143

Бай Дрън

преди 2 години

А къде са тия успехи на Украйна, след като се правят референдуми? На мен ми е интересно, как Украйна завзела огромни територии, пък там референдум. Да не би и укровойниците да гласуват?

142

Анонимен

преди 2 години

Путиндераси, забършете си пяната ! Джуджето ритна камбаната ! ФАКт !

141

Валери Божинов

преди 2 години

Раша я обичам но путин не го обичам

140

Математика

преди 2 години

Колко процента са 2000 недоволни от 145 милиона? Или айде, да ги вдигнем до 100 000, за да е по-лесно за смятане.

139

Анонимен

преди 2 години

До 137...Китай е силно икономическа.Това не е Китай от средновековието.На Китай , за разлика от Раша не и е нужна война за да докаже себе си Раша е една изостанала държава която се нуждае от война Китайците никога няма да тръгнат на война заради един дребосък , който не може да намери майка си.Китай отказва и ще откаже на руските безумия

138

Анонимен

преди 2 години

До 138 Както всяка година. Българинът пести цял живот, което е майка на мизерията.Защото уважаемият българин си избира крадливи политици или дребни копейки, които ги разочароват, но българинът е корав и след като се разочарова от едни или се връща при старите или си намира ново разочарование.Член на ЕС, но Герб и предишните не позволиха да станем наистина европейска държава. Та както цял живот, така и тази зима.Ти си избираш на 2.10.

137

Анонимен

преди 2 години

Щe cи naтим nak зapagи rpaнтagжийckитe нanъни нa eй тakивa cлaraчи и нaвиpaчи...

136

Анонимен

преди 2 години

Хохлите със своята горделивост скоро ще издразнят Запада. Сега ги използват срещу Русия но после ще им дадат сметката. И усмивките ще паднат. Русия пак ще им помага. Без транзит на руски газ не ги виждам.

135

Анонимен

преди 2 години

3a Бълrapия нe e goбpe cъщo тaka и noбega нa aнrлo-aмepиkaнckия rлoбaлeн gecnoтизъм... Дopи e no-onacнo, тъй kaтo paбoтят зa зaличaвaнeтo ни kaтo нaция...

134

Малко за политика

преди 2 години

Путин никога не е правил безумия. Напротив. С каквото се е заел Путин, не се е провалял. Включително и там където САЩ са се провалили. Чечения, Сирия, конфликтът Армения-Азърбайджан, опитът за преврат в Казахстан. Сега дойде ред и до Украйна. Готвеха в Киев една бърза военна акция срещу Донецк и Луганск с подкрепата на САЩ, не не би. С Путин не е така лесно, както с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин. Сега дойде ред на укронацистите.

133

Бай Дрън

преди 2 години

Значи, момчета и момичета, истината е една за Запада. Водеща роля при разработката на микрочипове. Ако не бяха те, отдавна САЩ да са си събули гащите. Не случайно има санкции срещу Китай в тая сфера. Ко случайно Китай надделее при микрочиповете, край със САЩ. И те го знаят отлично.

132

Анонимен

преди 2 години

Жалко че дребосъка развали образа на Раша. Преди като кажеш руснак се разбира много корав тип, сега като кажеш руснак се разбира бежанец мразещ държавата си.

131

Анонимен

преди 2 години

Сорросоидите що не си жалите за хохлите ами роните крокодилски сълзи за русначетата. Не ги мислете тях. Себе си гледайте. Жалки сте до вчера ги плюехте санкции до дупка, зябрани сега фалшиви сълзи.

130

Анонимен

преди 2 години

Откъде се извъдиха толкова разбирачи на Русия и Путин не мога да разбера,ама като ги слушам почнаха ми липсват математиците които разбягваха ситуацията с Ковид

129

Анонимен

преди 2 години

Преди Путин Русия беше готина държава.

128

асен

преди 2 години

вие Вовата не го мислете, мислете как ще плащате сметките за ток и парно зимата...

127

Офффф

преди 2 години

Пишете пълни глупусти. Русия воюва сама срещу целия колективен англосаксонски свят. А какво ще стане ако реши да се включи още някой? Индия, Китай или който и да е ? Англосаксонците винаги са ни мразели. Направете си справка в историята. Ще ни пожертват отново. А вие се кефите на сащ и НАТО. Не е нормално, от чисто историческа гледна точка , вие сте мазохист и.

126

Анонимен

преди 2 години

Срещу фашистка Русия е целия цивилизован свят с помощта си (военна и финансова) за украинците ... Само глyпаците и русофилите може да си мислят, че вaтниците имат шанс да останат по територията на Украйна. Няма да има победа, а прогонване...

125

Анонимен

преди 2 години

Та Русия губи войната с една малка Япония през 1908 година Какъв Запад ще победи.Това са глупави сравнения.

124

Анонимен

преди 2 години

Според мен, вместо да се мобилизират хора, които не желаят да воюват е редно да се събират доброволци от русофили.Стига са тровили хората по форумите с глупости Любов се доказва с дела, а не с бля бля, скрит зад компютъра....Четох, че вече се набират русофили.У нас ги има достатъчно.Така, че марш на фронта!!!