55

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62, щот не ставате! Ей за туй! За чееп за зеле не ставате! За нищо не ставате! Попаднала сганн сте българските "мъже". Обратнитге са по-мъже от вас!

54

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54, аз ли не знам? Много добре знам! Всеки ден виждам пропаднали видиотени "българи", на които ръцете им били златни... ама никой не им давал шанс! Виждам и такива, които цял ден пият пред блока... а никоя не им връзвала. Толкова ми писна от *** в тазя държава, че ги почвам с бой.. и скоро ще чуете по новините за много пребити "мъже"!

53

Анонимен

преди 1 година

Колкото и злоба да показват жените, включително тук, фактът си е факт: българките не раждат и нацията умира.

52

Моя...

преди 1 година

...млад приятел Роската завърши средно с диплом среден 3.00 и 125 неизвинени. Започна работа като такси, а гаджето му беше Боби от нонстоп кафе, готвачка. Замина за Америка в прекрасен ден, от големи печалби съблазнен. Сега е такси във Вегас, на семейни начала с Роси от Каспичан, с 5 г. сервитьорство тук там. Имат детенце, което ще бъде американче. Прав си, г-н доцент, отчаянието и лекомислието нямат измерение като положително явление. В Каспичан няма казината на Вегас, нито Ниагара.

51

Кори

преди 1 година

Две неща са жизненоважни за бъдещето. Близко и по-далечно. Да пазим планетата чиста и да пазим планетата от пренаселване. Едно време не е имало такива науки за демографията, пък българинът не е изчезнал. Съществува баланс, саморегулация. По-рядка населеност-повече жизнено пространство .

50

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

До Мъж, убиецът си ТИ! Щот си некадърен едно дете да издържаш! Ама те е срам да си признаеш! ДЕББИЛЛ!

49

Къци

преди 1 година

Важен ли е за вас външния вид при избора на партньор?Не бе,световния мир ми е на първо място!!

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 52, а ти за какво искаш да реват, а? Много си специален ли? Що ли? Отивай при *** да ти пере мръзните ***... щом си толкова специален! Никой не е длъжен да те гледа! Нито някоя жена, нито децата ти! ДЕББИЛЛ!

47

Мъж

преди 1 година

Аз имах преди години приятелка която уби детето ни зад гърба ми . Разделих се с нея заради убийството на детето ми . Всички връзки са ми приключвали на мига щом въпроса опре до дете и жените бягат , не искат да раждат . Веднъж имах за кратко една закачка с една Ци:-га;нка , бъзнах е за дете и на момента се съгласи и ме накара да свърша в нея . Смятай .. те се стремят да се размножават с българката е деградирала до степен материален па:-р-цал . Естествено не забремених Ци:-га-нката защото това е

46

Анонимен

преди 1 година

Българката (не ромката) е най-малко раждащата жена на света!

45

Анонимен

преди 1 година

До 51....не знаеш колко си прав...Щом всички политици изтъкват , че нямало никаква причина да намаляваме.Че в България не било лошо да се живее....Ами защо тогава и емигрантите не искат да живеят в България.Дори им го казват директно.И пак не вярват.Или не искат да вярват

44

Анонимен

преди 1 година

Правете деца ве. Кой ви е спрял?

43

Анонимен

преди 1 година

До жена: Хайде стига си обвинявала мъжете, защото познавам поне 100 жени, които и дума не обелват дори за мъж, камо ли за дете! Напускат приятелите си за щяло и не щяло и после реват само за пари!

42

Анонимен

преди 1 година

До Тракиец, значи жените са ви длъжни да ви раждат! Децата ви са длъжни да ви гледат като се изпонасерете в гащите! Само едно не разбрах на вас льохмани заспали какво ви е задължението освен да плюскате, да пъррдитте и да дебелеете? ***! Заради 5 см в гащите НИКОЙ НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН! Проблемът сте ти и такива като теб!

41

жена

преди 1 година

Стига си обвинявал българката, защото познавам поне десетина мъже, дето и дума не дават да се каже за дете! Изчезваха като дявол от тамян! Приятелките им ги зарязазаха точно заради това! Само се оглеждате за нещо по-засукано и после хвалби до горния, даже и да не ви е огряло!

40

Анонимен

преди 1 година

Гания е виновен! Даже бежанците не искат да живеят с простотията му!

39

Анонимен

преди 1 година

И понеже политиците от България никога не признават , камо ли да винят себе си.Те винят хората.Народа бил не раждал.Бил неблагодарен.Нсрода винаги не оценял постигнатото.Бил се вторачени все в кражбите и неуспехите.Народа били го заблуждавали.Напримет ...не е вярно , че Пеевски бил продукт на БКП задкулисието .Не е вярно че е тръгнал от шофьор на генерал от ДС.Не било вярно , че в България е владяна от три или четири фамилии на ДС.Които имат противоборство кой колко от България да цоца И за това

38

Тракиец

преди 1 година

ТОТАЛНИ ГЛУПОСТИ РЪСИ ТОЗИ . Топим се главно заради ниската раждаемост . Българката отказва да ражда а ако случайно някоя роди ражда 1 дете и не повече . Другия проблем са стотиците хиляди АБОРТИ които целия РАЗВИТ свят вече забрани а тук за последните 33 г се УБИХА поне 2 милиона деца още в утробата им от майките убийци. И на фона на всичко това Ци:-га-нката цвъка насекомите на конвейр това е проблема

37

Този май

преди 1 година

Не се е запознал с графиката на намаляване. Вижда се ясно, че чупи надолу от 1985 и върви без скокове, а тогава никаква миграция нямаше. Лошото е, че българския етнос постепенно бива заменен с ромски и няма да има кой да бачка и да им изкарва социалните помощи.

36

Hhs

преди 1 година

Бърдарка, едва ли ще прочетеш коментарите, но дано някой твой близнак го направи, ти си СКАПАНА ИЗПЛЮТА С.ЕРМА