129

MiKi

преди 1 година

Не съм от поддръжниците на Слави Трифонов, но е прав. Каква е разликата между Кирил Петков и всички останали ?

128

позор!

преди 1 година

Ти, чудовище сакато, долно, мръсно, коварно и противно, можеш да си "представяш" само как седиш като заковано на дивана, как не можеш да се наведеш и да си избършеш ***, как лакеите ти - Тошко Хаджията с просташкия език, Балабана Джебчията и дългоносата ви чалгарска Митева слугиня тичат да ти сменят памперсите и да те влачат до тоалетната! Че дано пък се завлечеш там, където отиват предателите - "Деветия кръг на ада"! Изпълнител на мокри поръчки и палач! Лакей на мутри и мафиоти като теб!

127

Анонимен

преди 1 година

Майките казвали на децата си, да внимават какво правят, че да не заприличат на Славчо...Не си плюйте на журналистическата кариера и не го показвайте....Така ще изгуби и няколкото останали фена.

126

Мераклия

преди 1 година

Че и аз да съм и аз ще я награбя за курабията!

125

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Трифонов,никой не го интересува,на кой ще...бъркаш под полата. Ако се...докопаш до някоя пола,не занимавай джурналистите,че са много...завистливи и може да те...урочасат.

124

Анонимен

преди 1 година

Не е под полата бе Слави. Киро пипаше парапето по газ ето. Ама първо требеше да го избръсне че много ко с мат бе Слави. Чак гнусно. И мири ше лошо.

123

Анонимен

преди 1 година

Дано да си е взел парите предварително иначе ще пие една студена вода.

122

Анонимен

преди 1 година

Дон Чалгаре защо не бърка и той под полите на жените, някой пречи ли му. жиЛена след тези констататации ще се обръсне

121

Анонимен

преди 1 година

Погледни, ти къде бъркаш! Че правиш май и други работи на Доган....ЖАЛЪК!

120

Анонимен

преди 1 година

Простооо,Простооо,ама бръкна под полата на Картечарката,а пък наш Славчо сал се плюнчи!

119

Анонимен

преди 1 година

Теб Трифонов, не могат журналистите да те питат каквото и да е, защото ти се криеш от тях. Даде едно мижаво интервю за Дарик, където се разсърди на половината въпроси и не искаше да отговаряш. Ментално си зле. Мноооогооооо зле.

118

Анонимен

преди 1 година

Гледам Слафчо и виждам докъде води системната злоупотреба с бяла субстанция.

117

анонимен

преди 1 година

ако беше се намушил под полата и щеше да ти поникне коса

116

До 143 да не влиза

преди 1 година

Да не мислиш, че е искал, да влиза в политиката? Господарите, така му наредиха!

115

Анонимен

преди 1 година

Разликата е огромна!

114

Анонимен

преди 1 година

Жалко за ку ку бенд и маестрото.Слави очевидно не в ред.

113

Анонимен

преди 1 година

Затова ще гласувам отново за ПП.С тези приказки на всички т-ъ-п-а-ц-и - некадърни.Да можеше поне да пееш.Ама затова си връщаш услуги...***! Заяви на цял народ, че за теб закони няма.Лидер на партия.Глоби ще плащал - плащача! Ами и убийците на пътя да почнат само глоби, а...Ти с к'во си по- по....Скрий се и не се показвай, да плашиш хората!Уважаеми медии, не ни информирайте, моля, какво е казал, един болен умствено човек.

112

popa ot razgrad

преди 1 година

имам чувството че тоя не може да говори като нормален човек...всяко изказване е провокативно и сякаш играе само за трибуните...няма представа как и защо се прави политика...

111

Анонимен

преди 1 година

Не го харесвате Славун, нали? И аз не го харесвам тоя чалrap. Но в случая е прав. Представете си какъв вой щеше да се надигне ако той или пък Борисов или пък ако щете Копейкин бяха сръгали журналист. За тях не може, ама на npocmomo Кире е позволено.Освен това Славун днес каза че Киро и Асен са измамници и май е първия който изрича тази публична тайна.

110

Анонимен

преди 1 година

Не трябваше да влиза в политиката, трябваше да си остане и да бъде запомнен като шоумен, плюещ политиците. Поблазни се като видя как хората за нула време купуват апартаменти и трупат пари ама то е да улучиш момента.