115

Зозо

преди 1 година

До Анонимен......Зозо, Републиканци за България защо ги няма?.......... Ами щото оня доспатския поомак вече на дава пари на Цецо - ухото :)))))))))))))))))))))))))))))))

114

Анонимен

преди 1 година

Зозо, Републиканци за България защо ги няма?

113

Българин

преди 1 година

ПП номер 9!!!

112

Георги Калоянов

преди 1 година

До По същество --и аз имам тениска на Азов! Да живеят героите на Азов! Разкарвам се в Пловдив навсякъде с нея, понякога някои *** хвърлят някъв разреван поглед ама не смеят да кажат нищо. Някви кандидати да има? Също обикалям и със спрей и пиша Азов на z-четата. Някой да може да ми каже нещо? мммм, не

111

Зозо

преди 1 година

23 - Народна партия Истината и само истината :)))))))))) Ай стига вааааа!!!!

110

ИЗБИРАТЕЛ ПО ПРИНУДА

преди 1 година

ОТ ТАЗИ ГОДИНА ВСЕКИ ДЕН ПУСКАМ ЕДНИ БЮЛЕТИНИ НА КОИТО ПИШЕ 50ЛВ.В МАГАЗИНА, НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА ВСЕ ЗА ЧЕТВОРНАТА КОАЛИЦИЯ. КОЙТО И ДА ПЕЧЕЛИ СЛЕД 02.10, ЗИМАТА ВЕЧЕ ЩЕ ПУСКАМЕ БЮЛЕТИНИ ОТ ПО 100ЛВ.

109

дф

преди 1 година

Копейката го прецакаха , Янев точно до него и ще обере гласовете щот избирателите им освен триъгълни и квадратни криви глави имат и недъгави дебели пръстчета

108

Исторически парк

преди 1 година

НОМЕР 14!

107

Анонимен

преди 1 година

До ПЕНСИОНЕР-За наше съжаление пенсиите на тези господа,които ни управляват не са 3400 лв! При тях няма таван на песиите,така,че получават много повече от 3400 лв.

106

По същество

преди 1 година

Какъв е този на'цист на първата снимка!?!? Какво прави при ЦИК!?!? Как може такова нещо? Хора със свастики, поддържащи нацистки, престъпни организации да се разхождат по български институции! Има ли останали нормални хора в тази държава!?!?

105

Номерата

преди 1 година

нямат никакво значение - важен е администратора на машинките и кой колко си заяви. Ако ли не после със самосвала - директно си купуваш депутати и всичко е точно ...

104

ДПС ЩЕ ПОБЕДИ

преди 1 година

БИТКАТА ЩЕ Е : БСП1 НА НИНОВА И БСП 2 НА РИСТЮ, СРЕЩУ ДПС И ДПС 2 НА ТРИФОНОВ!

103

Пишете

преди 1 година

каквото си искате и гласувайте за когото желаете. Имайте предвид че Джим О Браян вече е дал указания, кой да спечели изборите! Или може би не е дошъл за това?

102

Гиб Мелсън

преди 1 година

Винету извади лош късмет. Неговите избиратели не се славят с много акъл, по простоватички са и няма да могат да намират числото 24. Освен това и самото число е гадно. Символ на гробища. Но самия факт, че все още има хора, които гласуват за Винету е факт достоен за съжаление. Винету е известен с, Мишо Бирата, Мата Хари, чекмедже със злато, руска тръба за Сърбия за три милиарда, партйини назначения навсякъде,, глоби по пет хиляди ако седнеш в парка, КПП-та, последни след Румъния.

101

ЧАПАЕВ

преди 1 година

КОЯТО И БЮЛЕТИНА ДА ПУСНЕШ ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНА НЯМА ДА ПАДАТ, А ЩЕ СЕ ВДИГАТ! ТОВА Е ПОДАРЪК ОТ КИРО И НИНОВА, ИТН НЕ МОГЛИ ДА НЕ ПОДКРЕПЯТ ЗА ДА НЕ ГИ УПРЕКВАТ, ЧЕ СА ОТ ГЕРБ И ДПС? ДБ НА РИСТЮ СА СИ БСП-2 , ОЛЕ!

100

Анонимен

преди 1 година

Кой сега е номер едно?

99

трагедия

преди 1 година

Номер 22-КРИВОТО!

98

X

преди 1 година

Какъв е този укрооофашист на първата снимка????

97

ПЕНСИОНЕР

преди 1 година

МАЛКО ИМ СЕ ВИДЯ НА ПРОМЯНАТА И НА БСП ПЕНСИЯ 1500 ЛВ. ТА Я НАПРАВИХА 3400? ЯВНО НИНОВА СКОРО ЩЕ СЕ ПЕНСИОНИРВА?

96

Анонимен

преди 1 година

Българинът , ако си натресе гагаузо-варненски фашизъм този път ще остане прокълнат през вековете.