175

До 206

преди 1 година

Не ми дреме то София ще отнесе атома а не провинцията

174

Тц,тц

преди 1 година

До 184. Млади човече! Чети книги,сине! Чети Уикипедия!Чети Гугъл! Образовай се! Василий Ключевский не е храненик на западни централи! Това е РУСКИ ИСТОРИК И АКАДЕМИК -/1841-1911г/ Жалко за теб,ще си останеш анономник...

173

Анонимен

преди 1 година

И с какво е притиснат Путин , че да използва ядрено оръжие ? Те досега си играят с укрофашистите като котка с мишка а ако реши да воюва като американците до сега нищо да не е останало от Украйна.

172

Анонимен

преди 1 година

Искате атомни бомби, ама радиацията ще стигне до нас, или вие отдавна сти заминали за гнилия запад, откъдето поддържате империалистичните авантюри на Москва.

171

Анонимен

преди 1 година

До Гиб Мелсън Няма нужда от ядрени удари в Украйна. Просто трябва да разрешат на военните да воюват, а не да правят ограничена операция. Да изкарат големите бомбардировачи и до посипят с килими от бомби където трябва. Това ще е достатъчно. А то в Киев ресторанти, заведения всичко си работи, сякаш няма война. Разни пудели на САЩ всеки ден са на екскурзия при наркомана, да му вдигат либидото. След първата истинска бомбардировка, ще се сетят, че е по-добре да не ходят там вече.

170

До 202 До абе

преди 1 година

Съдиш по себе си и това е ясно. Виждал ли си на филм какво е казарма и армия ?

169

Гиб Мелсън

преди 1 година

В мига в който няма да я има Русия и Бълагрия ще изчезне. Ще бъде поделена между Турция, Гърция и Румъния. За добро или за зло обаче, Русия няма как да изчезне, тъй като има най-силната армия в света. Ако нещата загрубеят и Нато въоръжи до зъби украинците ще се наложи руснаците да приложат американската тактика от и да хвърлят две атомни за да сложат край на войната при пълна капитулация. Мисля, че ще избомбят Лвов и Ивано-Фкранковск, защото ще искат ядрените удари да са далеч о тях и Беларус

168

До абе

преди 1 година

Да бе! Редовната армия от 18 годишни пиишшлигари! Ще ги стрелят, като пил ци.....

167

Анонимен

преди 1 година

Да бе щото Русия не може да си купи гвоздеи от Китай Индия или Турция? Буха ха ха!

166

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Злодеят Зеленски изпрати в "контранастъпление" украинците в Херсон и за три там дни прати в гроба 17 000 украински войника. Това е злодеят. До момента поради "мъдрото" ръководство на наркомана, 27 000 украински военни станаха жертва на амбициите му.

165

Ще вади

преди 1 година

и т 34 и мобилизира участници във великата отечествена...

164

Анонимен

преди 1 година

Споко, тука в Германия откъдето идва статията в оригинал, плащаме 40 лева на месец такса за независими медии за да ни заливат с пропаганда! Тука поне данъкоплатеца не праща за тази по..мия!

163

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, незнам колко % от възможностите си ползва русия, ама още преди месец почнаха да вадят старите т-62 от запаса

162

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Според експерти на Пентагона, руснаците използват в Украйна не повече от 20% от военните си възможности. Оня ден на пресконференция заявиха, че спокойно могат да водят още две войни и пак няма да се озорят. То аз ако бях Путин щях да смачкам фасона на Украйна за две седмици. Но той нали все твърди, че са един народ, гледа да не прави големи поразии там. Наредил нежно да се атакуват само военни обекти...

161

не може да бъде!

преди 1 година

Такъв въпрос могат да задават само хора със старческа деменция, интелектуално ощетени или просто платени писачи на лъжливи новини .РФ има военна доктрина в която ясно е записано,че ядрено оръжие може да бъде използвано само ако Русия е нападната с такова оръжие или други оръжия които застрашават държавността.Така че Путин по никакъв повод различен от тези условия няма да даде заповед за използване на такова оръжие.И това се знае много добра,но на някои им харесва да нагнетяват напрежението!

160

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Да, САЩ имат едно единствено оръжие - доларът, който вече гние и в недалечното бъдеще ще иде на торището. Всичко останало са само стойки и надувки. Къде са великите оръжия на САЩ? Китай и Русия имат хиперзвукови самолети, а САЩ имат въздух под налягане. Щом Авганистан ги направи за смях, къде са тръгнали краварите с тайните си оръжия, дето ги нямат?

159

Анонимен

преди 1 година

товарис4и я кажете какво стана с окупационната власт в Донецк, нещо май бая генерали са отишли на концерт на Кобзон

158

Анонимен

преди 1 година

Когато злодеят е притиснат до стената, той показва истинското си лице! Така и Путин няма да се поколебае да покаже, че всъщност не му пука за живота на хората и че е предприел всичко в свой личен интерес, но в действителност не цени и своя живот. КГБ така "възпитава".

157

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 190 Какви са тези конспиративни теории? На теб май и извънземни ти се привиждат, а?

156

Анонимен

преди 1 година

До Хитлер Хитлерчо, къса ти е паметта, явно вече си забравил какво ти се случи 1945 година. Трай си там в ада, вместо да даваш пак указания. Явно дяволът, който отговаря за твоя казан е позадрямал...