192

Анонимен

преди 1 година

Озлобени са жените, които не са задоволени от читав мъж. Руснаците явно и затова не ги бива. Може да е всякаква но поне за тази работа става.

191

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

БРАВО НА ГУРУЛЕВА,ПРАВО В ДЕСЯТКАТА.

190

AntiHuman

преди 1 година

Това хората като цяло сте толкова прocти. Трябва ви един астероид Glabal Killar и да свърши заразата наречена Human.

189

Кифладжията

преди 1 година

Тая монголоидна кифла съм си я заплюл още като я видях за първи път в предаването й, преди да забранят руските медии. Обаче ще трябва да ползвам жокер "Обади се на Приятели", че такава бездънна кофа няма насищане.

188

дядо йоцо гледа

преди 1 година

''Сливной бачок'' е прякора на пропагандиската Скабеева, преведено - ''тоалетно казанче''. Измива всичко изсрано от Путин.

187

Анонимен

преди 1 година

***, и когато тръгнеш да се целиш в семейството на някой, заради политическите му възгледи, не забравяй че ти, нациджендераста, такова нямаш.прецакания в главата си ти.

186

Анонимен

преди 1 година

Това руснаците са толкова прецакани в главата ...

185

дф

преди 1 година

До 60 минут // Да и се забавлявам да го гледам, ама последните няколко месеца много се изхабиха опорките им и повтарят като папагали едно и също.

184

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда да си представяте какво можеше да е. Има го в J.I.Joe 2. Там добре показват какво може да остане от Лондон

183

Анонимен

преди 1 година

199 и не си слагай сам оценки ***. Личиш си винаги.

182

Анонимен

преди 1 година

199 никъде не си ходил, спускат ти опорки. Ако има малко хора, то е защото полетите са забранени. Хората минават през други дуржави до там.Ама ти отде да знаеш. Друго прокопиев да ти ги спуска

181

Пикая на Русия

преди 1 година

АБЕ У...Д : ПО РУСИЯ ТРЯБВАТ ЯДРЕНИ БОМБИ ЗА ДА МАХНЕМ ТАКИВА КАТО ТЕБ

180

Анонимен

преди 1 година

За момент си представих как цялата либерастко-copocoидна cгaн се изпарява в небитието. Беше яко :)

179

злобар

преди 1 година

Браво на момичето! По закона На всяко действие има противодействие така и за англейската Лиз има една руска Олга .

178

Анонимен

преди 1 година

РУСОФИЛИ ДНЕС ПОСЕТИХ НСИ И ВИДЯХ САМО 48 БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СА ХОДИЛИ В РУСИЯ ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ- МОЛЯ ВИ ДАВАЙТЕ РАЗДВИЖВАЙТЕ ИКОНОМИКАТА НА БАЩИЦАТА ПОМОГНЕТЕ РУСИЯ ДА ИЗЛЕЗЕ ПОБЕДИТЕЛ В ТАЯ ИГРА, МЕСЕЦ МАЙ БЪЛГАРИ В РУСИЯ- 0 ЩО ТАКА БЕ- ВЪВ ФОРУМА СЕ ДЕРЕТЕ ЗА НЕЯ А НА ПРАКТИКА ВИ НЯМА- ХАЙДЕ ТЯ ПРИЗОВА СВОИТЕ ЛЮБИМИ ЧЕДА ДА СЕ ЗАПИШАТ В АРМИЯТА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ В ЕВРОПА 1 547 341 ЗА М МАЙ И 1 468 210 ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ ПЛАЧИТЕ ЗА МАТУШКА А ХОДИТЕ В ЕВРОПА, КАТО РАШКИТЕ ОБИЧАТ СИ ПУТИН АМА ОТИВАТ В ЕС

177

Анонимен

преди 1 година

Русия увеличава територията си и населението си няколко милиона. ЕС изтича в канала.

176

60 минут

преди 1 година

Много добро предаване.

175

popa ot razgrad

преди 1 година

тая има син на 8 години...за да разбере това за което говори, би трябвало да получи изгорялото и разчленено тяло на сина си в найлонова торбичка...може би тогава ще разбере какво значи война...

174

Анонимен

преди 1 година

Така наречения колективен не е колективен. Янките се врътнаха към китай и австралия и резнаха французите. Французина каза че натото е в мозъчна смърт. Една ракета от корееца по щатите и ни французи ни ингилизи ще могат да се мръднат до там. Русия ще е забранена за западни полети, а китайците ще блокират водните пътища. О толкоз. Октопода "америка" ще се разпадне.

173

Анонимен

преди 1 година

188 ти изобщо не знаеш какво пишеш. Русия продава оръжия на пакистан и индия, а не обратно. И руските за руска употреба винаги са били по добри. Другите за продан са модификации.