84

Анонимен

преди 1 година

Някой забелязвали как колкото е по-корумпиран е един човек, толкова повече подкрепя Украйна (най корумпираната държава в Европа, ние сме на второ място)

83

114,

преди 1 година

Вече ти се писа - това колко и какви победи имал по шах няма абсолютно никакво значение. Все едно да има значение какво мисли Таркан за Бойко, Кирчо и изборите в България. Платени им разни популярни имена едни пари да викат за някой отбор - викат. На възраст са, на която не могат да печелят вече от занаята си. Този, специално, идея си няма какво става с България последните 20 години.

82

Хрушчо

преди 1 година

Макар че Черепа е в устата на гербавите троляци тук, той не беше разобличен от ГЕРП. Далаверите му бяха оповестени от бившия му ортак, а лерката симеонов се разкудкудяка по натам. До преди това тиквата си пушеше пури с Черепа, а герпаджийски активисти бяха чести гости в офиса на 7777.

81

БДЗП

преди 1 година

Колко ли черни е бил на шах Гарито?

80

Господи!

преди 1 година

Поредното доказателство, че някои "гении" на определена възраст получават сериозно увреждане на мозъка! Като и шахматиста Гари! Че КОЙ лази в кракаат на кремълското чудовище като червей бе, Гари?! КОЙ построи в интерес на Кремъл и във вреда на България "Турски поток" и с това развърза ръцете на злодея Путин да нападне Украйна?! Че сикаджийският престъпник е основната причина за страданията и трагедията на украинския народ бе, Гари! Отвори си очите и виж истината! Или и ти си кремълски агент?

79

Анонимен

преди 1 година

Просто не е информиран човека, няма как да знае за подмолните прояви на ББ и шайката около негоВъпросът е някой да го осведоми за тези неща, най-лесното е да му се каже за построената тръба, Гари като го научи това, изобщо няма да цепи басма на тулупа

78

ПКП

преди 1 година

Браво на Хари Крастаров, не се сещам кой беше, но не е от българия и ни хвали, значи сме най-добрите.

77

Анонимен

преди 1 година

Най-добър няма, но и да имаше, това няма нищо общо с идеята, че изобщо не е наясно с политиката и с условията в България, нито с негативите, които ни донесе тоя, за който е пуснат да клакира.

76

Анонимен

преди 1 година

Z ките газ пикаят хахахах Браво на Шампиона!

75

Анонимен

преди 1 година

Стана като селски цирк за избори на селски кмет - всеки чирак, занаятчия, певач, играч, колач и т.н. крещи по мегдана в полза на тоя, де го черпи с кебапчета. В съвременен вариант - който му плаща.

74

Анонимен

преди 1 година

Човечецът е добър по шах. Кой е казал, че разбира нещо от политика? Все едно да ме интересува какво мисли за политиката някаква певица или бар-танцьорка. Всеки да си гледа неговата специалност. Специално този човечец идея си няма какви бели е направил Борисов и наследникът му Кирчо на България. А нас,у българите, това ни интересува. Стига да не сме отплатените калинки и медийни списвачи било на гроб, било на ПП, ДБ илиБСП.

73

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ - партия която стои на чуждоземната за България страна на историята.

72

Анонимен

преди 1 година

каспаров е слабак счупиха го от бой на шах, биха го лошо и сега търси признание . точно пък от бандитите герб ли намира???

71

Анонимен

преди 1 година

АБЕ БОЙКО, МНОТО ИЗПАДНА БЕ ХАХААХ ДА ТЕ ХВАЛИ ТОЯ НИКАКВЕЦ

70

чета тука

преди 1 година

колко по-умни от Каспаров българи имаме и то много на брой и се чудя с толкоз умници що сме на тва дередже ?

69

Анонимен

преди 1 година

Тоя шахматист национален предател за 5 инфлационни долара какво ли не би направил

68

Анонимен

преди 1 година

ЯВНО ПАРИТЕ ОТ ЧЕКМЕДЖЕТАТА СВЪРШВАТ ЩОМ БАЦЕ Е ПЛАТИЛ НА ЕВТИНЯКА ДА ГО ХВАЛИ

67

Ех за ПАРИ

преди 1 година

Всеки за ПАРИ ще каже каквото му кажат.

66

до 85

преди 1 година

Гари е арменец :)

65

анонимен келеш

преди 1 година

Алфа мъжкар 1.60м няма бе:):):)