218

Анонимен

преди 1 година

Емили джендъра прави всички на гламави.

217

мак

преди 1 година

До Анонимен215. Територията ще се задейства чак тогава, когато това нещо предизвика катастрофа. И най-вече - ако пострада от кола идваща зад него. И виновен ще е другия шофьор, а не т...ъп...ня..та на тротинетка.

216

Анонимен

преди 1 година

Категорично трябва да се променят законите заради Емил и цялата държава да му слугува.

215

Анонимен

преди 1 година

тоя трябва да го вкарат в дранголника, ама добре да го пръснат из отзадзе. И после пак да си помисли от кой пол е

214

Коко

преди 1 година

Полсе гай общността да не се сърди когато е дискриминирана. В момента в който им се даде свобода почват да си показват простотията.

213

Анонимен

преди 1 година

"Тя е категорична, че няма да се откаже да кара по магистралите" Че и нагло за капак. Булевард България не е магистрала, списвачите.

212

Коко

преди 1 година

Покрай ужасната история от Бургас разбрах, в която загинаха двете момчета полицаи казаха, че във всяка патрулка има шипове. Не виждам какво се бавите да ги използвате.Правете му засадата на травертина и да се приключва. После малко йод на ожуления з.адник и тротинетката на вторични. И тоя безработен *** как си е купил това оръжие за 5 бона. Ще ходи на сеанси с градския транспорт, долен ляв съединител.

211

Анонимен

преди 1 година

Чакайте "държавата" да спре мигрантите или да реши какъвто и да е по-сериозен проблем.

210

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще намажат на някой гумите!

209

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден четем за въпросното същество и от държавата няма никаква реакция за това, че продължава да кара с много нарушения. Нормално ли е всички да го виждаме, а институциите да си бъркат в носа. Накрая ще се пребие...дано само не почерни нечий невинен живот. Такава наглост от негова страна и такова безхаберие могат да се видят май единствено тук.

208

Ultras

преди 1 година

Хора, каквото и да направят тези п....... никой няма да глобява, защото нпо-тата на сорос ги защитават. Никой не ги пита от къде са им средствата за операции, скъпи тротинетки и т. н. без един ден работа. Това е тяхното столетие. Запомнете, че законите са за нормалните хора.

207

Анонимен

преди 1 година

Тя тая ,добре че кара тротинетка. Че ако и вземат кола тогава вече става опасно по пътищата

206

Анонимен

преди 1 година

Много е филми е гледал Емил.

205

Анонимен

преди 1 година

207.....Това просто не е вярно. Може и да не бъде глобен за превишена скорост, но съм сигурен , че за други неща може и може и тротинетката да му се вземе. Все едно искаш да кажеш ,че при всички тротинетки е така? И тези ,които си взимаш под наем и те ли са извън закона,а тази е по-мощна от тях. Поиска ли държавата ВСИЧКО може, но не разбирам какво чакат и не се задействат всички институции.

204

Аз

преди 1 година

Ще карало този начин известно време и ако няма санкции по човешките закони задължително ще има от законите на физиката

203

9

преди 1 година

Историята на "това" няма да завърши с добър край...

202

Коко

преди 1 година

Емили всъщност е момче. Нещо е объркал докато пие женските хормони. Бъгнал се е. Но колкото по- бързо озаптят тоя транс толкова по-добре. Защото децата ни гледат и те имат тротинетки. Просто се създава едно усещане за безнаказаност в обществото. Каква държава сме след като не може един наглец да се смаже и да не се качи на тази тротинетка никога повече. И за негово добро е, сигурен съм.

201

Анонимен

преди 1 година

Алоо, КАТ, досега колко пъти глобихте това сбърканото? ... И защо още не сте конфискували тротинетката? ... То нагло ви се подиграва , а вие си дремете и не правите нищо! За какво ви се плащат заплати?

200

Черепа

преди 1 година

На тротинетката, Емили ЖАБАТА...

199

Анонимен

преди 1 година

Хора за много по-малко, им взимат книжки и превозно средство, а тази редовно кара с превишена скорост в населени места, движи се както и скимне, заплашва здравето, както на себе си и возещите се с нея, така и на останалите, участващи в движението, нагло демонстрира, че не си взима поуки и не взима под внимание нито закони, нито правила, нито органи на реда и на всичкото отгоре непрекъснато я вкарвате в новините и тя се счита вече са съвзем велика. Спешни мерки трябват, за нея няма ли закони?