37

Анонимен

преди 1 година

АКО РУСИЯ УДАРИ САЩ С ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ НЯМА ДА ЗАГУБИ НИЩО... САЩ ЩЕ ПОСТРАДА, КИТАЙ СЕ НАДИГА И ПОБЕДАТА Е ЗА РУСИЯ И КИТАЙ... В САЩ НАСТАВА ХАОС, РУСИЯ Е ДО ЕВРОПА, САЩ ДАЛЕЧ И Т.Н.

36

Анонимен

преди 1 година

Какви години? Джуджето го почнаха вече собствените му бодигарди. До няколко месеца ще успеят да го ликвидират, а след него другите луди ще се изпокрият в миши дупки, да не ги свитнат и тях.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 43 Не.....само правя нормален анализ на ситуацията....Някой тръгна като аслан...и се връща като на,,ан...Няма да ти обяснявам повече че ....трудно ще го разбереш...

34

SS

преди 1 година

Очаква се тая зима ЕС да колабира,дори да се разпадне ! А ,ако войната продължи с години както твърди тоя ,,експерт" бъдете уверени на хиляда процента ,че това ще се случи ! Лошото е ,че от криворазбрана европейска солидарност ще страдаме и ние ,а сме най бедни !

33

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ЯДРЕНИ ОРЪЖИЯ Е МАЛКО ВЕРОЯТНО.... В УКРАЙНА... НО РУСИЯ ЩЕ УДАРИ НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ИМА РЕАЛНА ЗАПЛАХА, ТОЕСТ МОЖЕ ДА УДАРИ САЩ АКО ПРЕЦЕНИ... УКРАЙНА И ТРЯБВА, НЯМА ДА Я ЗАМЪРСИ... В УКРАЙНА РУСИЯ ЩЕ БИЕ ЗАПАДНО ОРЪЖИЯ ЗА ДА ТРЕНИРА, ЗАЩОТО Е БЛИЗКО И УДОБНО, А ЗАПАДА ЩЕ ПЛАЩА.. ПЪК АКО АМЕРИКА ПРЕКАЛИ СПОРЕД ПУТИН... ЧЕТЕТЕ ПО-ГОРЕ.

32

хаха

преди 1 година

Продънената руска икономика няма да издържи на война още година.

31

Анонимен

преди 1 година

Казано с две думи...Русия не я чака нищо хубаво за в бъдеще....

30

Путинист

преди 1 година

Една ядрена ракета по Киев и войната приключва с нов руски парад на победата като този на 9 май!!

29

Космонавт

преди 1 година

Русия не може да издържи и до пролетта, какви години война? :))

28

Анонимен

преди 1 година

"Но не бива да се забравя, че настъплението е много по-различно от отбраната и се нуждае от различна бойна техника, за да бъде развит успехът, каза гостът." С моето скромно мнение ще си позволя да възразя на експерта Велизарий, че действията на ЗСУ де факто не представляват настъпление, а контранастъпление, тоест отбрана (без да съм експерт, признавам си чистосърдечно)!За някои неща съм съгласен, за други не.Например, не вярвам (надявам се), че войната ще продължи с години.

27

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм във война, който се чувства, че е във война да заминава на вронта в Укропитекия, независимо за коя страна ще се бие.

26

SS

преди 1 година

Тоя разбира от война и военна неща колкото магаре от духова музика. ! Писна ми от ,,експерти" които никога не са мирисали барут ! От военни чиновници !

25

Анонимен

преди 1 година

Напротив, до 1 година ушанките ще бъдат разбити. След това разапад на Империята на злото.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 - само че, американския институт за изследване на войната се страхува, че ако Путин изчезне, то заместникът му 90% ще натисне "червения бутон", т.е. ще започне 3-та Световна - е, тогава както е казано в Библията-"живите ще завиждат на мъртвите"

23

Отвратен

преди 1 година

НАГЛЕЦ И МАЙКОПРОДАВЕЦ!

22

Копейки, по-бодро

преди 1 година

Слабо се представяте. Къде останаха налудничавите ви лафове за руски танкове във Варшава, Париж, Берлин? И вие ли вече можете да плашите само с ядрена война като спаружените коментаторчета по руските пропагандни телевизийки? Хайде, обяснете отново как ще сменяте режима в Киев и ще съдите публично Зеленски. Ех, няма вече цирк...

21

Анонимен

преди 1 година

Гледам отстрани и се чудя. Хора насъскват хора срещу други хора, Но тези които насъскват реално не участват.

20

Анонимен

преди 1 година

Тоя от фотото са му се изпотили очилата от дрънкане на небивалици

19

МАЙКЪЛ ДУКАКИС

преди 1 година

Само АЗ , и Буш-Старши можем да спрем Русия, както го сторихме в 1989 година .

18

?

преди 1 година

Не знам как може да бързате да се радвате? Ако Русия загуби това означава да полети атома...