70

Анонимен

преди 1 година

До до Факт Не позна! Това точно им е отечеството. Тези облласти от Украйна, които са бившите руски губернии си се връщат в родината - в Русия. За тях винаги там е било и ще си остане Отечеството им.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Естествено, че ще водят война на ТЯХНА територия. Ако не си от жертвите на образователната ни реформа, трябва да знаеш, че 3/4 от територията на съвременна Украйна са 6-те руски губернии, които Ленин прилепва към Киев, въпреки съпротивата на живеещите там руснаци. Хората просто си се връщат обратно в Русия с песен на уста. Това е същото като с македонците, ако не бяха с промити мозъци и искаха да се присъединят към България.

68

95

преди 1 година

слава на червените тапири, размножават се добре щот тва само могат и не са застрашени от изчезване, щото издържат и на радиация

67

БАНко

преди 1 година

ЕТО ГО !!! ОТВРАТИТЕЛНА СУТРЕШНА ЕМИСИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ !!!

66

Анонимен

преди 1 година

Истината е че руснаците се подготвят за война на ТЯХНА територия. Путин в изказването си заяви, че има нужда от войници за да се защитят ТЕХНИТЕ граници. Досега в Украйна се биха наемници, затворници, чужденци и какви ли не, но и редовната руска армия. Друг въпрос е че ако някоя държава от НАТО нападне руска територия и тя отвърне ще се стигне до пълномащабна война между Русия и НАТО!

65

Анонимен

преди 1 година

Путин нареди масова могилизация.

64

иранец

преди 1 година

ние сме с китай и москва, да живей евразия . Добре дошли сте всички симпатизанти от бг, насам, насам

63

до Факт

преди 1 година

хаааахахахааа Отечествена когато защитаваш отечеството. В тоз случай обаче са в ролята на хитлер и ще ядът хурката, що целия свят де има значение е срещу тях. Тва е драги ми тъпирчо

62

Ужас

преди 1 година

Заради фашистка Украйна, света ще изгори.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Там ни е грешката с тези хотели, пък и с преименуване на нашите улици по техен мерак и набиването на тяхното знаме над СОС. Тези взеха да ни се качват на главите. Тепърва ще патим от тях. Трябваше да ги настаним по бараки и палатки, за да им е ясно, че скоро ще се връщат в Украйна, а не да обикалят жълтите павета с техните флагове и да крещят "Украина понад усе"!

60

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго Бонго, руският език има и падежи. Тнези падежи са специфични за него, като праеило се изискват предлози, характерни за конкретна употреба. Така че не се опитвай да се правиш на руснак, а пиши за нещо,което важи за БГ или за ЕС/НАТО.Виж ББ, той си е бивш пожарникар и СИК-аджия,така че говори и пише в стил, характерен за тези категории хора. Вчера беше на тема идиотии и ***, визирайки Кико и Кокорчо.Ти се заеми с ДБ, Мравояда и Гнома.

59

Факт

преди 1 година

Днес Русия ще обяви Отечествена Война.И няма кой да я спре вече...

58

МВР WC ВОАЙОРИ

преди 1 година

Служители на МВР гледат мъжки г.ъзове с СРС , МВР харесват масово голи мъже! Хванаха воайори от МВР ПЕРНИК И РУ БОБОВ ДОЛ да гледат голи мъже в тоалетна частна и обществена!

57

Анонимен

преди 1 година

До Оффф! Не позна лъжецо! Забраната за говорене на роден език и изучаване на български национален фолклор за българското малцинство в Украйна официално е обявена от твоите любими укрофашсти още преди три години. Хайде сега спри да лъжеш и се скрий. Отлработи си сребърника.

56

Анонимен

преди 1 година

До Оффф! Щом има "Английски за 10 дни", защо да няма "Български за 5 дни"?

55

Анонимен

преди 1 година

Нас ни пропусна в благодорностити, въпреки че приехме на държавна издръжка по най-хубавите ни курорти доста украйнцит. Единствени в Европа ги настанихме по първокласни хотели, а не по бараки и палатки, както останалите.

54

АТАКИСТ

преди 1 година

А твоята мобилизация и забрана за мъже 18-65г да напускат ***, признание за какво беше армията ти?

53

ФАКТ

преди 1 година

Този на снимката уби народа си и продаде държавата си за бойно поле на американците.14 милярда бяха раздадени за да дойде на власт на Мейдана 2014-та.Грешна инвестиция на Американците, като в близкият изток, Виетнам и къде ли не.

52

Анонимен

преди 1 година

Търкаля се някакво заглавие в ПИК "Путин изпраща на фронта задържаните при протестите". Зеленски чете, и си казва "Движим се към победа".

51

Оффф!

преди 1 година

Нещо да кажете за това, че руснаците забранили на българското малцинство да се учи и говори български в превзетите от руснаците украински градове?! Или на вас са ви по мили руснаците...? Не отговаряйте, въпроса е риторичен!