127

Анонимен

преди 1 година

Всяка империя се разпада.Русия е последна по-същество колониална империя, тюрма за над 80 народи. Днешна Русия дори няма потенциал да завладее Украйна, камо ли пък да я държи в подчинение.

126

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че са далече от икономически колапс, напротив наблюдава се развитие на руската промишленост, тя не е конкурента способна на западната и няма да бъде но ще задоволи дефицита от западни стоки, ако се вижда че има печалба то и да бъде сменен Путин следващия пак ще следва тази политика, от друга страна има и друга държава която обича да печели от войни това е САЩ, Проблема е че от една да са пазиш някак приемливо но от две държави да се пазиш които печелят от войни ,малък е света за две.

125

йуХ Голям

преди 1 година

До ВасилПодкрепям те, НО се пише словесна!Учете бре.....

124

зАз

преди 1 година

Надеждата на Запада е, след либерала патриот Путин, да го замести някоя прозападна "Марионетка", но не си задават въпроса какво им се пише ако вместо тяхна "марионетка" го замести проруски консерватор патриот! Ще си спомнят за времето на Путин с умиление!

123

Анонимен

преди 1 година

Със зелени енергии, убиване на немската ядрена енергетика и меки китки няма да успеете да предизвикате икономически колапс в Русия

122

Анонимен

преди 1 година

До до 108 Ти виждал ли си Т-72 да се разпада по пътя!Щото аз като танкист не съм виждал!А като ти е смешно смей се,нямаш проблем!Само по-полека щото знаеш кои се смеят сами!Айде,жив и здрав!

121

Анонимен

преди 1 година

Проф. Витанов в БЛИЦ:Ах, тази контраофанзива към Херсон. Ах, това чудо. Ах, превземане на Херсон за 3 седмици. Ах, десетки хиляди пленени руски войници. Мечти, мечти-и-и-и на великия екперт Жданов.Зер, Херсон ще бъде превзет и руските части ще се предадат. Нали това ви разправят експертите, дето ми ги навирате в лицето. Е, чакам си.

120

До 130

преди 1 година

Ще трябва! Ама НАДАЛИ!

119

мдааа

преди 1 година

а извода е че володка скоро ше трябва да се подхлъзне смъртоносно .

118

Анонимен

преди 1 година

Как така никой не е писал за вуду кукли на някой си?:)Направо се учудих.Ще вземете да се върнете към Бога и да се осъзнаете,че тази война е,защото зле сте се държали с хората в Донбас.Хора са,а не мaймyни както твърди киевския режим.Всички там сте един народ и е жалко един друг да се бият.За каква демокрация говори Зелето като там е фашизъм?

117

Анонимен

преди 1 година

Русия е обречена, независимо кой е шеф на крепостниците.

116

Стига бе,

преди 1 година

...някакъв ,писал се "българин", го тресат някакви сърбежи, и чака Путин да го "освобил"? България е свободна страна ,и пътят му е ясен...Чемодан, вокзал, Сибир!

115

ДАЛИ

преди 1 година

...ПРИ ПУТИН ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НА СКРАП 17 ГОДИШНА МОТРИСА ИЛИ ПЪК САМО ДА СЕ ОБЯВИ ЗА ТАКАВА И ДА СЕ ПРОДАДЕ ЗАД ГЪРБА НИ? КАК МИСЛИТЕ?

114

Анонимен

преди 1 година

Я! Някаква говори по телевизията, че няма такова нещо като непроменени цени на газ, ток и парно. Това по националната телевизия.

113

Анонимен

преди 1 година

Луд беше , микрофоб, детлюб,детеядец, вампир , умрял, двойник , възкраснал бил .....журналистиката наистина е умряла! Инфовойна е това!

112

До 118

преди 1 година

Нямаш право да говориш от името на целия български народ. Щом искаш в Руската Федерация прав ти път. Заминавай! Аз не искам. Не можеш да говориш от мое име. Русия е огромна. Прав ти път в Москва, Хабаровск, Мурманск, Сибир, Якутск и.т.н.т

111

До българин

преди 1 година

Дядо ти е татарин, а баба ти, гагауз!!

110

Мдаа

преди 1 година

Малкия Жужак искал да става велик ...е тоя ем на Русия ! Тия за шест месеца са навлузли стотина километра ...щял реанемира СССР !!!

109

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИН Като искаш да се давиш, дави се сам с твоята русия, защо говориш от името на цял тярод?

108

Витанов е точен

преди 1 година

До Гледна точка А че на теб не ти харесва е твой проблем!