108

преди 15 години

Абе Османе, абе мойто момче. Че нали ДеПиСе оплеска ситуацията. Затрихте ги вие вашти избиратели.

107

Осман

преди 15 години

Братя българи,гласувайте за ДПС,единствената почтенна и либерална ,европейска партия!!!Помнете:"Краха и убиваха народа както турчин не го е правил"-велика мисъл на Гео Милев за вашите управници!!!Искате ли стабилност,просперитет ,то се присъединете към всенародното движение за присъединяване към майка Турция!!!Анадън му?

106

преди 15 години

мен много ме дразнят тия в парламента с турските имена - не само имената им, а и физиономиите им са мазни и отвращаващи! жалко за ония със забрадките и брадатите с тютюна, дето са гласували за тях срещу една саралия

105

rosen

преди 15 години

Дай да се вдигнем всички и да я пометем тая пасмина!!!!

104

Анонимен

преди 15 години

Кой ви е казал че Европа дава пари на българите? Такова нешо няма. Европа дава пари на бизнисмените и на консултантите които по принцип ги посочва тя.Пари така както се надява моят шафьор / 3 милиарда делено на 8 милиона българи / никой няма да даде.Какво всички сте заплакали за бизнесмените.Просто сте много жалки и с прекалено промити мозаци - те това ви е наследство от комунизма.

103

Anonimna

преди 15 години

Naistina niama kakvo da se pravi v tazi prestapna darjava.Sama mrasnicti i kradcti ot visokite etagi.A naroda kucheta go iali.

102

преди 15 години

изритайте всички *** предатели от парламента, *** и червените ***, ш.ибаните жълтурки и след това го дезинфекцирайте с детол! изритайте чалгарите трифонов, азис и фолк мутрeсите и дезинфекцирайте с детол!

101

преди 15 години

на МАКС живеел пича ... и какво е това според теб ? коли, жени с окрадени пари ... жалка гнида. Последния земеделец е по-достоен и щастлив от тебе.

100

преди 15 години

все по често започвам да се питам "какво правя още в тая държава"

99

ostavka

преди 15 години

ostavka ostavka ostavka

98

преди 15 години

Със сигурност на оня свят нищо земно не ми трябва... Затова си живея на макс, но помагам и на всеки с каквото мога - на хората с възможности по- малко, а на хората без възможности повече. Рано ми е да мисля за отвъдното, но това е Божа работа - никой не е застрахован от нищо. Затова се стремя да правя добро - вече финализирам проект с не малка благотворителна цел (наред с живеенето на МАКС :)) Аз не придавам голяма стойност на охолствата, никога не съм се стремял към тях, но по някаква случайност ми се случват, което ми разкрва все по-големи възможности. Но както и да е...

97

преди 15 години

подкрепям 65

96

kiss

преди 15 години

Да ви кажа на мен хем ми е тъжно хем ми е смешно .*** доят държавата 18-се години и трябваше от Евро съюза да ни кажат че Парванката е главата на мафията .Питам къде ни е правосъдието и се възхищавам на Парванов как има наглоста да се оправдава че е непорочен като дева мария :( А на ония дето се е оправил за поголения напред ще му кажа че имането както идва така и си отива :( Но му пожелавам да си живее парите на MAX че на ония свят нищо не може да се вземе ;)

95

преди 15 години

Кражбата е тотална на всяко равнище Всички го знаем и виждаме ежедневно Европа трябвяа да ни отлъци ние сме крадци и не заслужаваме членство в този съюз Всички сме виновни за тази изключително грозна ситуация виновни сме защото такива крадливи и безоотговорни политици си избираме.

94

Даола

преди 15 години

Понеже ми изтриха коментара - тази дама Юлияна Николова е участвала в разни комисии и подкомисии по подготовката за приемането ни, била е зам.министър на икономиката - тя не е човекът, който ще констатира провала на държавата, защото и тя носи вина. Влезте в сайта на Европейския институт, който се намира на ул. Раковски 96 .europeaninstitut.bgи прочетете биографията на Юлияна Николова. Цинично е онези, които са имали възможност да се намесят и предотвратят провала , сега само да правят констатации.А що се отнася да държавата - тя е един разграден двор и мътна вода за ловене на голем риби.Не сме виновни ние, които пишем тук - но пък нищо съществено не можем да направим

93

Човек от народа

преди 15 години

а кервана си върви... Аз съм приближен на сегашното правителство и искам да Ви кажа, че на никой не му пука за докладите на ОЛАФ, мнението на народа и тем подобни глупости... Казвам това с малко съжаление, защото и аз съм бил безгласна буква, от недоволната тълпа. Искам да Ви кажа, че цялата истерия около корупция, усвояване на средства и откровени злоупотреби с власт има и винаги ще има..., за съжаление... на обикновения човек! От 2 години съм добре, на 30 години съм, вече не се притеснявам за утре, имам много сериозни финансови ресурси, успях да си осигуря финансово спокойствие за поне 1 поколение след мене... Но това го дължа и на собствена находчивост, отчитам се кадето трябва и вече не ми дреме за предсрочни избори и тям подобни простотии. Истината е такава - грозна и пошла... Не трябва да е така, но е факт. Съжалявам хората, които само драскат по форумите и искам да им кажа: САМО С ЛАЕНЕ НЕ СТАВА! Пожелавам на всички много здраве и щастие и БОГ да ни опази от нас самите!

92

anonimen

преди 15 години

studentka sam vav Franciq i kato gledam i slusham kakvo e polojenieto v rodnata mi darjava,ostavam potresena,nashte bulgarski upravnici sa na pat da sasipqt golqmata vazmojnost da badem chast ot Evropeiskiq sauz . Kak ne gi e sram da opetnqt imeto na darjavata ni i avtoriteta na bulgarskiq narod,na bulgarskite grajdani. Vreme e da si otvorim vsichki bulgari ochite i da se smeni cqloto pravitelstvo i da zapochnat da upravlqvat mladi i kadarni hora,a ne korumpirani maloumnici!!!!

91

kuma lisa

преди 15 години

хехе, номер 91, даржавите са над 200, но няма значение...Ами ако се беше родила в Сомалия или Афганистан примерно...

90

преди 15 години

emi vijte si komentarite i si napravete smetka kakva ni e darjavata

89

преди 15 години

MNOGO SI VULGAREN,HE MOGA DA KOMUNIKIRAM S TAKIVA PROSTACI KATO TEB!BG ZATOVA E STIGNALA TOVA DANO,PALNO E V NETA OT AGRESIVNI HORA,KOITO NE MOGAT DA POUMEYAT ISTINATA...!