160

Радев се уплаши

преди 1 година

САЩ с остра позиция за ядрените заплахи. Безумните ядрени заплахи трябва да спрат незабавно", заяви държавният секретар на Съединените щати Антъни Блинкън пред Съвета за сигурност на ООН, съобщава БНР. В извънредното заседание за войната в Украйна участваха първите дипломати на 15-те членки на съвета. Първите дипломати на Китай и на Индия се обявиха за спазване на международното право и териториалната цялост на държавите и за безусловно връщане към диалога между Киев и Москва.Блинкън заяви, че не бива да се позволява на Путин да му се размине това, че разбива световния ред

159

Шефа

преди 1 година

Русия не те керти за *** на зеле ,голям праз че Радев няма да признае референдумите!Лошото е и ние да не почнем с такива референдуми!Недай Боже и Франция и Германия да не минат към Русия!Като тръгне руснака през тая скапана Европа ,кой ще го спре?

158

Анонимен

преди 1 година

Ако хората жиееещи в Домбас и Запорожие желаят да са част от Русия, кои сме ние, че да им казваме..Това не е правилно?? И да не признаваме тяхната воля?

157

Радев е с ГЕРБ

преди 1 година

Това, което прави служебното правителство е, че то активно участва в борбата за властта като компрометира формациите, които са за реформа.

156

Анонимен

преди 1 година

Чакам деня в който Русия ще обяви оконтачателна победа и ще се свърши със управлението на Зеленски.

155

Анонимен

преди 1 година

Къв референдум кви 5 лева, стига занимавахте хората с болестите на некво руско джудже.

154

Края на Путиин

преди 1 година

Въпреки твърденията на военния министър Сергей Шойгу, че студенти и хора без военен опит няма да бъдат призовавани, 26-годишният Сергей, докторант и асистент в голям руски университет, вече е получил документ, че е мобилизиран. Младият мъж очаквал куриер, но вместо него на вратата му позвънили цивилни служители на Министерство на отбраната и му връчили призовка. Сергей не е служил в армията и няма военен опит.

153

Анонимен

преди 1 година

Глас народен, глас божии!! Това е директно допитване до хората. Ако те искат нещо, кой си ти да им кажеш. Аа НЕ! Това не е правиилния вот, и аз не го признавам!!

152

Анонимен

преди 1 година

Да възстновим доставките на руски газ в България пък ако трябва ще признаем Украина за руска територия.

151

Анонимен

преди 1 година

Аз отивам мобилизация за Украйна след като джуджето мобилизира цяла Русия и без това някои трябва да сложи край на безумията на джуджето след като Господ не го спира сме принудени ния от Свободния Демократичен свят да го спрем на фронта Не се издържа вече тоя побеснял *** ***

150

А НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

НЕ ПРИЗНАВА ПРОМЯНАТА...... ЗАЩОТО ПП=БСП =ДБ=.. ОГРАБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ - САМО ЗА 6 МЕСЕЦА УПРАВЛЕНИЕ...........НЕ ПРИЗНАВАМЕ, И НЕ ПРИЕМАМЕ КРАДЛИВАТА ПРОМЯНА.....!!!...... КОЙ ЩЕ МИ ВЪРНЕ ПАРИТЕ....???

149

Анонимен

преди 1 година

Не виждам проблем в това да признаем референдумите все пак украинците искат да са част от русия също и македонците ако им организираме един реферундум ще искат да са част от България.

148

Дядо Боби

преди 1 година

Аз съм от България и ще призная референдума!!!!!!!!!

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 149Проблема е че Украйна се снабдява с оръжия - това трябва да спре и вайната ще приключи до дни.

146

SS

преди 1 година

Питам ? Защо президентът говори от името на целокупният Бг народ ? Или така са му наредили от Брюксел ?

145

Дядо Боби

преди 1 година

Аз съм от Богатия и ще призная референдума!!!

144

йойо

преди 1 година

До Крим не е руски - Само че Бай Тошо направи нещо за народа и му пукаше, макар че беше на подчинение към Рашистан. Путин само за кръга около себе си направи много, иначе хората са си за пушечно месо, закво да живеят добре и без тва..

143

Анонимен

преди 1 година

Как така България предварително заявява, че няма да признае референдума в Домбас?? Ами ако в Донбас кажат на референдума, че не искат да са част от Русия? България няма да е съгласна с това?

142

Анонимен

преди 1 година

Нека оставим всички Русия да анексира Украйна.

141

Крим не е руски

преди 1 година

малко по малко всички васали на Путин ще се отрекат от него и ще го плюят както направиха комунистите в България с бай Тошо.