниш какво донесе ленд/лийз-а на русия през ВСВ ? Хиляди танкове и хиляди самолети. Хахахаха. Ооо бай дъ вей без САЩ , русия щеше да лапне бахура през ВСВ. И бай дъ вей русия губи. Поне да загуби с достойнство ! Йеах :) Хахаахах

115

Анонимен

преди 1 година

До Да си вземе Украйна: Ами нека и Китай да си вземе далечния изток :) хихихи

114

Анонимен

преди 1 година

до200.Не са руснаци бе украинец и американски наемник.Техните части превзели едно село там намерили спирт и го изпили и американеца предложил да покаже на украинеца какво е танца на пчеличката.Украинеца се съгласил и американеца му показал танца на пчеличката но гръмнала бомба по време на урока.