11

Анонимен

преди 1 година

"Така се увеличава окупационнният корпус на територията на една независима държава." - до тука прочетох и спрях пълна про100тия. В Германия има 30 000 американски военни и персонал(окупационен корпус след 2 световна война е още там) . Последно време Полша , прибалтийските страни нараства американският контингент. Всичко е ок щото тролерите ще кажат ,че те са членове на НАТО. Ами Русия и Беларус са също членове на военен съюз. Нормално бълва се пропаганда за малoyмнuцu. Се който разбра разбрал.

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен: Мен ме успокоява това,че предните 2 войни бяхме срещу САЩ и ни набиха. Сега сме с тях :)

9

Ук

преди 1 година

е чакай нали са аверчета, за какъв натиск говорим? Лукашенка е мега хепи. Скоро може да застанат с Влади, двамката пред народният съд, или пред някой военен трибунал.

8

Анонимен

преди 1 година

До АдмирацииЗападна Украйна е червена линия за Полша и Румъния. Там никога няма да има война защото тогава се въвлича НАТОвски войски.

7

Ъъъъъъ

преди 1 година

Да не го натискат много, че ще му спукат шкембето.

6

Таня

преди 1 година

А така. Когато народа на Беларус протестираше и искаше Европа, Лукашенко извади армията и ги смаза в името на това, да бъде васал на Путин. Сега да си бере гайлето.

5

Анонимен

преди 1 година

Керванът върви, кучетата си лаят.

4

Анонимен

преди 1 година

Не се спряхте с дезинформацията.....

3

Анонимен

преди 1 година

Пичове може да се слюнчим колкото си искаме в коментарите и кой русофил кой кравар и тн ама идва нова световна война и сме баш на *я. Почвайте да се приготвяте с консервирани и сухи храни, вода и всичко друго необходимо.

2

Адмирации

преди 1 година

Лукашенко, трябва да пресъедини Белорусия, към майка Русия, това са все руснаци! Там живеят 10 милиона, от които спокойно може да се мобилизират 500 хиляди и да се нападне Украйна от Северозапад!

1

Кори

преди 1 година

Минск е легитимна цел, украйнците какво чакат?