47

До 47

преди 1 година

Е то в Сибир земята е вечно замръзнала ,така че лопатите са безполезни. Даже жилищните блокове ги правят без основи, защото не може да се копае. - Еми, точно така е, да, в Сибир жилищните блокове са само покриви и стени, основи и под няма в апартаментите. Гледай българския филм Топло от 1978 г да видиш какк е :() Знам, че всички русофоби сте дефективни, ама чак пък толкова!!!

46

Мишо

преди 1 година

Даже да приемем, че това което е написано е истина. Къде е връзката със заглавието? Не се връзва.

45

Мир по целия свят!

преди 1 година

А кажете сега - ако по някакъв магически начин, Русия изведнъж изчезне, какъв ще бъде резултатът???

44

До 47

преди 1 година

Цял Сибир съм обиколил. Никаде няма ни една лопата. Даже нямат дума за лопата. Изостанала работа. Още са в 11 век.

43

Анонимен

преди 1 година

Обаче всички са супер мега яко загрижени, че руснаците ще умрат на фронта. А за украинците май на никой не му пука, че умират на фронта. Интересно!

42

До 42

преди 1 година

Е то в Сибир земята е вечно замръзнала ,така че лопатите са безполезни. Даже жилищните блокове ги правят без основи, защото не може да се копае.

41

До 43

преди 1 година

А колко са? Ти по какъв курс ги смяташ? Някакъв таен ли?

40

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се раждат с бутилка водка в ръцете и затова ги убиват много лесно във война.

39

До34

преди 1 година

И още нещо 2800 долара отдавна не са 5400 лева,грешна ти е сметката!

38

Анонимен

преди 1 година

Пък украинците като ги мобилизират ги пращат на едномесечно обучение в Англия и тогава отиват на фронта. Виж какви са гъзари. Не са като изостаналите руснаци, дето ги пращат само с по една лопата на фронта, а те дори не значт как да ползват, щото то в Сибир даже лопати не са виждали.

37

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Алоууу ше-ме-ти-те, редник не е воена специалност, а воинско звание ! Ба-си и да лъжете незнаете ! Отидете у Факултето да ви даднат един-два урока !

36

До34

преди 1 година

Като изключим Москва и още два три големи града,средната заплата не надхвърля 30 хиляди рубли в останалата част на Русия,така че сумата която им се дава не е никак малка и тук говори за най ниската длъжност редник,нагоре по ерархията тя расте доста !

35

Анонимен

преди 1 година

Пращат ги на сигурна смърт. Бункерният пcихопат изобщо не се интересува колко хиляди руски войници в Украйна ще бъдат убити.

34

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се раждат с калашник в ръката, това да не са oлигopфeните американски да се учат 1 месец как да използват външна тоалетна с клякане, вместо седалка???

33

Анонимен

преди 1 година

Много слънчоглед ще се засее.

32

Анонимен

преди 1 година

Днеска Зеленски собственоръчно е убил 1564 мобилизирани. Това е само за загрявка. Утре ще са десетки хиляди. Зеленски е голяма сила. Сам ще спечели войната без германците, дето не му дават танкове без пари.

31

До 28

преди 1 година

И? 2800 долара е 5400 лева. Раздели го на 30, защото нямаш почивен ден, излиза 180 лева на ден, разделено на 24, защото всеки час си на работа, това е по 7.50 лева на час. Казано по друг начин, печелиш 30% по-малко от продавачка във Фантастико, защото тя работи 5 дни седмично по 8 часа.

30

Папо

преди 1 година

Трагедия е тоя Путин. Абсолютен провал. Петър Първи ,ако чуе че тоя дребосък иска да бъде като него, сигурно ще възкръсне и ще го удави.

29

Анонимен

преди 1 година

Много ме е страх от Зеленски. Като го видя по тв-то и искам веднага да се предам и да избягам от Украйна, нищо че не съм там.

28

Анонимен

преди 1 година

Колкото и да ги обучават, Зеленски ще ги изтрепи всичките. След това почва подред и немобилизираните. Треперете от страх. Зеленски е всемогъщ. Няма Господ, коъто може да го спре.