98

Анонимен

преди 1 година

Гербавите *** като не знам какво - значи добро се прави!

97

ГУУЕМ ПРОФЕСИОНАЛИСТ

преди 1 година

ДА Е ПЕВЕЦ, НЕ Е ПЕВЕЦ, ДА Е МУЗИКАНТ НЕ Е МУЗИКАНТ, ДА Е ПОЛИТИК, НЕ Е ПОЛИТИК, ПРОДАВА МАРТЕНИЧКИ ПРЕД ЦУМ, ЩО Е ТО?

96

Майора

преди 1 година

Поредните лъжи на просто Киро и Кокорчо! Жалко е ако не знаят че една оферта ме значи сключен соговор и има много стъпки до сключването му! И ско толкова много мислеха за страната защо не сключиха договора , а го оставиха на ниво оферта?Явно трябва да им се припомни лозунга от периода на комунизмаКойто иска да работи -работи, който не - търси причини"! Доста золуми направихте така че си отивайте Харвардски мошеници там откъдето сте дошли!

95

ха

преди 1 година

киро , много се обясняваш , не ставаш бе ! който те е назначил би трябвало да е разбрал това . а иначе лена как е ?

94

Давай Кирца!

преди 1 година

С тебе сме!

93

Анонимен

преди 1 година

Слави и умствените му хамали от Шоуто могат да рушат културата и бъдещето на България. Но за градеж не стават. Ще съборят борбата с мафията, ще вземат парите като "майсторите на олуци", и ще се скрият. Може да кажем, че Салви трифонов, Тошко Африкански и останалите приматти са "Майсторите на олуци" в политиката. Идват, събарят ти покрива и заминават с парите на излъганите.

92

Анонимен

преди 1 година

о на простото най веме му свърши сезона , едно лято това беше ама има престъпления по нк

91

рН

преди 1 година

Ами то целият ни нов и стар "политически елит" е от "миналия век". По същество, това не е и "елит", а Клуб от "мафиоти и корупционери", облечени във власт, които на законно основание грабят и съсипват това, което е останало от предишните бандюги, и тази "театрална постановка", в която всички ние сме статисти наречени "Матрял", продължава вече 30 години!!!!!!!!

90

Striker

преди 1 година

Кимчен, то и вие сте от миналия сезон, Джони, хаха! Гледай си балдърите на Лена, защото политиката не е за теб.

89

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ЮМРУКА ДЪРЖИ РЕКОРДА, ЗА ГОДИНА РАЗСИПА ДЪРЖАВАТА НИ! ПЪРВО ИНСТАЛИРА ЧАЛГАТА, ПОСЛЕ КИРЕТО И ОТ ТРИ ПЪТИ ИЗБОРИ НИ РАЗКАТА ФИНАНСИТЕ, СИГУРНОСТА, ГОРИВА, ХРАНИ, ЛЕКАРСТВА, ТОПЛОТО И БЕНЗИНА.

88

Анонимен

преди 1 година

Славчо готви референдум, дали да пращаме маке на Луната или не :))) Толкова прецакан челяк като чалгаря нема никъде по свето :)))

87

Анонимен

преди 1 година

Само като го чуя този как казва "Господин Божков" и ми става веднага ясно какво представлява всеки един нов и стар политик от последните 30 години.

86

Анонимен

преди 1 година

Сезонът на лосовете също мина...

85

Анонимен

преди 1 година

Гледам добре се грижите за имиджа на простоватото Кире,доста коментари са отишли в коша!Дерзайте,пазете гърба на продажника-простьо!

84

Гиб Мелсън

преди 1 година

На предните избори се колебаех дали да гласувам за Възраждане и ПП и накрая реших да гласувам за ПП подведен от доброто образование на Киро и Асен. Откъде да знам, че Харвърдския университет е по слаб университет от Шуменския и Бургаския свободен? Мислех си, че Харвърд е един от най-качествените унита в света. За тези избори вече нямам никакво колебание, грам колебание нямам. Гласувам за Възраждане.

83

Анонимен

преди 1 година

Вжидам вече се конкурира със Слави кой да отпадне на следващите избори заедно с ДБ.

82

Гиб Мелсън

преди 1 година

На Киро не му остана време да оправи корабите с втеченен газ, защото се занимаваше с гонене на руснаци. Как да му остане време за държавана работа като хобито му да гони руснаци го влече повече? Няма време да уреди газа за държавата, но намери време да отиде в Украйна при Зелински да му се слага и подмазва.

81

Истукан

преди 1 година

Ако го нямаше този, газта нямаше да е двойна както сега. Спря да плаща на Русия в рубли и му врътнаха кранчето. Сега обвинява ГЕРБ и ИТН, че са му виновни.

80

Анонимен

преди 1 година

Всички сте предатели и няма да гласувам да ви се плаща по 10000 лв. на месец!

79

До ?

преди 1 година

Страшен коментар прасна еййй смея се с глас!!!