215

До песос

преди 1 година

Ти видя ли тези нови попълнения, дето са събрани по оризищата в Дагестан?

214

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 272 "няма да доживееш този момент Русия да се разпадне" Доживях да видя разпадането на СССРето, и ще доживея да видя разпадането на Просия. :)))) А Джуджето ще бъде обвинено от другарите си КГБейци за това :)))) Мисля, че ще предпочете килията в Хага или ампулата пред саморазправата от "другарите" от Лубянка :))))

213

Кори

преди 1 година

Последни новини: "Украйнските войски освободиха Лиман". Слава на храбрите защитници на Украйна!

212

Пеесе песос

преди 1 година

Да видим как ще пишат медиите когато в бой влязат новите попълнения. Хаймарсите нема да помогнат на хохлите. Ама хич. Тогава ще видим кой кого ще обкръжи. Да няма после бате ни *** бий бе. НАТО колкото и да се напъва няма да промени изхода от тая война.

211

Предложение

преди 1 година

До Анонимен 270 Аз предлагам Путин да издаде указ, че НАТО се е разпаднало. Какво ще кажеш? :))))

210

До 267

преди 1 година

На Фолклендските острови никой не живее! Пингвините ли да правят референдум?

209

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, какво стана с "чувалите" на русНАЦИте, за които говореше между април и юни, и как щели да разгромят украинската армия? :))) Какво се обърка така жестоко в прогнозите ти? :))) Все пак всички знаем какъв велик военен стратег си, как можеа така грубо да сгрешиш? :)))

208

:))))))

преди 1 година

Яааааа..Боби!!!

207

Анонимен

преди 1 година

В Косово наглосаксонците даже не се престрашиха да правят референдум. Какво да кажем за Фолклендските острови, където англичаните бомбардираха и беше организиран референдум:))).

206

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 261 Като няма какво друго да надраскаш и просто се впускаш в поредните фантазии :)))) Споко, още колко има от разпадането на Просия, има да се пънеш да компенсираш :)))) Разпределяй си силите, ще ти трябват.

205

До до 250

преди 1 година

Косово мосово... днес Вучич се мазни на Урсула!

204

:

преди 1 година

Затова трябваше да заминат повече доброволци. Но дезертьорите предадоха сънародниците си и после пак ще искат да се върнат като мъченици.

203

Космонавт

преди 1 година

Решението е едно - да се пробват да пробият блокадата, след това, без да се спират да се юрват към Русия, да присъединяват и други недоволни и бой по улиците на Москва. Украинците ще им пазят тила и заедно ще разчекнат бункерния на червения площад. Ето на това му се казва народите да са "братски", но за жалост хората са спрели в будна кома и ги командват психопати.

202

Отново

преди 1 година

Отнякъде са дошли доброволци. До няколко дни ще ги разбият и тях.

201

Анонимен

преди 1 година

Да падат в краката и да целуват ръка на украинците, че пак смилиха и им дават шанс да се предадат живи, или да избягат. Парадоксът е, че повечето предпочитат да се предадат в плен, отколкото да се върнат в руските части.

200

Кори

преди 1 година

До Анонимен, ако им е такава логиката - кой докъдето някога стигнал си е негово, да им припомним че германците до Москва стигнаха!

199

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 241 "о и Македония си е българска" Русоробията, фашизма и неграмотността върват ръка за ръка.

198

Анонимен

преди 1 година

Лимана падна!

197

Анонимен

преди 1 година

България прави референдум за да си върне земите на Волжска България...

196

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 237 Русоробите се чувстват и живеят добре само във фантасмагориите си. Затова постоянно измислят нови и нови.